باسلام خدمت تمامی هواداران استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » باسلام خدمت تمامی هواداران استقلال یوسف حسن زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۴:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 باسلام خدمت تمامی هواداران استقلال توسط یوسف حسن زاده ۳۵۳۶ روز قبل نظر من این است که ازگزینه ایرانی استفاده کنید. رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۵۳۶ روز قبل اگه منظورت مربیه . به نظر من در این شرایط فقط ایرانی. چون مربی خارجی نیاز به وقت داره ولی هوا دارای ما دیگه تحمل ندارند. arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۵۳۶ روز قبل به نظر من باز هم قلعه نوعی باید مربی باشه محمد جواد فلکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد جواد فلکی ۳۵۳۵ روز قبل یا مظلومی یا فرهاد مجیدی... باید بیاد محمد حیدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد حیدری ۳۵۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد جواد فلکی یا مظلومی یا فرهاد مجیدی... باید بیاداگر مظلومی سرمربی استقلال بشه فرهاد رو کمک مربی خود انتخاب میکنه/من موافقم محمد حیدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد حیدری ۳۵۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: arezoo 2134 به نظر من باز هم قلعه نوعی باید مربی باشههمین دوسالی که به قلعه نویی زمان دادیم کافیه/ایشون باید چندسال دور از استقلال باشه محمد حیدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد حیدری ۳۵۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: رسول موگویی اگه منظورت مربیه . به نظر من در این شرایط فقط ایرانی. چون مربی خارجی نیاز به وقت داره ولی هوا دارای ما دیگه تحمل ندارند. مظلومی بهترین گزینه داخلی هست maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۵۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد حیدری [quote=arezoo]به نظر من باز هم قلعه نوعی باید مربی باشههمین دوسالی که به قلعه نویی زمان دادیم کافیه/ایشون باید چندسال دور از استقلال باشهچند سال نه!دیگ برای همیشه باید از استقلال دور باشن.. صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۵۱۴ روز قبل من هم موافقم . همین........ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا