سرمربی فصل بعد کیه؟!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » سرمربی فصل بعد کیه؟!! وحید ابوالحسنی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۹:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 سرمربی فصل بعد کیه؟!! توسط وحید ابوالحسنی ۳۸۸۳ روز قبل با سلام خدمت تموم آبی دلان اس اس دوست دوستان بنده بامشکلاتی که دارم زیاد خبری از اوضاع کادر فنی و مدیریت فصل بعد استقلال ندارم اون دسته از عزیزانی که در تهران هستند یا در شهرهای دیگه و آمار اطلاعات دقیق و حقیقی از فصل بعد استقلال دارند برام بزارن که ژنرال و دکتر قراره بروند یا بمونند؟ فصل تمام فکر و ذکرم اینه که انشاالله امیرخان و حاجی فصل بعد باشند ولی با یه خونه تکانی اساسی منو در جریان بگذارید با تشکر لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۸۲ روز قبل انشاله هستن و نیروهای جدید به تیم اضافه میکنن دوست عزیز. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۸۲ روز قبل تویکی از روزنامه هانوشته بود امیرخان قرارداد3 ساله بسته.امیدوارم که راس باشه! شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۸۲ روز قبل توسایت خود باشگاه نوشته بود که امیر خان میمونه ولی حاجی با هر کی مصاحبه کرده گفته میخواد بره مگر اینکه باشگاه به طور کامل خصوصی بشه،در این صورت میمونه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad تویکی از روزنامه هانوشته بود امیرخان قرارداد3 ساله بسته.امیدوارم که راس باشه! پسر قلعه نویی گفته پدرش میخواد بمونه و برای بار دوم پروژه سه ساله رو در استقلال عملی کنه و برای دومین بار بازیکنان پا به سن گذاشته رو از استقلال کنار بگذاره و بازیکنان جوان رو در استقلال پرورش بده و نسل جدیدی شکل بده. جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۱ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=3248465] تویکی از روزنامه هانوشته بود امیرخان قرارداد3 ساله بسته.امیدوارم که راس باشه! پسر قلعه نویی گفته پدرش میخواد بمونه و برای بار دوم پروژه سه ساله رو در استقلال عملی کنه و برای دومین بار بازیکنان پا به سن گذاشته رو از استقلال کنار بگذاره و بازیکنان جوان رو در استقلال پرورش بده و نسل جدیدی شکل بده. [/quote] باهات موافقم احتمال نود درصد قلعه نویی میمونه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۸۰ روز قبل والبته خود امیرخان گفته بود که بی معرفتیه تیمم پنجم شده . برم دانیال ذواقدر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ ۱۵:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط دانیال ذواقدر ۳۸۸۰ روز قبل با سلام خدمت تموم آبی دلان اس اس دوست دوستان بنده بامشکلاتی که دارم زیاد خبری از اوضاع کادر فنی و مدیریت فصل بعد استقلال ندارم اون دسته از عزیزانی که در تهران هستند یا در شهرهای دیگه و آمار اطلاعات دقیق و حقیقی از فصل بعد استقلال دارند برام بزارن که ژنرال و دکتر قراره بروند یا بمونند؟ فصل تمام فکر و ذکرم اینه که انشاالله امیرخان و حاجی فصل بعد باشند ولی با یه خونه تکانی اساسی منو در جریان بگذارید با تشکر دکتر میگه من خودم دوست دارم بمونم ولی چون باشگاه استقلال رو می خواهند واگزار کنند موندنم دست خودم نیست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا