بدبخت اونای هستن که بعد مرگ سلطان مظلومی میرن جشن تولد میگیرن و رستوران میزنند و... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » بدبخت اونای هستن که بعد مرگ سلطان مظلومی میرن جشن تولد میگیرن و رستوران میزنند و... آکو نوبری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 بدبخت اونای هستن که بعد مرگ سلطان مظلومی میرن جشن تولد میگیرن و رستوران میزنند و... توسط آکو نوبری ۳۶۵۹ روز قبل بدبخت اونهای هستن که بعد باخت به لنگی ها خوشحالی میکنن، لعنت به اونهایی که استقلال رو با این همه عیبو ایراد میشینن تعریف میکنن واسه هم و خوششون میاد لعنت به هر چی لنگی تو سایته میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۵۹ روز قبل به توچه بیچاره؟؟ بسوزتا..... آکو نوبری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط آکو نوبری ۳۶۵۹ روز قبل بیچاره خودتی با هفت جدو ابادت خفه نشی بازم اون سوراخ قرمز تو اسم میبرم بیچاره مشنگ امساله شماس که نمیدونه اسطوره چیه علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۵۹ روز قبل تو با این ادبیاتت میفهمی اسطوره چیه خجالت بکش با همه دعوا میکنی بی احترامی میکنی هدفت چیه برای چی فوتبال میبینی مگر غیر از اینکه اوغات فراغتت پر بشه و تو این دنیای شلوغ بتونی به یک حس خوب برسی اگر بطور حرفه ای میخوای فوتبال را پیگیری کنی و از اون درامد داشته باشی اینجا اشتباه اومدی اینجا پاتوق ادمهایی است که به فوتبال بعنوان دغدغه فکری و یک التیام برای روحشان نگاه میکنند اینجا همه با هر سن و سال و هر نوع از سطح فرهنگی فقط یک مشخصه بارز مشترک دارند همه عاشق فوتبال و استقلالن پس شما هم این لذت را برای دیگران خراب نکن ما به دنبال لذت بردن از فوتبالیم نه دعواهایی که این لذت را از بین میبرند شما هم که تفکراتت با دیگران همخوانی ندارد به تالارهایی برو که هم فکرهایت باشند وبه خودت و دیگران عذاب نده میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۵۸ روز قبل جواب ابلهان خاموشیاست...افسوس مفهوم آدم که مصداقش تو باشی. noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۶۵۸ روز قبل بی خیال داداش همون جواب ابلهان خاموشیست بهترین جوابه واسه این ابله محمد مهدی قادری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۷:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد مهدی قادری ۳۶۵۸ روز قبل برای بعضی ها متاسفم....................... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۵۸ روز قبل ممنون نویان... noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۶۵۸ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی ممنون نویان...مخلصم آکو نوبری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط آکو نوبری ۳۶۵۸ روز قبل اقای علی جالب اینجاست تا حالا ندیدم شما یه بار یه انتقاد سازنده بکنی با بدترین شرایط داری رضایت نشون می دی نمی دونم واقعا شما متعصبید یا هوادار بی خیال تازه با این ابرو ریزی که قبل از دربی سر مربی انجام داد علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۵۸ روز قبل جوکر آبی شما که خودتو خیلی دانا میدونی بگو وظیفه هوادار تو فوتبال حرفه ای چیه و وظیفه تیم آنالیز یا کمیته فنی باشگاه و پیشکسوتها کجا قرار داره من عقیده ام اینهوظیفه یک هوادار فقط حمایت از تیمه و اگر هر هواداری بخواد نظر و رای خودشو به تیم القا کنه تیمی مثل استقلال با هوادارهای میلیونی چه اتفاقی خواهد افتاد پس به نظر من تو یک سیستم موفق هر کدام از اجزا باید وظیفه و کارکرد خود را داشته باشند من یک هوادارم و وظیفه من تعین مربی و مدیر عامل نیست وظیفه من حمایت از تیم محبوبم هست noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۶۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان جوکر آبی شما که خودتو خیلی دانا میدونی بگو وظیفه هوادار تو فوتبال حرفه ای چیه و وظیفه تیم آنالیز یا کمیته فنی باشگاه و پیشکسوتها کجا قرار داره من عقیده ام اینهوظیفه یک هوادار فقط حمایت از تیمه و اگر هر هواداری بخواد نظر و رای خودشو به تیم القا کنه تیمی مثل استقلال با هوادارهای میلیونی چه اتفاقی خواهد افتاد پس به نظر من تو یک سیستم موفق هر کدام از اجزا باید وظیفه و کارکرد خود را داشته باشند من یک هوادارم و وظیفه من تعین مربی و مدیر عامل نیست وظیفه من حمایت از تیم محبوبم هست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا