آهای استقلالی...کمک کن! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » آهای استقلالی...کمک کن! ساجده اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۳:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 آهای استقلالی...کمک کن! توسط ساجده اسدی ۴۶۰۹ روز قبل سلام این تاپیک شاید به نظرتون خیلی مسخره باشه اونم از زبون یه دختر تازه وارد 17 ساله!اما ازتون یه خواهش دارم که فقط شما میتونید عملی ش کنید یه هفته هم نمیشه که شروع کردم به تاپیک دادن اما خلوتی اینجا تو همین 3-4 تا تاپیک هم دلسردم کرده!تمام ایران می دونن که تیم استقلال تعداد هواداراش میلیونیه پس چرا اینجا انقدر سوت و کوره؟؟؟؟؟؟شاید نقصیر مائه...مسئولین سایت که قربونشون برم فکر کنم آخرین باری که یه سر به تالار گفتمان زدن عهد خدابیامرز قاجار بود!روزنامه استقلال جوان هم که باز قربونش برم زورش میاد خواننده هاشو ترغیب کنه که بیان اینجا میمونیم "ما"!کار سختی هم قرار نیست بکنیم.دور و برما پره از استقلالی چرا اینجا رو بهشون معرفی نمیکنیم؟؟؟چرا اینجا به بحث کردن در مورد نظراتمون با هم نمیپردازیم؟؟؟چرا وقتی میریم مطلبی رو میخونیم نظر نمیذارم که دل نویسنده خوش باشه؟؟؟نکنه کامنت گذاشتن پولیه و من خبر ندارم؟؟!!!! من از طریق یکی از دوستام اومدم اینجا و تقریبا هر روز دارم تاپیک میزنم و همه بدون نظره!خوب چرااااا؟؟؟؟؟!!!به نظر من ما ابید اینجارو یه جورایی راه بندازیم! اول از همه بیشتر باید تا پیک بذاریم(1-اگه نمیتونی خودتو راضی کنی به این فکر کن که اگه این تالار راه بیفته چه دماغی از پرسپولیسیای با فرهنگ که اصلا انگشت نما نیستن میسوزه!:D 2-این کار با اینترنت dial up فقط 10-15 دقیقه طول میکشه!)دوما که باید وقتی یه مطلبی رو میخونیم یه فحشی یه نظری یه دعوت به کتک کاری! واسه نویسنده بذاریم که دلش خوش باشه یکی مطلبشو خونده! تالار گفتمان سایت رسمی کانون هواداران باشگاه استقلال(نفسم گرفت چقدر زیاد بود!)باید انقدر عضو داشته باشه که بشه منبع رسمی نظرسنجی های باشگاه...بشه یه جایی که از مدیرعامل و سرمربی تا بازیکن بتونه نظر هوادارو در مورد کارش بدونه! پس بیاین از امروز شروع کنیم.واسه شروع فقط نظرسنجی و انتقاد از عملکرد و پیش بینی بازی میذاریم.از همین تالار انتقادات و پیشنهادات هم شروع میکنیم.میتونیم هر جایی هم که خبری از استقلال خوندیم یا شنیدیم اینجا یه جورایی به اشتراک بذاریمش! از امروز هم سعی میکنیم هر کدوممون حداقل هفته ای یک تاپیک و یک نظرو داشته باشیم هر کی هست شروع کنه و بگه یا علی leila farahmand جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ فروردین ۱۳۹۱ ۲۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط leila farahmand ۴۶۰۹ روز قبل نگران چی هستی؟ مهم اینه که آبی دلا کم نیستن.اینجا باشن یا نباشن.آبی دلا تو دل اون مردی هستن که جلو 90 هزار تا قرمز پوش تک وتنها پیرهن آبیشو بوسید...مؤفق باشی ساجده اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۳:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساجده اسدی ۴۶۰۹ روز قبل آخه دوست عزیز خیلی حرص داره که سایتای دیگه نظرسنجی بذارن و پرسپولیسیا نظر بدن اون وقت مخالفت با سرمربی و بازیکن و مدیرعامل و .... رو نظر استقلالی ها بدونن فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۶۰۸ روز قبل سحر جون منم اولش مثل تو بودم اما وقتی دیدم دوستان محترم هیچ تمایلی برای نظر دادن ندارن از جنب و جوش افتادم به خودم میگفتم ما دخترا که نمیتونیم بریم استادیوم(چه حیف)حداقل حضورپرشورمون رو اینجا نشون بدیم اما هرچی تاپیک میذاشتم تعداد نظرا به اندازه انگشتای دستم نمیشد اما حالا به خاطر تو که فهمیدم خیلی پر شور و هیجانی دوباره شروع میکنم یا علی ساحل ابدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل ابدی ۴۶۰۵ روز قبل منم هستم سحر سارا راستین جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سارا راستین ۴۶۰۱ روز قبل یا علی الناز ا جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۲:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط الناز ا ۴۶۰۰ روز قبل روی منم میتونی حساب کنی ................... danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۹۹ روز قبل منم هستم الیاس رمضانی علوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط الیاس رمضانی علوی ۴۵۹۸ روز قبل منم یه استقلالی دو آتیشه . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا