کاپیتان استقلال و فرهاد مجیدی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » کاپیتان استقلال و فرهاد مجیدی فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 کاپیتان استقلال و فرهاد مجیدی توسط فاطمه اکبری ۴۶۲۳ روز قبل به نظرتون به جز امیر ابادی که تازگی ها افت کرده بهترین فرد برای کاپیتانی استقلال کیه؟و یه سوال داشتم فرهاد مجیدی فصل بعد واقعا برای استقلال بازی میکنه؟به نظرتون هوادارای استقلال قبولش میکنن؟خود شما چطور؟ کاویار جعفرپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاویار جعفرپور ۴۶۲۲ روز قبل به نظر من فرهاد سال بعد به درد اس اس نمیخوره چون امسال سال حساسی بود بهش نیاز داشت امیر ابادی لیاقت کاپیتان شدن رو نداره هیچی اصلا فوتبال بازی کردن رو بلد نیست بهترین فرد منتظریه چندین سال تو اس اس لیاقت کاپیتان شدن رو داره فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۶۲۲ روز قبل به نظر خودم هم پژمان یه فرد عالی برای کاپیتانیه خیلی هم بی حاشیه است و بازیکن تاثیر گذاریه تجربش هم بالاست farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۶۱۴ روز قبل mehdi kheyliam bazikone khubie bebin chan sale to s se,hamisheam a tahe del bazi kardeo captaniam liyagateshe.to nazare man ke dige farhadi vujud nadare پوریا فتحی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط پوریا فتحی ۴۶۱۳ روز قبل بااینکه فرهاد از استقلال بد موقعی رفت و استقلالو تنها گذاشت ولی همیشه یک استقلالیه و باید بر گرده . سید مهدی هم برای کاپیتانی عالیه ساجده اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۳:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساجده اسدی ۴۶۱۱ روز قبل فرهاد بد موقعی رفت موقعی که به مدیریتش و تمام کنندگی ش احتیاج داشتیم رفت اما رفتن اون باعث شد خیلیای دیگه مثل فریدون و پژمان و میثم یه خودی نشون بدن به نظر من فرهاد تا ابد استقلالیه و میتونه برگرده و بازم کاپیتان شه اما به یه شرط: که دوباره بی وفا نشه به نظر من هم سید هم پژمان گزینه های خوبی واسه جایگزینی فرهادن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا