لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایید رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۳۰ روز قبل چرا دوباره در این تالار ایجاد تغییر کردید در هنگام نوشتن با مشکل مواجهه می شویم لطفا مشکل را حل کنید .رضا سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۲۹ روز قبل سلام بر آسمان آبی.با عرض سلام و خسته نباشید خدمت admin های محترم. همین مشکلی را که آقا رضا داره منم باهاش مواجه هستم لطفاَ رسیدگی کنید. حسن مرادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۹:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن مرادی ۵۶۱۴ روز قبل سلام بهتره این تالار یک مدیر داشته باشد تا از ایجاد موضوعات جدید جلوگیری کند و باعث سردرگمی و آشفتگی تالار نشویم! علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۵۹۸ روز قبل نوشته شده توسط: رضا کلاگر چرا دوباره در این تالار ایجاد تغییر کردید در هنگام نوشتن با مشکل مواجهه می شویم لطفا مشکل را حل کنید .رضا چه مشکلی دارین؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۹۷ روز قبل اول سلام دوما من در 10تیر ایجاد مشکل را در این تالار که درباره بخش نوشتاری بود را اعلام کردم وبعد من hamed.tooptiis در روز بعد که 11تیر بود اعلام مشکل در تالار را خبر دادند ودر خواست رفع اشکال کردند . وشما civil_eng در روز 12مرداد درست 32روز بعد سوال میکنید ؟؟ چه مشکلی دارین ؟ اقای مدیر سایت + مدیران تالار من مشکل ندارم این تالار که مشکل داشت که حالا رفع شده. بهتر به عنوان مدیر سایت +مدیران تالار روزانه از سایت دیدن کنید واز مشکلات ان باخبر بشید نه این که بعد 32روز وبعد رفع مشکل تازه دنبال سوال کردن از اعضا برای پیدا کردن مشکل باشید؟!!!!!.......100 علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۵۹۱ روز قبل سلام آقا رضای گل من معذرت می خوام از حضور شما به دلیل مشکلات و امتحانات نتونستم مدت اینجا سر بزنم اونم به دلیل حضور مدیرانی مانند شما بود که می دونستم اینجا رو می چرخونید امیدوارم من رو ببخشید با تشکر رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۹۰ روز قبل سلام دوست عزیزcivil_eng انشاالا که امتحانات خوب بود وموفق شده باشی اما با اون سوال بالای حالم را گرفتی از یک اس اسی واقعی بعید بود ولی به عشق اس اس بیخیال . ولی اخرش من نفهمیدم کی این سایت را انقدر تغیرات میدهد . باتشکر از شما دوست عزیز civil_eng . رضا محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۶ روز قبل با عرض سلام اگه ممکنه همزمان تیتر خبرهای جدید در مورد استقلال را بصورت تیتر محترک بالای تالار بذارید تا همزمان اعضاء به هردو جا دسترسی راحتی داشته باشند. متشکرم ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۰۶۹ روز قبل چی شده من بعداز دو سال اومدم انگار سایت متروکه شده احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۰۶۳ روز قبل متاسفانه عشق بعضی از دوستان به تیمشون عشق حقیقی نیست ما که برای تیم استقلال جون می دیم ........................ تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا