نظر سنجی از کاربران در مورد تالار تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » نظر سنجی از کاربران در مورد تالار عارف ک جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 نظر سنجی از کاربران در مورد تالار توسط عارف ک ۴۱۰۹ روز قبل سلام خدمت مدیران عزیز کانون هواداران ...... فکر کنم منو دیگه بشناسید که همون " عارف ک " هستم ......... یه پیشنهاد دارم براتون که فکر میکنم خیلی خوبه ولی امیدوارم اعضا هم همکاری کنند و پیشنهاد خودشون رو بدند ........... مدیر جان میگم بهتر نیست مثل همه سایت های دیگه تالار رو توی خود سایت اصلی قرار بدید ، اینجوری هم سایت جلو دستمونه و هم تالار اون بالا توی صفحه اصلی هویدا میشه ....... این تالار گفتمان اولا خیلی شلوغ پلوغه و هم اینکه کاربر از سایت اصلی فاصله میگیره و دیر متوجه میشه چه خبری گذاشته میشه ......... میدونم سایت موزیک نیستید ولی یه سر به سایت های موزیک بزنید متوجه میشید من چی میگم ، چون بچه ها بعد از مسابقه استقلال میتونند در جا هم تاپیک بزنند و هم راجع به تیم استقلال بحث کنیم توی همون صفحه اصلی ........ با تشکر ، کوچک همه بچه ها و طرفدارای استقلال ، خصوصا مدیران گرامی این سایت هم هستیم ....... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۹ روز قبل آقای عارف خیلی امیدوار به خوندن این تاپیک توسط مدیران سایت، و حتی پاسخگویی اونا نباش عزیزم! اگه نظارتی بر تالار بود، وضع تالار بهتر از اینا بود...!!! عارف ک جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۰:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف ک ۴۱۰۹ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی آقای عارف خیلی امیدوار به خوندن این تاپیک توسط مدیران سایت، و حتی پاسخگویی اونا نباش عزیزم! اگه نظارتی بر تالار بود، وضع تالار بهتر از اینا بود...!!! آقایی داداش .. به هر حال گفتنش که ضرر نداره ، امیدوارم مدیرای این سایت بخونند و تالار رو از این وضعیت فلاکت بار در بیارن .. معمولا رسمه که هر سایتی بخواد تالار بزنه ، توی همون صفحه اصلی اینکارو میکنه که هم خبرهای جدید رو کاربر راحت ببینه و هم تاپیک زدن و بحث کردن سر تیم ها آسون تر بشه .. به هر حال اومدن به این تالار وقت تلف کردنه با این همه شلوغی و مبهم بودن تاپیک ها .. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا