آیا فرهاد مجیدی به استقلال برمیگرده؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » آیا فرهاد مجیدی به استقلال برمیگرده؟ آرمین سردار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 آیا فرهاد مجیدی به استقلال برمیگرده؟ توسط آرمین سردار ۴۶۰۸ روز قبل آیا فرهاد مجیدی فصل ببعدی به استقلال میاد؟؟ آرمین سردار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرمین سردار ۴۶۰۸ روز قبل ساجده اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۳:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساجده اسدی ۴۶۰۸ روز قبل اگه استقلال بخوادش 100% میاد اشکان قدیمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط اشکان قدیمی ۴۶۰۸ روز قبل برمیگرده به خاطر تعصب به استقلال فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۶۰۸ روز قبل اگه برگرده چی میشه مثلا؟الان که نیست استقلال لنگ مونده؟اولش یه خورده سخت بود اما بعد تا حدودی بچه ها با هم هماهنگ شدن من نمیدونم فرهاد چی رو میخواد ثابت کنه تو که عاشق استقلال بودی چرا رفتی ؟چرا باعث شدی اتحاد دیروز سرخابی ها به هم بخوره ؟جواستادیوم رو به هم ریختی و باعث درگیری فیزیکی بین طرفدارای هر دو تیم شدی مطمئن باشید اگه پیشنهاد مالی بهتری داشته باشه دیگه استقلال رو نمیشناسه ساجده اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۳:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساجده اسدی ۴۶۰۷ روز قبل فعلا که دیدی استقلال لنگ مونده ما به تمام گنندگی فرهاد احتیاج داریم و این یه واقعیته هیچ بازیکنی تمام کنندگی اونو نداره در ضمن اتحاد سرخابی یعنی فحاشی پرسپولیسیا به استقلال؟؟؟؟ما هر چی از طرفدارای استقلالی که رفته بودن استادیوم پرسیدیم فقط گفتن به جای اینکه الغرافه فحش بشنوه ما از دقیقه یک فحش شنیدیم!!!! فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۶۰۶ روز قبل فرهاد اگه به استقلال هم برنگرده با حرکتی که نشون داد همیشه در دل ما هوادران جا داره. ملیکا محمدخانلو جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۲۰:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا محمدخانلو ۴۶۰۶ روز قبل فکر کنم فرهاد مجیدی برای دربی بعدی تو استقلاله اگه هم به استقلال برگرده قدمش رو چشم.کور بشه هم هرکی که نتونه برگشتن فرهاد مجیدی به استقلال رو ببینه.حتما هم طرفدار های استقلال اون رو قبول می کنن danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۶۰۵ روز قبل من که خیلی دوست دارم برگرده و به تیم کمک پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا