تو رو خدا دیگه از مظلومی دفاع نکنید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » تو رو خدا دیگه از مظلومی دفاع نکنید danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 تو رو خدا دیگه از مظلومی دفاع نکنید توسط danial forouzanfar ۴۵۷۴ روز قبل دیشب تو بازی اس اس هیچ برنامه ای نداشت ولی سپاهان با مربی خوبی که داره توانست بازی رو ببره. بازیکن های سپاهان با اینکه خیلی ضعیف تر از بازیکنای اس اس بودن نگذاشتن اس اس یه موقعیت گل هم داشته باشه و همه ی این ها نتیجه داشتن یه مربیه خوبه ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا محمدخانلو ۴۵۷۳ روز قبل من از آقای مظلومی دفاع می کنم از هر مربی ای که من دیم بهتره.حتما شما ها با این حرف های خودتون استقلال رو تو جام حذفی قهرمان کردید؟اره دیگه همه ی شما ها این ار ها رو کردید. danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۷۳ روز قبل اس اس وقتی شاهینی که رفت به لیگ یک تو پنالتی می بره و نمی تونه تو 90 دقیقه ببره می شه فهمید که ایشون مربی نیست. فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۷۳ روز قبل اقاای مظلومی خواهشا برو این تنها چیزیه که هوادارا ازت میخوان شما به درد لیگ یک هم نمیخورید چه برسه به لیگ برتر و باشگاه بزرگی مثل استقلال فقط بروووووووووووووووو خواهشا danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۷۳ روز قبل همه طرفدار ها میگن برو(به جز تعداد انگشت شماری)ولی کو گوش شنوا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا