به این مگن تیم به اینا مگن بازیکن به این میگن تاکتیک !!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » به این مگن تیم به اینا مگن بازیکن به این میگن تاکتیک !!!!! آکو نوبری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 به این مگن تیم به اینا مگن بازیکن به این میگن تاکتیک !!!!! توسط آکو نوبری ۳۹۱۷ روز قبل اخه کدام فوتبال کدام بازیکن کدام تاککتیک چه تیمی چه کشکی تا اینجاشم شانسی بود،وقتی یه بچه هم میفهمه که استقلال فقط بزن زیرش داره مربیش میگه نه دیگه معلومه وقتی مربی میره هرچی بازیکنه بونجوله لیگه جمع میکنه خوب معلومه وقتی سر خلاتی قلعه نوعی هر بازی 100 بار زمین میخوره (اکبر پور) بازم بازیکن ثابته ، به جز رحمتی،برهانی،حنیف،حیدری،ساموئل بقیه هرییییییییییییییییی افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۱۷ روز قبل واقعا به شما میگن متعصب خوب با چندتا بازی تیم و کادر فنی و بازیکنارو میبرین زیر سوال همه چیزو فراموش میکنید. جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۱۷ روز قبل هوادارعزیر باکدام حمایت ...من برادرکوچک شما از همه هواداران خواهش می کنم درورزشگاهها استقلال راتنها نگذارید حتی در بدترین شرایط..آن وقت خواهیم دید استقلال درایران شده بلکه در آسیا هم اولین است ..خواهشششششششششششششششششششششش هزاربارخواهشششششششششششششششششش وحید ابوالحسنی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۹:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط وحید ابوالحسنی ۳۹۱۶ روز قبل واقعا بازی افتضاحی بود نیکبخت و پزمان نوری و دیدین یکی پاس سالم نتونستند بدنن به بقیه بازیکنان حیف 1000 تومانی که بدند به این دوتا میخوام به امیر خان بگم حالا دیگه سرت و از زیر برف بیار بیرون به جوونها میدون بده والا به الله خسته شدیم ایمان مبعلی و میبره بیرون بازیکنی میاره داخل که............ استقلال سال قیل کو؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۱۳ روز قبل اخه کدام فوتبال کدام بازیکن کدام تاککتیک چه تیمی چه کشکی تا اینجاشم شانسی بود،وقتی یه بچه هم میفهمه که استقلال فقط بزن زیرش داره مربیش میگه نه دیگه معلومه وقتی مربی میره هرچی بازیکنه بونجوله لیگه جمع میکنه خوب معلومه وقتی سر خلاتی قلعه نوعی هر بازی 100 بار زمین میخوره (اکبر پور) بازم بازیکن ثابته ، به جز رحمتی،برهانی،حنیف،حیدری،ساموئل بقیه هرییییییییییییییییی ببین دوست خوب اینجا فقط مال استقلالی هاست که اظهار نظر کنند ... تو واسه این که بیای راه حل پیدا کنی گند میزنی تو روحیه بچه ها جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی هوادارعزیر باکدام حمایت ...من برادرکوچک شما از همه هواداران خواهش می کنم درورزشگاهها استقلال راتنها نگذارید حتی در بدترین شرایط..آن وقت خواهیم دید استقلال درایران شده بلکه در آسیا هم اولین است ..خواهشششششششششششششششششششششش هزاربارخواهشششششششششششششششششش فائزه نجاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه نجاری ۳۹۱۲ روز قبل آه............... shahrzad khoshkhoo جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۳:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shahrzad khoshkhoo ۳۹۱۲ روز قبل الان واقعا وقت این حرفاس؟ .هوادار باید هواداریشو تو روزای سخت نشون بده .فعلا ابراز سلیقه ی شخصی و گله گذاری وضع تیمو بد تر میکنه تیم حمایت میخواد. به حد کافی دیگران انتقاد میکنن و به تیم و بازیکناش میتازن.. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: shahrzad khoshkhoo الان واقعا وقت این حرفاس؟ .هوادار باید هواداریشو تو روزای سخت نشون بده .فعلا ابراز سلیقه ی شخصی و گله گذاری وضع تیمو بد تر میکنه تیم حمایت میخواد. به حد کافی دیگران انتقاد میکنن و به تیم و بازیکناش میتازن.. اگر همه همین طور فکر کنن واینگونه عمل مطمئن باشید تیم و راه خودشو پیدا میکنه به امیر ایمان داشته باشید و مطمئن باشید در حال حاضر بهتر از امیر کسی برای استقلال نیست جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۰۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان [quote=blue world]الان واقعا وقت این حرفاس؟ .هوادار باید هواداریشو تو روزای سخت نشون بده .فعلا ابراز سلیقه ی شخصی و گله گذاری وضع تیمو بد تر میکنه تیم حمایت میخواد. به حد کافی دیگران انتقاد میکنن و به تیم و بازیکناش میتازن.. اگر همه همین طور فکر کنن واینگونه عمل مطمئن باشید تیم و راه خودشو پیدا میکنه به امیر ایمان داشته باشید و مطمئن باشید در حال حاضر بهتر از امیر کسی برای استقلال نیستسلام دقیقا باهات موافقم ماهواداران بایددرهربازی استقلال راتنهانگذاریم آن وقت خواهیم دید که استقلال درایران بلکه درآسیا هم بهترین است shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۰۸ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی [quote=237611ali][quote=blue world]الان واقعا وقت این حرفاس؟ .هوادار باید هواداریشو تو روزای سخت نشون بده .فعلا ابراز سلیقه ی شخصی و گله گذاری وضع تیمو بد تر میکنه تیم حمایت میخواد. به حد کافی دیگران انتقاد میکنن و به تیم و بازیکناش میتازن.. اگر همه همین طور فکر کنن واینگونه عمل مطمئن باشید تیم و راه خودشو پیدا میکنه به امیر ایمان داشته باشید و مطمئن باشید در حال حاضر بهتر از امیر کسی برای استقلال نیستسلام دقیقا باهات موافقم ماهواداران بایددرهربازی استقلال راتنهانگذاریم آن وقت خواهیم دید که استقلال درایران بلکه درآسیا هم بهترین است جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی هوادارعزیر باکدام حمایت ...من برادرکوچک شما از همه هواداران خواهش می کنم درورزشگاهها استقلال راتنها نگذارید حتی در بدترین شرایط..آن وقت خواهیم دید استقلال درایران شده بلکه در آسیا هم اولین است ..خواهشششششششششششششششششششششش هزاربارخواهشششششششششششششششششش shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی هوادارعزیر باکدام حمایت ...من برادرکوچک شما از همه هواداران خواهش می کنم درورزشگاهها استقلال راتنها نگذارید حتی در بدترین شرایط..آن وقت خواهیم دید استقلال درایران شده بلکه در آسیا هم اولین است ..خواهشششششششششششششششششششششش هزاربارخواهشششششششششششششششششش shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR [quote=javadmavi77] [quote=javadmavi77] [quote=javadmavi77] هوادارعزیر باکدام حمایت ...من برادرکوچک شما از همه هواداران خواهش می کنم درورزشگاهها استقلال راتنها نگذارید حتی در بدترین شرایط..آن وقت خواهیم دید استقلال درایران شده بلکه در آسیا هم اولین است ..خواهشششششششششششششششششششششش هزاربارخواهشششششششششششششششششش پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا