کاپیتان استقلال و فرهاد مجیدی

آواتار فاطمه اکبری
کاپیتان استقلال و فرهاد مجیدی
توسط   فاطمه اکبری   ۴۶۲۳ روز قبل

به نظرتون به جز امیر ابادی که تازگی ها افت کرده بهترین فرد برای کاپیتانی استقلال کیه؟و یه سوال داشتم فرهاد مجیدی فصل بعد واقعا برای استقلال بازی میکنه؟به نظرتون هوادارای استقلال قبولش میکنن؟خود شما چطور؟

آواتار کاویار جعفرپور
توسط   کاویار جعفرپور   ۴۶۲۲ روز قبل

به نظر من فرهاد سال بعد به درد اس اس نمیخوره چون امسال سال حساسی بود بهش نیاز داشت امیر ابادی لیاقت کاپیتان شدن رو نداره هیچی اصلا فوتبال بازی کردن رو بلد نیست بهترین فرد منتظریه چندین سال تو اس اس لیاقت کاپیتان شدن رو داره

آواتار فاطمه اکبری
توسط   فاطمه اکبری   ۴۶۲۲ روز قبل

به نظر خودم هم پژمان یه فرد عالی برای کاپیتانیه خیلی هم بی حاشیه است و بازیکن تاثیر گذاریه تجربش هم بالاست

آواتار farzad haghighi
توسط   farzad haghighi   ۴۶۱۴ روز قبل

mehdi kheyliam bazikone khubie bebin chan sale to s se,hamisheam a tahe del bazi kardeo captaniam liyagateshe.to nazare man ke dige farhadi vujud nadare

آواتار پوریا فتحی
توسط   پوریا فتحی   ۴۶۱۳ روز قبل

بااینکه فرهاد از استقلال بد موقعی رفت و استقلالو تنها گذاشت ولی همیشه یک استقلالیه و باید بر گرده . سید مهدی هم برای کاپیتانی عالیه

آواتار ساجده اسدی
توسط   ساجده اسدی   ۴۶۱۱ روز قبل

فرهاد بد موقعی رفت موقعی که به مدیریتش و تمام کنندگی ش احتیاج داشتیم رفت اما رفتن اون باعث شد خیلیای دیگه مثل فریدون و پژمان و میثم یه خودی نشون بدن به نظر من فرهاد تا ابد استقلالیه و میتونه برگرده و بازم کاپیتان شه اما به یه شرط: که دوباره بی وفا نشه

به نظر من هم سید هم پژمان گزینه های خوبی واسه جایگزینی فرهادن