لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره پایگاه اینترنتی استقلال تهران برای ما ارسال فرمایید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره پایگاه اینترنتی استقلال تهران برای ما ارسال فرمایید کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره پایگاه اینترنتی استقلال تهران برای ما ارسال فرمایید توسط کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 ۵۷۵۰ روز قبل با سلام اعضای محترم سایت می توانند نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره بخشهای مختلف پایگاه اینترنتی استقلال تهران از طریق این بخش برای ما ارسال فرمایند . پیشاپیش از توجه شما تشکر و قدردانی می شود . آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۴۸ روز قبل با عرض سلام و خسته نباشید به همه شما عزیزان زحمت کش که این امکان را فراهم کردید تا هواداران و دوستداران باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال بتوانند در همه حال از اخبار باشگاه و همچنین رویدادهای لیگ مطلع باشند . من بعنوان یک هوادار و علاقمند به استقلال که در شهر ورزش دوست همدان زندگی میکنم بینهایت از این سایت جذاب و زیبا رضایت دارم و امیدوارم بتوانم کمکی هرچند ناچیز جهت پیشرفت این امر به شما عزیزان بعنوان خدمت به باشگاه مورد علاقه ام بکنم و از خداوند متعال برای شما سربلندی و سلامتی را آرزو دارم. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۳۷ روز قبل مدیر سایت esteghlaltehranfcچرا بعضی از بخشها پاک شدند؟ .100 nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۳۶ روز قبل با سلام به گروهبان دوم 100 عزیز همانگونه که مشاهده می فرمایید تالار گفتگوهای سایت دچار تغییراتی شده است که در این بین برخی از بخشها حذف و برخی بخشها اضا فه شده است. ظاهرا بعضی از تاپیک های شما هم حذف شده .از انجا که تالار نوپا میباشد برخی از اینگونه تغییرات اجتناب نا پذیر می باشد. ضمن پوزش از حضرتعالی از کوشش و تلاش شما در بالا بردن کیفیت تالار تقدیر می شود. با دعوت شما به خویشتن داری متذکر می شود شما نمیبایست در تالار نسبت به مدیر و یا سایر اعضای سایت اینگونه اعتراض بفرمایید !!!؟ saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: nima karimi با سلام میخواستم بعضی از تاپیک ها رو که مربوط به بازی های قبل هستند رو ببندید مثلا تاپیک نظر سنجی بازی پیکان مدتها بعد از پایان بازی مونده بود این امر باعث میشه سطح سایت بیاد پایین لطفا جوابمو برای خودم بفرستید رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۲۸ روز قبل من اول سال نو را به مدیریت سایت ومدیران تالار وتمامی اعضا ابی دل سایت تبریک میگویم . با تشکر .رضا nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۲۷ روز قبل گروهبان دوم s a man _ karimifar و گروهبان یکم 100 ضمن سلام و عرض تبریک سال نو موارد ذیل به عرض می رسد. 1- درج اخیارو گفتگو های قدیم سایت نه تنها نشان از پایین بودن سطح سایت نبوده بلکه در دراز مدت نشان از پویایی و فعال بودن سایت و همینطور هواداران آن می باشد گما اینکه در سالهای آینده کاربری که به تازگی وارد سایت بشود با مراجه به بخشهای قدیمی تر سایت پی به سطح تخصصی سایت و حساس بودن هواداران نسبت به تک تک بازی های تیم خواهند برد. ضمنا در همه تالار های گفتگوی دیگرنیز این امر مرسوم بوده که تمام متون نوشته شده در آنها از لحظه شروع بکار آنها باقی بوده و در دسترس همه علاقه مندان می باشد. 2- در مورد سوال اعضا از هم دوستان می توانند به صورت پی ام با هم در ارتباط باشند و اما اگر می خواهید سوال را می تونید در تالار نوشته و با پی ام به اطلاع نفر مورد نظر رسانده و از ایشان تقاضای جواب در تالار کنید. saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۲۰ روز قبل نوشته شده توسط: nima karimi ما که آخرش نفهمیدیم اینجا مدیر سایت کیه!!!!!!!!!!!! اعضا میان جای مدیر تایپیک میذارن!!!!! بابا اینجا همه عشق مدیر شدن دارن saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۲۰ روز قبل نوشته شده توسط: saman karimifar ما که آخرش نفهمیدیم اینجا مدیر سایت کیه!!!!!!!!!!!! اعضا میان جای مدیر تایپیک میذارن!!!!! بابا اینجا همه عشق مدیر شدن دارن آرش وظیفه دان مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۲۱:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرش وظیفه دان مقدم ۵۷۲۰ روز قبل اینجا متعلق به باشگاه استقلال هست یا نه؟ اگه هست چرا مدیرعامل باشگاه تکذیب میکنه و اگه نیست چرا یه اسم دیگه روش نذاشتید؟ سید محمد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۳۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محمد حسینی ۵۷۱۶ روز قبل Hi please insert pictures and wallpaper with high quality in the site because pics having low quality in this site thanks & happy norooz for you کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 ۵۷۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: سید محمد حسینی Hi please insert pictures and wallpaper with high quality in the site because pics having low quality in this site thanks & happy norooz for you با سلام . چشم ، روی این بخش در حال برنامه ریزی هستیم . البته در منوی لینکستان وبلاگی از یکی دوستان استقلالی معرفی کردیم که والپرهای زیبایی در وبلاگ خود دارد لطفا بازدید فرمایید موفق باشید کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 ۵۷۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: رضا کلاگر مدیر سایت esteghlaltehranfcچرا بعضی از بخشها پاک شدند؟ مانند بخش قاره امریکای جنوبی من می خواهم بدونم کی پاک کرده؟!!!!!!!!!چرا؟!!!!!!!.100 دوست عزیزم سلام طبق قوانین تالارهای گفتگو هر مطلبی که در گروه و تاپیک مربوطه درج نشود توسط مدیران حذف خواهد شد از این بابت شرمنده ایم موفق باشید بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۳ روز قبل با سلام میخواستم خواهش کنم فروشگاه اینترنتیو زود تر راه اندازی کنید. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۷۰۴ روز قبل سلام ضمن عرض خسته نباسید به مسئولین سایت یک انتقاد در مورد خبرهایی که در سایت درج میشه داشتم. بعضی مواقع یک خبرهایی در سایت درج میشه که آدم را دچار تردید میکند که این سایت استقلال یا تیم های حریف .این قضیه وقتی پر رنگ تر میشه که همه این سایت و اخبار داخل آن را به عنوان یک سایت معتبر میشناسند و حتی یک امیر حاج رضایی از مطالب درج شده در این سایت ناراحت میشه و واکنش نشون می دهد که این نشان دهنده اعتبار بالای این سایت. اما بعضی از اخبار که تقریبا هر روز یکی دو مورد از این مدل اخبار در سایت درج میشه , انتشارشون در سایت کاملا به ضرر استقلال بوده و کمک بسیار زیادی به حاشیه سازان میکند.مثلا همین خبر لیست خرید پیروزی که واقعا جای تعجب دارد که نام جباری و میثم بائو (جلوی د.ربین بارها اظهار علاقه کرده به استقلال و حتی فصل پیش بعد از باخت تیمش مقابل استقلال در جام حذفی گفت نمیدونم ناراحت باشم یا خوشحال !) به عنوان لیست خرید پیروزی در سایت درج میشه که بالتبع باعث ناراحتی هواداران استقلال و ایجاد حاشیه برای تیم میشه.و از طرف دیگه نام اخراجی های پیروزی آورده نمیشه بنا به دلایلی(حالا کدام دلایل نمیدونم) (شاید بدلیل عدم حاشیه سازی برای تیم رقیب!). یا مثلا همین خبر درگیری قلعه نوعی و منیعی :خود امیر قلعه نوعی در مصاحبش در تلویزیون گفت من اصلا تو درگیری نبودم ولی شما گیر دادید که قلعه نوعی کتک خورده و منیعی محروم میشه و غیره در حالیکه این بازیکن مثل همیشه با تیم تمرین میکند. یا خبر مشکل قلعه نوعی و واعظ آشتیانی که بارها این مطلب را درج کردید.و خبر رایزنی با مربیان خارجی و ایتالیایی و غیره... در حالیکه مثلا خبر درگیری خلعتبری و منصوری در تمرین تیم ذوب آهن را هیچ چیزی ازش نمی نویسید. به هر حال از این مدل اخبار در سایت زیاد میبینم که امیدوارم یک فکری به حالش بشه. موفق باشید. بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۰۴ روز قبل با سلام و تشکر از شما دوست عزیز اخبار رو که نمیشه سانسور کرد اعتبار این سایت به اینه که اخبارو همون گونه که هست مطرح میکنه و قصدش اینه که شما از درون باشگاهی که به آن عشق میورزید با اطلاع باشید و نظر هوادارو رو در مورد قضایا جویا میشه. شما هم اگر اخباری از رقبا دارید بنویسید تا همه با خبر بشیم دیروز خبر ورزشی اعلام کرد لیست خرید ppلو رفت و بلا فاصله این خبر از سوی ppتکذیب شد. با این حال امروز دو باره این خبر با عدله محکم تر اعلام شد. یا قضیه حضور لوکا در تهران؟ در پایان اینو یکبار دیگه میگم استقلال هوادارای با درایتی همچون شما داره و اخبارو خودشون بخوبی تجزیه و تحلیل میکنن. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۱ روز قبل دستتون درد نکنه استقلال با اون همه هوادار به همچین سایتی نیاز داشت امیر تشرفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر تشرفی ۵۶۹۹ روز قبل فعالیت این سایت طبق اعلام مدیر عامل باشگاه استقلال ارتباطی با باشگاه نداره... اما به هر حال سایتی هست که متعلق به همه آبی دوستان می باشد. امیر تشرفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر تشرفی ۵۶۹۹ روز قبل امیدوارم مطالب مفید در سایت مطرح بشه تا همه استفاده کنند. مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۹۳ روز قبل سلام- من با این سایت از طریق رادیو آشنا شدم یعنی به عنوان سایت باشگاه اعلام شد پس چطور این از طرف مسئولان انکار می شه و دوم اینکه چطور میشه با مدیران تالار در ارتباط بود باید pmبراشون بگذاریم راجب سوالاتمون یا نه؟ بخاطر اینکه از بعضی موارد یا اخبار که میخواهیم خبر داشته باشیم خبری در سایت نیست. لطفا یکی از مدیران تالار جوابمو بده و یک مورد دیگرجایی وجود دارد که مدیران را معرفی کرده باشد اگه نیست لطفا ایجاد کنید من منتظر جواب شما مدیران محترم هستم. بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۶۹۲ روز قبل دوست عزیز ببخشید جوابو دیر دادم به inbox خود مراجعه کنید اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۰ روز قبل با سلام من بچه خوزستان هستم ودر شهری که هستم حدود دو سوم مردمش طرفدار استقلالند من از شما خواهشی دارم برایه هوادارانتان کارت هواداری صادر کنید در ضمن از واعظ آشتیانی خواهش می کنیم با امیر قلعه نوعی اینطور رفتار نکنن از سایت خوبی که راه اندازی کردین تشکر می کنم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۷۰ روز قبل با سلام و خسته نباشید . این سایت از نظر ساختاری بسیار قوی هست ولی ضعفهای خاص خودش روهم داره . مثلا از نظرات کاربرا استفاده نمیشه . در این سایت نمیشه به شکل آنلاین با مسوولین و بازیکنا و غیره صحبت کنیم . هر کسی می تونه به راحتی 10 تا موضوع بی محتوا و کاملا تکراری بذاره و هیچ نظارتی روی موضوع گذاری کاربرا نمیشه .مجددا از همه شما عزیزان تشکر میکنم ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۶۹ روز قبل سلام ... سایت خوبی هستش ولی به خاطر نظارت کم هر توهینی انجام میشود . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا