خاطره ی استقلالی شدنتون ور بگید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » خاطره ی استقلالی شدنتون ور بگید فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 خاطره ی استقلالی شدنتون ور بگید توسط فاطمه اکبری ۴۵۰۳ روز قبل سلام برام جالبه بدونم که شماها از کجا فهمیدین استقلالی هستین و عاشق رنگ ابی یعنی خاطره استقلالی شدنتون رو تعریف کنید اول خودم :من تا همین سه چهار سال پیش اصلا نمیدونستم فوتبال چیه بابام توی جوونیاش فوتبال بازی میکرده اما اصلا تمایلی به فوتبال نگاه کردن نداشته من یه عمو دارم که 26 سالشه یه جوون عاشق فوتبال و متاسفانه پرسپولیس و چون همیشه با اون کل کل دارم دوست داشتم یه جورایی اذیتش کنم تصمیم گرفتم استقلالی بشم و هر روز باهم سر تیمامون دعوا کنیم خلاصه اول رفتم یاد گرفتم که پنالتی و افساید و کرنر و... چیه وقتی خوب یاد گرفتم رفتم سراغ اس اس از همین سایت یه خورده اطلاعات در اوردم و هر روز با عموم کل کل میکردم بعد از یکی دوسال فهمیدم که تو این کار خبره شدم و میشه گفت سر از فوتبال و مسایل حاشیه ایش در میارم و تازه اونجا بود که فهمیدم اصلا نمیتونم از اس اس دل بکنم خلاصه ما شدیم یه استقلالی تیر و عموم یه پرسپولیه تیر تو خانواده ما هیچکس فوتبالی نیست فقط دو تا عموهام که یکیشون خارجه و من نمیتونم باهاش کل بندازم البته بعضی وقتا تو چت اذیتش میکنم ناگفته نماند که اونم پرسپولیسه تیره و از اونجا بازی هارو نگاه میکنه تو خانواده خودمون استقلالی نداریم حتی تو فامیل همه پرسپولیسین من افتخار میکنم که تنها دختر استفلالی فامیل هستم و با هر کس کل کل بکنم کم نمیارم و حسابی از استقلال دفاع میکنم شما هم خاطره ی استقلالی شدنتون رو بگید مطمئنم که باید جالب باشه farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۰۳ روز قبل چرا دوبار دوبار؟ فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۰۲ روز قبل با عرض پوزش از دستم در رفت و دو بار ارسال کردم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۰۱ روز قبل خاطره بامزه ای بود من دقیق یادم نیست از کی طرفدار اس اس شدم ! فکر کنم سال 75 یا 74 بود اما اینو یادمه که منم مثل خودت سر قضیه کل کل و لج با لنگیا خودمو یه طرفدار ابی جا زدم اونموقع از فوتبال سر در میآوردم اما بازیکنا رو خوب نمیشناختم ,فکر کنم سال 76 بود که استقلال با اقتدار قهرمان شد saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۰۱ روز قبل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا