آرش آقای گل تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » آرش آقای گل علیرضا راسخ جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ آذر ۱۳۹۲ ۱۴:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 آرش آقای گل توسط علیرضا راسخ ۴۰۰۴ روز قبل آرش برهانی یکی از بهترین بازیکنان باشگاه استقلاله ولی نمیدونم دلیل رفتار نادرست امیر خان قلعه نوعی با آرش چیه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۲ روز قبل آخه چرا دوبار ی موضوع رو عنوان میکنی ؟ saeed ketabi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed ketabi ۴۰۰۲ روز قبل برهانی دیگه فیلمش سوخته فقط اسمشو یدک میکشه ما الان 1 دونه مهاجم درست حسابی نداریم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۲ روز قبل آرش خیلی خوبه . افتاده بود رو ریل گلزنی که قلعه نویی دوباره بردش رو نیمکت . لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۳۹۹۹ روز قبل نوشته شده توسط: saeed ketabi برهانی دیگه فیلمش سوخته فقط اسمشو یدک میکشه ما الان 1 دونه مهاجم درست حسابی نداریم برهانی هیچوقت تموم نمیشه . این امیرخانه که اونو از دور خارج کرده . ولی قبول دارم که مهاجم درت و حسابی نداریم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۹ روز قبل باید همه ادب و تواضع رو از آرش یاد بگیرن . تازه ایشون یکی از بهترینهای ایرانه من اینو باور دارم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۹۹ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر باید همه ادب و تواضع رو از آرش یاد بگیرن . تازه ایشون یکی از بهترینهای ایرانه من اینو باور دارم چرا امیر خان بهش بازی کامل نمیده وای دیگه از این قاضی و نظری خیلی لجم میگیره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۸ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=majidazar1360] باید همه ادب و تواضع رو از آرش یاد بگیرن . تازه ایشون یکی از بهترینهای ایرانه من اینو باور دارم چرا امیر خان بهش بازی کامل نمیده وای دیگه از این قاضی و نظری خیلی لجم میگیره قاضی توانایی بالایی داره ولی توپ بهش نمی رسه . هافبک ها خلاقانه بازی نمی کنن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا