به نظر شما فرهاد مجیدی هنوز هم توانایی براورده کردن خواسته های هواداران رو میتونه داشته باشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » به نظر شما فرهاد مجیدی هنوز هم توانایی براورده کردن خواسته های هواداران رو میتونه داشته باشه؟ ابی جهان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما فرهاد مجیدی هنوز هم توانایی براورده کردن خواسته های هواداران رو میتونه داشته باشه؟ توسط ابی جهان ۴۱۲۲ روز قبل 100 %اره داداش امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۲۱ روز قبل 100% همین طوره.فرهاد مرد تمام نشدنی استقلاله.هنوزم از همه بازیکنان آماده تره. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۲۱ روز قبل آفرین امید من دیگه چیزی نمیگم علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۲۱ روز قبل امید جان خیلی کامل توضیح داد من رو حرفه امید حرفی نمیزنم دیگه امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: علی رستگار مقدم ما کوچیک شما هم هستیم 21272127 و 5858 عزیز. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۲۱ روز قبل حرف دل ما رو زدی دیگه................ علی رستگار مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی رستگار مقدم ۴۱۱۹ روز قبل اختیار دارید امید جان سرور مایی علی خانمیرزایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی خانمیرزایی ۴۱۱۸ روز قبل جواب سوالت رو تو روزنامه ها زیاد تیتر میزنه همین چند وقتپیش هم دوباره زده بود.....................فرهاد تمام نشدنی حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۱۱۸ روز قبل مگه میشه فرهاد تمام شدنی نتونه خواسته ها رو برآورده کنه. سید مجتبی سید حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ شهریور ۱۳۹۲ ۲۲:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید مجتبی سید حسینی ۴۱۱۶ روز قبل فرهاد حتی با حضورش تو بازی انتظارات ما رو بر اورده می کنه...خدا کنه حالا حالا ها خدافظی نکنه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۳ روز قبل خواهش میکنم امید جان شما بزرگی ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۳ روز قبل خواهش میکنم امید جان شما بزرگی رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۳ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار اگه نیمه دوم بیاد و فغانی بزاره بله میتونه. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۳ روز قبل نیمه مهم نیست مهم اینه که مثل 20 ساله ها میدود.پس انقدر نگید نیمه اول و دوم و یه نیمه و....................... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۳ روز قبل البته که میتونه. تعداد گلهای فرهاد مجیدی در این فصل در لیگ + 4 = تعداد گلهای زده کل بازیکنان پرسپولیس در این فصل در لیگ اونم تو 37 سالگی و تعداد دقایق محدودی که بازی کرده. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۳ روز قبل خوشم اومد diffrent جان سربلندم کردی با این جواب4444444444444444444444444444444444 امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۳ روز قبل خواهش میکنم ساحره جان.شما همیشه به من لطف دارید. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۳ روز قبل لطف نیست شما حق و میگی منم تایید میکنم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۰۲ روز قبل فرهاد ذخیره زهردار مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۰ روز قبل دقت کردین همه استقلالی ها روی یک مورد هم نظرن اونم فرهاد تمام نشدنی استقلال کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۴۰۹۹ روز قبل معلومه که می تونن ولی ما هوادارام نباید ازشون انتظار زیادی داشته باشیم.... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۹ روز قبل عزیزم ایشون اسطوره است.و باید انتظارات از ایشون زیاد باشه چون خودش اینو خواسته............پس ما منتظریم اسطوره امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۹ روز قبل فرهاد نکات مثبت زیاد داره.مثلا اولیش خوشگلی و خوش تیپ بودنشه.دومیش اینه که با این سن عملکردی فوق العاده داره.سومیش اینه که کاپیتانی انرژیک و دوست داشتنیه(وقتی گل میزنه واقعا با حرکاتش مرده رو زنده میکنه).و چهرمین موردش حرفه ای بودنش از هر لحاظه.البته نکات مثبت زیادی داره به غیر از اینایی که گفتم. ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۹۹ روز قبل همین تمام........... سیامک قنبری تورانسرائی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط سیامک قنبری تورانسرائی ۴۰۹۸ روز قبل بله ... آقا فرهاد یه دونست هنوزم خیلی از خیلی ها سر تره حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۶ روز قبل %100 می تونه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا