محرومیت غیرقانونی- احقا حق هواداران و باشگاه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » محرومیت غیرقانونی- احقا حق هواداران و باشگاه محمد رضا صیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ ۱۴:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 محرومیت غیرقانونی- احقا حق هواداران و باشگاه توسط محمد رضا صیدی ۲۶۷۴ روز قبل با سلام. حقیقتا این لوگو این تیم این رنگ تنها دلخوشی من و میلیون ها استقلالی دیگس. میدونم برای گرفتن حق تیم در رابطه با محرومیت اخیر، تهدیدهایی متوجه باشگاه و سرمربی هست که اجازه نمیده با فراق بال تصمیم درستی گرفته بشه. قطعا به عنوان یک ایرانی خواهان تعلیق فدراسیون و فوتبال کشورم نیستم ولی عاجزانه خواهش میکنم اجازه ندید با بازی های رسانه ای و فریفتن افکار عمومی این اتفاق رو به فراموشی بسپرن. میدونم کسانی هستن در باشگاه که فارغ از هر رنگ و تعلقی صدای تپش دلهای دلخوش به این تیم رو میشنون و درک میکنن، حقیقت اینه که موضوع فقط این محرومیت نیست و تبعات دیگه ای داره کما اینکه همیشه متضرر اول همه اتفاقای نامتعارف فوتبال کشور تیم محبوب ما بوده. تقاضا دارم محکم برای احقا حق تیم بایستید و تا عذر خواهی رسمی فدراسیون و البته شخص اقای ساکت از تیم و هوادارا عقب نشینید . منتظر رای کمیته انضباتی نمونید چرا که رای صادره که به احتمال فراوان در جهت فریب افکار عمومی و فرو نشاندن این قائله به طریقی است که مسلما در وهله اول فدراسیون نشینها راضی و خوشنود شوند. بنابراین به خاطر قلب های پاکی که فقط با عشق به این تیم محبوب می تپند برخوردی محکم و قاطع داشته باشید و از الان با جمع اوری مدارک لازم اماده ارائه مستندات به فیفا برای گرفتن حق تیم باشید. خواهش میکنم خواهش میکنم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا