آهای استقلالی...کمک کن!

آواتار ساجده اسدی
آهای استقلالی...کمک کن!
توسط   ساجده اسدی   ۴۶۰۹ روز قبل

سلام

این تاپیک شاید به نظرتون خیلی مسخره باشه اونم از زبون یه دختر تازه وارد 17 ساله!اما ازتون یه خواهش دارم که فقط شما میتونید عملی ش کنید

یه هفته هم نمیشه که شروع کردم به تاپیک دادن اما خلوتی اینجا تو همین 3-4 تا تاپیک هم دلسردم کرده!تمام ایران می دونن که تیم استقلال تعداد هواداراش میلیونیه پس چرا اینجا انقدر سوت و کوره؟؟؟؟؟؟شاید نقصیر مائه...مسئولین سایت که قربونشون برم فکر کنم آخرین باری که یه سر به تالار گفتمان زدن عهد خدابیامرز قاجار بود!روزنامه استقلال جوان هم که باز قربونش برم زورش میاد خواننده هاشو ترغیب کنه که بیان اینجا

میمونیم "ما"!کار سختی هم قرار نیست بکنیم.دور و برما پره از استقلالی چرا اینجا رو بهشون معرفی نمیکنیم؟؟؟چرا اینجا به بحث کردن در مورد نظراتمون با هم نمیپردازیم؟؟؟چرا وقتی میریم مطلبی رو میخونیم نظر نمیذارم که دل نویسنده خوش باشه؟؟؟نکنه کامنت گذاشتن پولیه و من خبر ندارم؟؟!!!!

من از طریق یکی از دوستام اومدم اینجا و تقریبا هر روز دارم تاپیک میزنم و همه بدون نظره!خوب چرااااا؟؟؟؟؟!!!به نظر من ما ابید اینجارو یه جورایی راه بندازیم! اول از همه بیشتر باید تا پیک بذاریم(1-اگه نمیتونی خودتو راضی کنی به این فکر کن که اگه این تالار راه بیفته چه دماغی از پرسپولیسیای با فرهنگ که اصلا انگشت نما نیستن میسوزه!:D  2-این کار با اینترنت dial up فقط 10-15 دقیقه طول میکشه!)دوما که باید وقتی یه مطلبی رو میخونیم یه فحشی یه نظری یه دعوت به کتک کاری! واسه نویسنده بذاریم که دلش خوش باشه یکی مطلبشو خونده!

تالار گفتمان سایت رسمی کانون هواداران باشگاه استقلال(نفسم گرفت چقدر زیاد بود!)باید انقدر عضو داشته باشه که بشه منبع رسمی نظرسنجی های باشگاه...بشه یه جایی که از مدیرعامل و سرمربی تا بازیکن بتونه نظر هوادارو در مورد کارش بدونه!

پس بیاین از امروز شروع کنیم.واسه شروع فقط نظرسنجی و انتقاد از عملکرد و پیش بینی بازی میذاریم.از همین تالار انتقادات و پیشنهادات هم شروع میکنیم.میتونیم هر جایی هم که خبری از استقلال خوندیم یا شنیدیم اینجا یه جورایی به اشتراک بذاریمش!

از امروز هم سعی میکنیم هر کدوممون حداقل هفته ای یک تاپیک و یک نظرو داشته باشیم

هر کی هست شروع کنه و بگه

یا علی

آواتار leila farahmand
توسط   leila farahmand   ۴۶۰۹ روز قبل

نگران چی هستی؟

مهم اینه که آبی دلا کم نیستن.اینجا باشن یا نباشن.آبی دلا تو دل اون مردی هستن که جلو 90 هزار تا قرمز پوش تک وتنها پیرهن آبیشو بوسید...مؤفق باشی

آواتار ساجده اسدی
توسط   ساجده اسدی   ۴۶۰۹ روز قبل

آخه دوست عزیز خیلی حرص داره که سایتای دیگه نظرسنجی بذارن و پرسپولیسیا نظر بدن اون وقت مخالفت با سرمربی و بازیکن و مدیرعامل و .... رو نظر استقلالی ها بدونن

آواتار فاطمه اکبری
توسط   فاطمه اکبری   ۴۶۰۸ روز قبل

سحر جون منم اولش مثل تو بودم اما وقتی دیدم دوستان محترم هیچ تمایلی برای نظر دادن ندارن از جنب و جوش افتادم به خودم میگفتم ما دخترا که نمیتونیم بریم استادیوم(چه حیف)حداقل حضورپرشورمون رو اینجا نشون بدیم اما هرچی تاپیک میذاشتم تعداد نظرا به اندازه انگشتای دستم نمیشد اما حالا به خاطر تو که فهمیدم خیلی پر شور و هیجانی دوباره شروع میکنم

یا علی

آواتار ساحل ابدی
توسط   ساحل ابدی   ۴۶۰۵ روز قبل

منم هستم سحر

آواتار سارا راستین
توسط   سارا راستین   ۴۶۰۱ روز قبل

یا علی

آواتار الناز ا
توسط   الناز ا   ۴۶۰۰ روز قبل

روی منم میتونی حساب کنی ...................

آواتار danial forouzanfar
توسط   danial forouzanfar   ۴۵۹۹ روز قبل

منم هستم

آواتار الیاس رمضانی علوی
توسط   الیاس رمضانی علوی   ۴۵۹۸ روز قبل

منم یه استقلالی دو آتیشه .