نتیجه ی دربی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » نتیجه ی دربی سروش عبداله پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 نتیجه ی دربی توسط سروش عبداله پور ۳۹۷۸ روز قبل من می گم دربی این بارمون 3-0 اس اس میبره سروش عبداله پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط سروش عبداله پور ۳۹۷۸ روز قبل من می گم دربی این بارمون 3-0 اس اس میبره شما چی می گید atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۸ روز قبل 3-0/2-0برد واسه آبی هاست korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۸ روز قبل من ایمان دارم به تلافی اون شیش گل با نتیجه ی 0_6 سوراخشان می کنیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۷ روز قبل بهید میدونم گلی زده بشه atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر بهید میدونم گلی زده بشه احیانا شما فکر نمکنی اس اس ببازه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi من فکر میکنم اس اس با دو گل داداش حنیف و آرش آقای گل میبره.... atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 من فکر میکنم اس اس با دو گل داداش حنیف و آرش آقای گل میبره.... موافقم دمت جیز zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=zahra*ss*7777777*4444444] من فکر میکنم اس اس با دو گل داداش حنیف و آرش آقای گل میبره.... موافقم دمت جیز مر30 korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر بهید میدونم گلی زده بشه میشه حرف نزنی نا امید! korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=majidazar1360]بهید میدونم گلی زده بشه احیانا شما فکر نمکنی اس اس ببازه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه اصلا حرفشم نمی زنم korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر بهید میدونم گلی زده بشه تو یکی دیگه صحبت نکن korosh zalaghi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط korosh zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: سروش عبداله پور من می گم دربی این بارمون 3-0 اس اس میبره شما چی می گید من ضرب در دوش میکنم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۷۷ روز قبل انشاله 3 امتیاز مال ماست.. atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار انشاله 3 امتیاز مال ماست.. سه امتیاز با دوتا گل مال ماست محمد حیدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد حیدری ۳۹۷۶ روز قبل پرسپولیس به پیام صادقیان این چندوقته مینازه وغرور گرفتش وفکرکرده دربی رو میبره......اما کورخونده......چقدر دیدنیه وقتی صورت پرسپولیس ها رو بهداز ناکامی ببینیم. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: محمد حیدری پرسپولیس به پیام صادقیان این چندوقته مینازه وغرور گرفتش وفکرکرده دربی رو میبره......اما کورخونده......چقدر دیدنیه وقتی صورت پرسپولیس ها رو بهداز ناکامی ببینیم. پیام صادقیان همونیه که لنگیا بهش میگن پیام نیماریان??????!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخخخخخخ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۶ روز قبل صادقیان ؟ نیمار ؟ مگه میشه ؟ 2روز دیگه میشه ی بازیکن معمولی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۰ روز قبل فعلا که دوسیب انگور زدن و برای دربی گیج گیجن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا