سال 93 سال استقلاله تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » سال 93 سال استقلاله جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 سال 93 سال استقلاله توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۲۸ روز قبل سلام دوستان وهواداران....انشاالله سال92-93 درلیگ استقلال قهرمانه من این موضوع را پیش گویی می کنم اگر باور ندارید خواهیم دید جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۲۸ روز قبل انشاالله جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۲۸ روز قبل انشاالله سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۸ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی انشااللهانشاا ../دوست خوب آبی هرسال ساله استقلاله چون هر سال یا قهرمان حذفی بودیم یا قهرماان لیگ . ولی اگه از لحاظ بازی قشنگ میگی درسته انشاا سال 93 بازیهای قشنگ از اس اس ببینیم . عشق است استقلال و استقلالی افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۲۷ روز قبل بحول وقوه اللهی سالی خوبی واسه استقلالی ها و هوادارنشون (یعنی ما) سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=javadmavi77]انشااللهانشاا ../دوست خوب آبی هرسال ساله استقلاله چون هر سال یا قهرمان حذفی بودیم یا قهرماان لیگ . ولی اگه از لحاظ بازی قشنگ میگی درسته انشاا سال 93 بازیهای قشنگ از اس اس ببینیم . عشق است استقلال و استقلالی این به سلامتی اقاجواد ماوی اس اسیکه سال 93را پیش بینی کرده برا اس اس zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=javadmavi77]انشااللهانشاا ../دوست خوب آبی هرسال ساله استقلاله چون هر سال یا قهرمان حذفی بودیم یا قهرماان لیگ . ولی اگه از لحاظ بازی قشنگ میگی درسته انشاا سال 93 بازیهای قشنگ از اس اس ببینیم . عشق است استقلال و استقلالی جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=javadmavi77]انشااللهانشاا ../دوست خوب آبی هرسال ساله استقلاله چون هر سال یا قهرمان حذفی بودیم یا قهرماان لیگ . ولی اگه از لحاظ بازی قشنگ میگی درسته انشاا سال 93 بازیهای قشنگ از اس اس ببینیم . عشق است استقلال و استقلالی تشکر دست همه هواداران را می بوسم جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 [quote=divooneabi] [quote=javadmavi77]انشااللهانشاا ../دوست خوب آبی هرسال ساله استقلاله چون هر سال یا قهرمان حذفی بودیم یا قهرماان لیگ . ولی اگه از لحاظ بازی قشنگ میگی درسته انشاا سال 93 بازیهای قشنگ از اس اس ببینیم . عشق است استقلال و استقلالی تشکر دست همه هواداران را می بوسم جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=javadmavi77]انشااللهانشاا ../دوست خوب آبی هرسال ساله استقلاله چون هر سال یا قهرمان حذفی بودیم یا قهرماان لیگ . ولی اگه از لحاظ بازی قشنگ میگی درسته انشاا سال 93 بازیهای قشنگ از اس اس ببینیم . عشق است استقلال و استقلالی این به سلامتی اقاجواد ماوی اس اسیکه سال 93را پیش بینی کرده برا اس اس سلام خیلی خیلی تشکر دست همه هواداران را می بوسم مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۳۹۲۵ روز قبل انشاالله fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۲ روز قبل سلام دوستان وهواداران....انشاالله سال92-93 درلیگ استقلال قهرمانه من این موضوع را پیش گویی می کنم اگر باور ندارید خواهیم دیدایشالله!!ماکه ازخدامونه!!!!! احسان لک لری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسان لک لری ۳۹۱۸ روز قبل ایشاالله ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۱۳ روز قبل هر چی خدا بخواد ... از خدا هم میخواهم که بچه ها رو تو بازی ها یاری کنه جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۱۳ روز قبل سلام دوستان وهواداران....انشاالله سال92-93 درلیگ استقلال قهرمانه من این موضوع را پیش گویی می کنم اگر باور ندارید خواهیم دید جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی سلام دوستان وهواداران....انشاالله سال92-93 درلیگ استقلال قهرمانه من این موضوع را پیش گویی می کنم اگر باور ندارید خواهیم دید فائزه نجاری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فائزه نجاری ۳۹۱۲ روز قبل من که هیچ امیدی ندارم..... shahrzad khoshkhoo جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۳:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shahrzad khoshkhoo ۳۹۱۲ روز قبل ااایول روحیه . به امید خدا با حمایت هوادارا .93 دیگه ایشالا ازادی رو پر میکنیم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۰۸ روز قبل نوشته شده توسط: فائزه نجاری من که هیچ امیدی ندارم..... چرا؟؟؟؟ لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۰۸ روز قبل انشاله امسال سال استقلاله.....عشق است استقلال جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۹۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار انشاله امسال سال استقلاله.....عشق است استقلال ایشاالله جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۹۲ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad [quote=javadmavi77] سلام دوستان وهواداران....انشاالله سال92-93 درلیگ استقلال قهرمانه من این موضوع را پیش گویی می کنم اگر باور ندارید خواهیم دید ایشالله!!ماکه ازخدامونه!!!!! جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۹۲ روز قبل گل گفتی shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: سید محسن رئیس السادات [quote=javadmavi77]انشااللهانشاا ../دوست خوب آبی هرسال ساله استقلاله چون هر سال یا قهرمان حذفی بودیم یا قهرماان لیگ . ولی اگه از لحاظ بازی قشنگ میگی درسته انشاا سال 93 بازیهای قشنگ از اس اس ببینیم . عشق است استقلال و استقلالی کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۸۹ روز قبل ایشالا که استقلال قهرمان میشه