باخاصیت ترین بازیکن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » باخاصیت ترین بازیکن محمد حیدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 باخاصیت ترین بازیکن توسط محمد حیدری ۴۰۶۰ روز قبل شماچی میگین؟ مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۶۰ روز قبل فقط داداش فرهاد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۶۰ روز قبل نوشته شده توسط: مهسا صادقی بنظر من همه اونایی که شما اسم بردین، برای تیم مفید هستند...... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۶۰ روز قبل من با خاصیت ترین بازیکن استقلال را تیم استقلال میدانم و با سوال مخالفم چون به یکپارچگی تیم صدمه میزند به نظر من یک تیم خوب باید بازیکنانی داشته باشد که مکمل یکدیگر باشند که در آنصورت تیم به نتیجه میرسد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۹ روز قبل با تمام احترامی که به داش فرهاد قائل هستم ولی قاضی ی کم سر تر بوده نسب به بقیه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۵۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان من با خاصیت ترین بازیکن استقلال را تیم استقلال میدانم و با سوال مخالفم چون به یکپارچگی تیم صدمه میزند به نظر من یک تیم خوب باید بازیکنانی داشته باشد که مکمل یکدیگر باشند که در آنصورت تیم به نتیجه میرسد آفرین بر تو علیرضای عزیز... موافقم... مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۵۷ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=237611ali]من با خاصیت ترین بازیکن استقلال را تیم استقلال میدانم و با سوال مخالفم چون به یکپارچگی تیم صدمه میزند به نظر من یک تیم خوب باید بازیکنانی داشته باشد که مکمل یکدیگر باشند که در آنصورت تیم به نتیجه میرسد آفرین بر تو علیرضای عزیز... موافقم... باریک موافقم امید محله قاسمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۶:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید محله قاسمی ۴۰۵۷ روز قبل 1 مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۵۶ روز قبل البته همه به نوعی خوبن ولی کاپیتان فرهاد و پژمان نوری که تو لیست نیست بهتر بودن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی البته همه به نوعی خوبن ولی کاپیتان فرهاد و پژمان نوری که تو لیست نیست بهتر بودن شرمنده ،اشتباه تایپی بود منظورم پژمان منتظری بود نه نوری عتیقه مجتبی حمیدپور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی حمیدپور ۴۰۵۶ روز قبل مجیدی عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۵ روز قبل مجیدیءقاضیءتیموریان پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا