علت ممنوع شدن ورود دختران به ورزشگاه ازادی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » علت ممنوع شدن ورود دختران به ورزشگاه ازادی فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 علت ممنوع شدن ورود دختران به ورزشگاه ازادی توسط فاطمه اکبری ۴۵۸۶ روز قبل به نظر شما دلیل قانع کننده برای ممنوع شدن ورود دختران به ورزشگاه چیه؟چرا ما نمیتونیم بیایم به ورزشگاه و تیم مورد علاقمون رو تشویق کنیم/ danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۸۶ روز قبل خیلی دوست دارین فوش بشنوین اشکان قدیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط اشکان قدیمی ۴۵۸۶ روز قبل چون در ورزشگاه ها حرف های زشتی زده می شود به خاطر همید نمی گذارند دختر ها به ورزشگاه بروند اما در ورزشگاه های خارج چنین رفتاری دیده نمی شود چون هوادار تیم خود را تشویق می کند و حرف زشت نمی زنند و دختر ها می توانند به ورزشگاه بروند. ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا محمدخانلو ۴۵۸۶ روز قبل ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۸۵ روز قبل فرهنگ این کار هنوز جا نیفتاده مجید رامیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید رامیان ۴۵۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: ملیکا محمدخانلو ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن بهتریکم فکر کنی بعد حرف بزنی دوست عزیز نیمه پرلیوان را ببینی بهترنیست؟؟؟؟ آرمین سردار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرمین سردار ۴۵۸۵ روز قبل به قول دوستمون بعضی از پسرا بیجنبه هستن ام اگه بشه یه جای مخصوصیرو برا دخترا پیدا کرد خوب میشه ! ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا محمدخانلو ۴۵۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: مجید رامیان اتفاقا فکر کردم و دارم حرف می زنم شماهایی که شخصیتتون رو تو ورزشگاه نشون می دید همش دنبال دخترید که بهشون تیکه بندازید و پشمشون رو در میارید [quote=melika78] ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن بهتریکم فکر کنی بعد حرف بزنی دوست عزیز نیمه پرلیوان را ببینی بهترنیست؟؟؟؟ farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۸۵ روز قبل akhe onmoge kasi timo tashvig nemikone ساحل ابدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل ابدی ۴۵۸۵ روز قبل فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۸۴ روز قبل بله متوجه شدم این فرهنگ مثل خیلی از فرهنگ های دیگه توی ایران جا نیوفتاده اما ای کاش... مجید رامیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید رامیان ۴۵۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: ملیکا محمدخانلو اتفاقا فکر کردم و دارم حرف می زنم شماهایی که شخصیتتون رو تو ورزشگاه نشون می دید همش دنبال دخترید که بهشون تیکه بندازید و پشمشون رو در میارید[quote=6255] ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن بهتریکم فکر کنی بعد حرف بزنی دوست عزیز نیمه پرلیوان را ببینی بهترنیست؟؟؟؟ بازهم فکرنکردی حرف زدی چی بگم پنج انگشت دست مثل هم اند؟؟؟؟ ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا محمدخانلو ۴۵۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: مجید رامیان باز به هر حال خیلی از شما ها بی شعورید و جنبه ی دیدن دخترا رو ندارین [quote=melika78] اتفاقا فکر کردم و دارم حرف می زنم شماهایی که شخصیتتون رو تو ورزشگاه نشون می دید همش دنبال دخترید که بهشون تیکه بندازید و پشمشون رو در میارید [quote=melika78] ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن بهتریکم فکر کنی بعد حرف بزنی دوست عزیز نیمه پرلیوان را ببینی بهترنیست؟؟؟؟ بازهم فکرنکردی حرف زدی چی بگم پنج انگشت دست مثل هم اند؟؟؟؟ اصغر فرخیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط اصغر فرخیان ۴۵۸۳ روز قبل طبق فتوای علمای عظام قم " چون دربازی فوتبال قسمتهایی از بدن ورزشکاران بدون پوشش است ازنظرشرعی دیدن ان توسط بانوان جایز نیست" پس ازانقلاب ورود بانوان به ورزشگاه جهت دیدن مسابقات ممنوع شد مجید رامیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید رامیان ۴۵۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: ملیکا محمدخانلو باز به هر حال خیلی از شما ها بی شعورید و جنبه ی دیدن دخترا رو ندارین[quote=6255] اتفاقا فکر کردم و دارم حرف می زنم شماهایی که شخصیتتون رو تو ورزشگاه نشون می دید همش دنبال دخترید که بهشون تیکه بندازید و پشمشون رو در میارید[quote=6255] ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن بهتریکم فکر کنی بعد حرف بزنی دوست عزیز نیمه پرلیوان را ببینی بهترنیست؟؟؟؟ بازهم فکرنکردی حرف زدی چی بگم پنج انگشت دست مثل هم اند؟؟؟؟ دوست عزیزتادختر نخواهد پسر بهش تیکه نمی ندازه قبول دارم بعضی پسرهابیجنبه هستن پس بهتراست همه رابا یک چشم نبینید ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۸۲ روز قبل به نظر من اگه یک بازی دخترا برند یک بازی پسرا خیلی خوب میشد نه اینطوری تیکه انداخته میشد نه اینکه فحشی شنیده میشد. کاویار جعفرپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاویار جعفرپور ۴۵۸۲ روز قبل 1.faghre farhangi to iran 2nabood emkanat choon mitoonestim jaygahe monaseb va voroodi va khoroojie joda baraye dokhtara tahie bebinim 3eslam be khatar mioftad ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا محمدخانلو ۴۵۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید رامیان ما دخترا هم که نخوایم پسرای بی شعور خیلی زیادن و هر غلتی بخوان می کنن.پس کرم اصلیو پسرا می ریزن [quote=melika78] باز به هر حال خیلی از شما ها بی شعورید و جنبه ی دیدن دخترا رو ندارین [quote=melika78] اتفاقا فکر کردم و دارم حرف می زنم شماهایی که شخصیتتون رو تو ورزشگاه نشون می دید همش دنبال دخترید که بهشون تیکه بندازید و پشمشون رو در میارید [quote=melika78] ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن بهتریکم فکر کنی بعد حرف بزنی دوست عزیز نیمه پرلیوان را ببینی بهترنیست؟؟؟؟ بازهم فکرنکردی حرف زدی چی بگم پنج انگشت دست مثل هم اند؟؟؟؟ دوست عزیزتادختر نخواهد پسر بهش تیکه نمی ندازه قبول دارم بعضی پسرهابیجنبه هستن پس بهتراست همه رابا یک چشم نبینید مجید رامیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید رامیان ۴۵۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: ملیکا محمدخانلو ما دخترا هم که نخوایم پسرای بی شعور خیلی زیادن و هر غلتی بخوان می کنن.پس کرم اصلیو پسرا می ریزن[quote=6255] ای بابا بازهم به پسرها توهین کردی دوست عزیزیکم منصف باشی بهتراست باز به هر حال خیلی از شما ها بی شعورید و جنبه ی دیدن دخترا رو ندارین[quote=6255] اتفاقا فکر کردم و دارم حرف می زنم شماهایی که شخصیتتون رو تو ورزشگاه نشون می دید همش دنبال دخترید که بهشون تیکه بندازید و پشمشون رو در میارید[quote=6255] ببخشید که من این و می گم ولی ازآدم هایی که تو ورزشگاه هستند خیلی بی شعورن و بد به دخترا نگاه می کنن.البته همچنین ممنوع ممنوع هم نیست.چون تو بازی استقلال که هفته ی پیش بود یک لحظه یک دختر4 یا 5 ساله رو نشون دادن بهتریکم فکر کنی بعد حرف بزنی دوست عزیز نیمه پرلیوان را ببینی بهترنیست؟؟؟؟ بازهم فکرنکردی حرف زدی چی بگم پنج انگشت دست مثل هم اند؟؟؟؟ دوست عزیزتادختر نخواهد پسر بهش تیکه نمی ندازه قبول دارم بعضی پسرهابیجنبه هستن پس بهتراست همه رابا یک چشم نبینید