ارش برهانی اخراج شد تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » ارش برهانی اخراج شد سروش عبداله پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 ارش برهانی اخراج شد توسط سروش عبداله پور ۳۹۷۸ روز قبل به گفته ی امیر قلعه نویی ارش برهانی از تیم ما اخراج شد atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۸ روز قبل چرا جو میدی ژنرال گفت اگر فیلم یازی رو ببینم که آرش به کلمن لگد زده از تیم اخراجش میکنم بعدشم ژنرال دیروز عصبی بود یه چیزی گفته حالا کو تا عملش اگه آرش رو اخراج کنه فکر کنم خودش به عنوان مهاجم باید بره تو زمین بازی کنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۷۸ روز قبل توی خبر ورزشی ظهر، خبر ممنوعیت ورود آرش به تمرینات اعلام شد!!!!!! آرش بازیکن با تعصبیه،! ولی تقریبا از اول فصل به هیچ وجه نتونسته خواسته های کادرفنی و حتی هوادارو برآورده بکنه!!! خود من بعنوان هوادار، خیلی دوسش دارم! ولی باید قبول کنیم که امسال اصلا رو اوج که نبود هیچ، بغیر از دوتا گل، کار خاصی نتونست انجام بده!!!؟؟؟ atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی توی خبر ورزشی ظهر، خبر ممنوعیت ورود آرش به تمرینات اعلام شد!!!!!! آرش بازیکن با تعصبیه،! ولی تقریبا از اول فصل به هیچ وجه نتونسته خواسته های کادرفنی و حتی هوادارو برآورده بکنه!!! خود من بعنوان هوادار، خیلی دوسش دارم! ولی باید قبول کنیم که امسال اصلا رو اوج که نبود هیچ، بغیر از دوتا گل، کار خاصی نتونست انجام بده!!!؟؟؟ خب بابا خیلیا تو اس اس بد بازی میکنن ولی تا آرش گاف میده امیر تعویضش میکنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi [quote=meisam taj025] توی خبر ورزشی ظهر، خبر ممنوعیت ورود آرش به تمرینات اعلام شد!!!!!! آرش بازیکن با تعصبیه،! ولی تقریبا از اول فصل به هیچ وجه نتونسته خواسته های کادرفنی و حتی هوادارو برآورده بکنه!!! خود من بعنوان هوادار، خیلی دوسش دارم! ولی باید قبول کنیم که امسال اصلا رو اوج که نبود هیچ، بغیر از دوتا گل، کار خاصی نتونست انجام بده!!!؟؟؟ خب بابا خیلیا تو اس اس بد بازی میکنن ولی تا آرش گاف میده امیر تعویضش میکنه ببین اگر یه هافبک گاف بده، دفاع گافشو جبران میکنه!!! ولی یه مهاجم چندبار باید گاف بده و توپ رو وارد دروازه نکنه تا تعویض بشه!!! والا آرزومه که همه گلهای تیم توسط آرش با تعصب زده بشه...! ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۷۸ روز قبل آره بابا ... فکر کنم یه همچین چیزی هست . چون که دیروز هم با بازی راه آهن تعویضش کرد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۸ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی توی خبر ورزشی ظهر، خبر ممنوعیت ورود آرش به تمرینات اعلام شد!!!!!! آرش بازیکن با تعصبیه،! ولی تقریبا از اول فصل به هیچ وجه نتونسته خواسته های کادرفنی و حتی هوادارو برآورده بکنه!!! خود من بعنوان هوادار، خیلی دوسش دارم! ولی باید قبول کنیم که امسال اصلا رو اوج که نبود هیچ، بغیر از دوتا گل، کار خاصی نتونست انجام بده!!!؟؟؟ وقتی نیمکت نشین شده معلومه نمیتونه مثبت و مفید بازی کنه atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=@!$(ss)$!@] توی خبر ورزشی ظهر، خبر ممنوعیت ورود آرش به تمرینات اعلام شد!!!!!! آرش بازیکن با تعصبیه،! ولی تقریبا از اول فصل به هیچ وجه نتونسته خواسته های کادرفنی و حتی هوادارو برآورده بکنه!!! خود من بعنوان هوادار، خیلی دوسش دارم! ولی باید قبول کنیم که امسال اصلا رو اوج که نبود هیچ، بغیر از دوتا گل، کار خاصی نتونست انجام بده!!!؟؟؟ خب بابا خیلیا تو اس اس بد بازی میکنن ولی تا آرش گاف میده امیر تعویضش میکنه ببین اگر یه هافبک گاف بده، دفاع گافشو جبران میکنه!!! ولی یه مهاجم چندبار باید گاف بده و توپ رو وارد دروازه نکنه تا تعویض بشه!!! والا آرزومه که همه گلهای تیم توسط آرش با تعصب زده بشه...! قبول ولی ژنرال روی آرش آلرژی داره فقط منتظره آرش گاف بده که تعویضش کنه هرچند من معتقدم آرش بابت حرکتش باید تنبیه بشه ولی امیرخان بابت آرش خیلی داره سخت میگیره atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=@!$(ss)$!@] توی خبر ورزشی ظهر، خبر ممنوعیت ورود آرش به تمرینات اعلام شد!!!!!! آرش بازیکن با تعصبیه،! ولی تقریبا از اول فصل به هیچ وجه نتونسته خواسته های کادرفنی و حتی هوادارو برآورده بکنه!!! خود من بعنوان هوادار، خیلی دوسش دارم! ولی باید قبول کنیم که امسال اصلا رو اوج که نبود هیچ، بغیر از دوتا گل، کار خاصی نتونست انجام بده!!!؟؟؟ خب بابا خیلیا تو اس اس بد بازی میکنن ولی تا آرش گاف میده امیر تعویضش میکنه ببین اگر یه هافبک گاف بده، دفاع گافشو جبران میکنه!!! ولی یه مهاجم چندبار باید گاف بده و توپ رو وارد دروازه نکنه تا تعویض بشه!!! والا آرزومه که همه گلهای تیم توسط آرش با تعصب زده بشه...! قبول ولی ژنرال روی آرش آلرژی داره فقط منتظره آرش گاف بده که تعویضش کنه هرچند من معتقدم آرش بابت حرکتش باید تنبیه بشه ولی امیرخان بابت آرش خیلی داره سخت میگیره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۷ روز قبل آره والا این کارا نزدیک دربی اصلا خوب نیست atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۷۷ روز قبل البته گفته باشم من با سخت گیری ژنرال موافقم آرش خطا کرد باید تاوان بده اما نه الانه قبل دربی که تیم همین جوریشم بازیکن کم داره به قول خود ژنرال تیم 18نفره تمرین میکنه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۷ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi البته گفته باشم من با سخت گیری ژنرال موافقم آرش خطا کرد باید تاوان بده اما نه الانه قبل دربی که تیم همین جوریشم بازیکن کم داره به قول خود ژنرال تیم 18نفره تمرین میکنه شاهکار جدید آقایون هم از دست دادن جواد بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۷ روز قبل خدا کنه ژنرال ازش توی دربی استفاده کنه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا