کدوم بازیکن رو دوست داری برای چی آن را دوست داری؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » کدوم بازیکن رو دوست داری برای چی آن را دوست داری؟ ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 کدوم بازیکن رو دوست داری برای چی آن را دوست داری؟ توسط ملیکا محمدخانلو ۴۵۹۳ روز قبل ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا محمدخانلو ۴۵۹۳ روز قبل من همه بازیکن ها رو دوست داریم.ولی سه تاشون خیلی خیلی ازشون خوشم می یاد.یکی از ان ها فرهاد مجیدی هستش.یکی آرش هست و تون یکی هم مهدی رحمتی .نمی دونم چرا ازشون خوشم می یاد ولی فرک کنم یک دلیلش استقلالی بودنشون هستش. ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۹۲ روز قبل منم تمام بازیکنان استقلال رو دوست دارم ولی از همه بیشتر فرهاد مجیدی سید مهدی رحمتی خسرو حیدری حنیف عمران زاده میلاد میداوودی پژمان منتظری به خاطر اینکه بازیشون عالیه و با غیرت بازی میکنن در اختیار تیمند بعدم از همه مهم تر استقلالی هستند و کسی هم که استقلالی باشه باید دوسش داشت saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۹۲ روز قبل هر کی واسه اس اس بازی کنه محبوبه اما آرش زندی و منتظری به خاطر غیرت و بی حاشیه بودنشون یه چیز دیگن فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۹۲ روز قبل من هم پژمان رو به خاطر با غیرت بودنش وبی حاشیه بودنش خیلی دوست دارم علی حمودی هم همین طور سید مهدی رحمتی رو هم خیلی دوسش دارم چون ادم صادق و پاکیه کیف میکنم وقتی میخوایم پنالتی بزنیم اونجوری دستاشو میبره بالا و برای موفقیت استقلال دعا میکنه farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۹۰ روز قبل ANDO,GOLDORO BA GEYRAT BAZI MIKONE,PEJMANAM BA GEYRAT BAZI MIKONE میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۹۰ روز قبل میداوودی danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۸۸ روز قبل رحمتی و ساموءل و جباری و مجیدی و عمران زاده و پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا