تعویض های اقای مظلومی

آواتار فاطمه اکبری
تعویض های اقای مظلومی
توسط   فاطمه اکبری   ۴۶۰۷ روز قبل

گاهی اوقات اقای مظلومی یه کارایی میکنه که ادم توش میمونه به نظر من دیروز اقای مظلومی اصلا تعویض های خوبی رو انجام نداد اسماعیل شریفات به درد استقلال نمیخوره من نمیدونم چرا تو هر بازی به عنوان بازیکن تعویضی میاردش تو در صورتی که ذخیره های بهتری نسبت به اون داریم اصلا چرا مجتبی جباری رو بیرون کشید؟نظر شما چیه؟

آواتار ساجده اسدی
توسط   ساجده اسدی   ۴۶۰۷ روز قبل

منم موافقم مثلا دیروز سامویل داشت از خستگی میمرد اما آقای مظلومی آرشی رو بیرون آورد که تنها گلزنمون بود و الان هر بچه ی 2 ساله ای هم میدونه که زوج برهانی و یرکوویچ فوق العاده ست

آواتار پوریا پوستان
توسط   پوریا پوستان   ۴۶۰۷ روز قبل
کاملا موافقم تو بازی دیروز آقای مظلومی نه ترکیب خوبی چید نه تعویض کاربردی. ما این وضعیت رو تو اسیا داشتیم باید با 3فوروارد حمله میکردیم تا بتونیم وضعیت رو حفظ کنیم. مربیان بزرگ دنیا تو این مواقع کاربردی ترین ترکیب رو میذارن تو زمین ولی متاسفانه....
آواتار اصغر فرخیان
توسط   اصغر فرخیان   ۴۶۰۷ روز قبل

من به عنوان یک هوادار دوست دارم تیمم هجومی بازی کنه و به همه حریفان چند گل بزنه اما همیشه اینطور نمیشه                                                                                                             مربی برای هربازی یک استراتژی داره ارنج استقلال نشان داد مظلومی به یک امتیاز راضیه چون دوبازی دیگر درپیش داره ومیتونه صعود کنه  واما تعویضها                                                      جباری به (تنهایی) بهترین هافبک ایران است اما در(مجموعه تیمی) به علت دوری از تمرینها ( ناهماهنگ بود ) به علت ترس از تشدید مصدومیت ( جنگنده نبود)                                                 این کار را برای بقیه هافبکها سخت میکرد ( یکی از علایل خستگی ساموئل همین بود )                                                                                                                                                  نوع حرکات خسرو حیدری برای مربیان رقیب لو رفته  برای او برنامه  ویژه می ریزند ( به یاد می اورید آخرین پاس گل او تو کدام بازی بوده؟ )                                                                      شریفات بازیکن سریعی است به تمام نقاط زمین سرک میکشد و مدافعین حریف مجبورند در زمین خودی بمانند بنابراین فشار ازخط دفاع استقلال کم میشود

آواتار فرهاد قدیری
توسط   فرهاد قدیری   ۴۶۰۶ روز قبل

امثال بیشتر از همه این تعویض های غلط مظلومی بود که استقلال را بیچاره کرد.

آواتار danial forouzanfar
توسط   danial forouzanfar   ۴۶۰۶ روز قبل
شریفات اصلا بازیکن خوبی نیست ولی متاسفانه توی هر بازی می بینیم که یک تعویض الکی هدر و یه بازیکن خوب از زمین بیرون می رود
آواتار ملیکا محمدخانلو
توسط   ملیکا محمدخانلو   ۴۶۰۶ روز قبل

اقای مظلومی به هیچ دلیلی نباید استقلال رو ترک کنن.بهترین سرمربی هستند.

آواتار فرهاد قدیری
توسط   فرهاد قدیری   ۴۶۰۶ روز قبل

آقای مظلومی به درد تیم های شهرستانی می خوره که دور از حاشیه هستند و تماشگران کمی دارند. به نظر من به درد استقلال نمی خوره دوست عزیز.

آواتار danial forouzanfar
توسط   danial forouzanfar   ۴۶۰۴ روز قبل

من هم موافقم

آواتار سارا راستین
توسط   سارا راستین   ۴۶۰۱ روز قبل

منم موافقم تعویض اشتباه خیلی داره اگه خوب تعویض میکرد...........