چرا نباید ورزشگا پر بشه؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » چرا نباید ورزشگا پر بشه؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟ مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 چرا نباید ورزشگا پر بشه؟؟؟؟؟!!!!!!؟؟؟؟ توسط مهسا صادقی ۴۰۷۳ روز قبل من یه سوال دارم از اون های که امتیاز داشتن برن ورزشگاه ولی نرفتن خدای این انصاف نیست ما که از داداشامون بردو فینالیست شدن میخواستیم چرا حمایتشون نکردیم یعنی چرا اقایون با امتیازی که داشتن همایت نکردن اخه چرا نباید در بازی اسیای ورزشگا پر نشه این همه زحمت این همه تلاش ولی این رسم ش نبود به نظر من اگه حمایت میشد ورزشگا خیلی بیشتر از این ها پر میشد خیلی ها در همین سایت قول دادن که به جای ما دختر ها که این امتیاز رو نداشتم برن ولی کو عمل واقعا رسمش نبود داداش های گلم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۷۳ روز قبل یکی از عمده دلایلش افزایش بی جا ی قیمت بلیط ها ست محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۷۳ روز قبل واااااااااای یه دختر دیگه!!!!!!!دلیلش نیومدن خانمهاست! محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۰۷۳ روز قبل ولی 5858 نظراتش یه چیز دیگه است!خداییش saeed ketabi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed ketabi ۴۰۶۶ روز قبل من که از شهرستانیم (کرمانشاه) رفتم وآمدم اما بقیه افسوس مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۵ روز قبل منم رفتم ولی کاش پر می شد مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۶۵ روز قبل من هم رفتم ولی ایکاش نمیرفتم .تا سه روز خواب و خوراک نداشتم .از دست این بازیکنای بی دقت استقلال . خوش به حال اونایی که نرفتن . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا