نابغه فوتبال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » نابغه فوتبال رامین جلیلی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۴:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 نابغه فوتبال توسط رامین جلیلی ۳۱۶۰ روز قبل با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی زحمت کشان باشگاه استقلال من باشگاه کوچکی در میاندوآب دارم که در سنین نونهالان و نوجوانان کار میکنم در میان بازیکنانم یه بازیکنی هست که13سال دارد یعنی میتوانم بگم که نابغه فوتبال ایران هست حیفه اینطور این استعداد حدر شه از شمادر خواست دارم که لطف کنید یه فرصت کوچک به این بدهید تا توانای هایش را نشان دهد قبلا از زحمات بی دریغ شما تقدیر و تشکر را دارم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا