ادامه بازی کاپیتان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » ادامه بازی کاپیتان لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 ادامه بازی کاپیتان توسط لیلا جوکار ۴۰۵۷ روز قبل فرهاد خیلی باتعصبه کاش همه قدر لباس مقدس استقلال رو بدونن و بهتر بازی کنن.هرچند من دلم میخواد کاپیتان تا ابد بازی کنه ما لذت ببریم اما هر وقت صلاح دونست بره ما احترام میزاریم به نظرش.... زنده باشی کاپیتان77777777777 مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۵۵ روز قبل زنده باشیییییییییییییییی داداش فرهاد مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۴۰۵۵ روز قبل درو دبرفرهاد عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۵ روز قبل من مطمئنم داش فرهاد تا هر وقت بتونه برای استقلال بازی می کنه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۵۴ روز قبل به نظر من بعد قهرمانی تو اسیای سال بعد خدا حافظی کنه خیلی خوبه نسرین توفیق تبریزی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آبان ۱۳۹۲ ۲۲:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط نسرین توفیق تبریزی ۴۰۴۹ روز قبل kash hich vaqt az tim nemiraft.raftane nagahanish hamaro motehayer kard!!! امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۸ روز قبل رفت دیگه محمد میرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میرزایی ۴۰۴۸ روز قبل شاید فرهاد امیدی به قهرمان شدن نداره مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۴۸ روز قبل اخ چرا رفتی اسطوره هاوژین نسیمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط هاوژین نسیمی ۴۰۴۸ روز قبل کاپیتان چی میشه به سمت هوادارات غش کنی و برگردی استقلال؟ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا