لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایید کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایید توسط کانون هواداران استقلال تست سیستم 1 ۵۷۵۴ روز قبل با سلام اعضای محترم تالارهای گفتگو می توانند نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایند . nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۵۱ روز قبل با سلام خدمت دست اندر کاران سایت من فکر میکنم از انجایی که این سایت ورزشی میباشد سیستم در جه بندی ان که شامل درجات نظامی است زیاد مناسب ان نیست . از مدیران سایت در خواست دارم با توجه به ورزشی بودن سایت از رتبه بندی ورزشی مانند مدال المپیک یا جهانی و یا سیستمی دیگری متناسب به آن استفاده شود. nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۵۱ روز قبل ضمن سلام مجدد یک پیشنهاد دارم که اگه بشه اون رو اجرا کرد فک کنم به زیبایی و کار بر پسند بودن تالار گفتگو کمک زیاده کنه در برخی از تالار های سایتها می بینیم که 20 یا 30 پستی که جدیدا ایجاد شدن یا تازه به اونها جواب داده شده به صورت مجزا عنوان اونها در بالای صفحه اول سایت پشت سر هم نشون داده میشه . اینجوری هر کاربری که تازه وارد تالار میشه به آخرین اخبار و نوشته های تالار ها خیلی زود دسترسی پیدا می کنه. یه نمو نه هم مثال می زنم http://www.centralclubs.com/ آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۵۱ روز قبل سلام : پیشنهاد میکنم از ستاره بعنوان درجه برای هواداران استفاده بشه .چیزی که دو بار روی پیراهن استقلال بعنوان قهرمان آسیا حک شده . ( آریا ) علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۵۱ روز قبل سلام با تشکر از نظرات و پیشنهادات شما دوستان 783 و s.s موضوعات پیشنهاد شده شما دوستان در حال بررسی میباشد. آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۵۱ روز قبل با سلام و عرض ادب خدمت شما : در مورد کارت هواداری و چگونگی دریافت آن در صورت امکان توضیح دهید . با تشکر . nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۵۱ روز قبل ضمن سلام خدمت سیویل در خواست می شود یک کادر برای اعلام نظر همیشه در پایین هر ناپیک جدیدی که ایجاد می شود وجود داشته باشدتا کاربران به اسانی به صفحه پاسخ (اعلام نظر در مورد مطلب نوشته شده)دسترسی داشته باشند این کادر هم اکنون به صورت یک لینک روی کلمه پاسخ وجود دارد که شاید از حوصله بر خی دوستان خارج باشد. یک نکته اصلی اینکه بهتر در جملاتی که لینک به یه صفحه هستن هنگامی که موس روی آن جمله میره کل لینک بولد بشه اینجوری کاملا جلب توجه می کنه و کاربر متوجه میشه الان وقتی روی لینک میری اون جمله زیر خط دار میشه که زیاد به چشم نمیاد یکی از موارد پیش نهادی دیگه اینه که در صورت امکان یه نوع سیستم امتیاز بندی به پست ها برای کاربرانی که مطالب نویسندگان رو مطالعه می کنند لحاظ شود که عزیزانی که مطالب خوبی در تالار می نویسند به نوعی توسط خود کار بران دیگر تشویق شوند یا به نوعی امتیاز بگیرند البته مجموع این امتیازات می تواند در اینده برای ارتقائ درجه کاربری موثر باشد و یا به نوعی دیگر دوستان مورد تشویق قرار گیرند از جمله میتوان در ذیل پست دوستان با کلمه سپاس یا نشان یک شاخه گل تقدیر کرد و یا می توان با دادن نمرات متوسط ، خوب یا عالی از آنان تفدیر کرد آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۵۰ روز قبل با عرض ادب و احترم : آیا این امکان وجود داره تا بتونم شناسه کاربری خودم رو تغییر نام بدم ؟ باتشکر ( آریا ) علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۵۰ روز قبل سلام s.s عزیز نظرات و پیشنهادات شما بسیار جالب و مفید بوده و در حال بررسی میباشد امیدواریم که بتوانیم از وجود افرادی همچون شما در مدیریت تالارها استفاده کنیم علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: آریا جاوید با عرض ادب و احترم : آیا این امکان وجود داره تا بتونم شناسه کاربری خودم رو تغییر نام بدم ؟ باتشکر ( آریا ) سلام بله آریا جان شما میتوانید از قسمت تنظیمات من کلیه تنظیمات خود را تغییر دهید آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۵۰ روز قبل سیویل عزیز ممنونم از اینکه وقت گرانبهاتو در اختیار ما قرار میدی . در مورد کارت هواداری و نحوه دریافت چیزی برام نگفتی و مورد بعدی اینکه در تنظیمات من هر چه تلاش میکنم نمیتونم شناسه کاربری رو عوض کنم چون به حالت hidden رفته . اگه امکانش هست در رابطه با این دو مورد برام توضیح بده . ممنونم ( آریا ) nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۹ روز قبل ضمن سلام متاسفانه امروز حدود 20 شایدم 30 تا از پست های من از تالار پاک شده می خواستم علتش رو بدونم که از طرف مدیر سایت پاک شده یا مشکل از جای دیگست؟ علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۴۹ روز قبل نوشته شده توسط: آریا جاوید سیویل عزیز ممنونم از اینکه وقت گرانبهاتو در اختیار ما قرار میدی . در مورد کارت هواداری و نحوه دریافت چیزی برام نگفتی و مورد بعدی اینکه در تنظیمات من هر چه تلاش میکنم نمیتونم شناسه کاربری رو عوض کنم چون به حالت hidden رفته . اگه امکانش هست در رابطه با این دو مورد برام توضیح بده . ممنونم ( آریا ) آریای عزیز امکان تغییر شناسه کاربری وجود ندارد در صورتی که میخواهید شناسه جدید داشته باشید میبایست مراحل عضویت را دوباره تکرار نمایید و به اطلاع ما برسانید تا شناسه قبلی شما از سیستم پاک شود با تشکر nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۴ روز قبل این نظر مربوط به گروهبان دوم صالح می باشد: 1 - من هنوز منتظر جواب پست قبلیم هستم 2 - من هم بانظر s.s موافقم برای اینکه صمیمیت بیشتری بین بچه ها ایجاد بشه بهتر مثل خیلی از انجمن های دیگه ای که در زمینه های مختلف کار می کنن برای هر پستی یک دکمه تشکر منظور بشه تا امکان قدر شناسی از کاربرایی که اطلاعات خوبی در اختیار دوستان قرار می دن فراهم بشه . از آنجا که این نظر را در جایی غیر از انجا که محل درج نظرات در رابطه با تالار است درج گردیده بود لهذا نظر ایشان را به اینجا منتقل کردم. علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: nima karimi این نظر مربوط به گروهبان دوم صالح می باشد: 1 - من هنوز منتظر جواب پست قبلیم هستم 2 - من هم بانظر s.s موافقم برای اینکه صمیمیت بیشتری بین بچه ها ایجاد بشه بهتر مثل خیلی از انجمن های دیگه ای که در زمینه های مختلف کار می کنن برای هر پستی یک دکمه تشکر منظور بشه تا امکان قدر شناسی از کاربرایی که اطلاعات خوبی در اختیار دوستان قرار می دن فراهم بشه . از آنجا که این نظر را در جایی غیر از انجا که محل درج نظرات در رابطه با تالار است درج گردیده بود لهذا نظر ایشان را به اینجا منتقل کردم. با سلام خدمت استوار دوم ss عزیز و تمام آبی دلان خدمت شما عرض کنم که به زودی تمام این تغییرات را در تالارهای گفتگو باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال مشاهده خواهید کرد. با تشکر از تمام نظرات سازنده شما nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۴ روز قبل ضمن سلام به سرباز وظیفه سیویل یه پیشنهاد دیگه اینکه یه ترتیبی بدین که اعضائ انجمن مدیران تالار به دارجات افتخاری نائل به شن چون این زیاد جالب نیست که شما که عضو این انجمن هستین سرباز معمولی هستین و کاربر معمولی دیگه مثلا گروهبان دوم هست. پیشنهاد میشود درجات میدران تالار افتخاری و جدا از درجات کاربران معمولی باشد مثلا درجه با ستاره یا دریادل ،صحرا دل یا نمی دونم یه جوری جدا از بقیه . رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۴۳ روز قبل از سایت خوب و عالی شما متشکریم پس جایزه ما چی شد علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: nima karimi ضمن سلام به سرباز وظیفه سیویل یه پیشنهاد دیگه اینکه یه ترتیبی بدین که اعضائ انجمن مدیران تالار به دارجات افتخاری نائل به شن چون این زیاد جالب نیست که شما که عضو این انجمن هستین سرباز معمولی هستین و کاربر معمولی دیگه مثلا گروهبان دوم هست. پیشنهاد میشود درجات میدران تالار افتخاری و جدا از درجات کاربران معمولی باشد مثلا درجه با ستاره یا دریادل ،صحرا دل یا نمی دونم یه جوری جدا از بقیه . با سلام خدمت سرهنگ ss عزیز ما خودمونو سرباز استقلال میدونیم و به این افتخار میکنیم من قبلا از شما دعوت کردم که به عنوان مدیر در خدمتتون باشیم اما خودتون جواب ندادین راستی چرا بازی الاتحاد رو پیش بینی نمیکنی ایندفعه حتما برنده میشی دل سرد نشو سرهنگ nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا روشن [quote=s.s] ضمن سلام به سرباز وظیفه سیویل یه پیشنهاد دیگه اینکه یه ترتیبی بدین که اعضائ انجمن مدیران تالار به دارجات افتخاری نائل به شن چون این زیاد جالب نیست که شما که عضو این انجمن هستین سرباز معمولی هستین و کاربر معمولی دیگه مثلا گروهبان دوم هست. پیشنهاد میشود درجات میدران تالار افتخاری و جدا از درجات کاربران معمولی باشد مثلا درجه با ستاره یا دریادل ،صحرا دل یا نمی دونم یه جوری جدا از بقیه . با سلام خدمت سرهنگ ss عزیز ما خودمونو سرباز استقلال میدونیم و به این افتخار میکنیم من قبلا از شما دعوت کردم که به عنوان مدیر در خدمتتون باشیم اما خودتون جواب ندادین راستی چرا بازی الاتحاد رو پیش بینی نمیکنی ایندفعه حتما برنده میشی دل سرد نشو سرهنگ ضمن سلام و تهیت خدمت سردار رشید سیویل ارجمند آقا به داد ما برسید !!! اون موقع که شما مارو دعوت کردین من متوجه نشدم البته قبل از دعوت شما من به مدیر سایت ایمیل زدم و درخواست دادم بعد از اون یه ایمیل اومد که گفت اقا شناسه کاربری بدید و ادامه داستان... مشروح این داستان رو که دیروز مجددا برای مدیر سایت ایمیل کردم رو برا شما هم پی ام خصوصی می کنم باشد که گشایشی در این بین رخ دهد. علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۴۳ روز قبل نوشته شده توسط: رامین علیزاده از سایت خوب و عالی شما متشکریم پس جایزه ما چی شد سلام رامین جان به زودی جایزه شما به دستتون خواهد رسید سلیم عمری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سلیم عمری ۵۷۴۲ روز قبل استقلال پرافتخارترین تیم آسیاست شکی نیست امابااین بازی که استقلال مقابل الاتحادبه نمایش گذاشت بایدگفت که استقلال اگرهمین طور پیش بره درآزادی هم نمی تونه از پس حریفان بربیاداستقلال مقابل الاتحادمثل تیم ملی بعداز زدن گل دریک سومه دفاعی خود دفاع میکردکه این یکی ازبزرگترین عیبهای تیم های باشگاهی وملی است بایدبه خاطرداشت که بهترین خط دفاع حمله است وباید شاکرباشیم که با این بازی بیشترگل نخوردیم مسئولان باید یک فکری بحال تیم استقلال کنند. nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۴۱ روز قبل با سلام به Salim_7067 عزیز ضمن خوش آمد گویی به شما به اطلاع میرساند موضوع این تاپیک (( لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقادات خود را درباره تالارهای گفتگو برای ما ارسال فرمایید )) میباشد و نظر شما در ارتباط به این موضوع نیست. خواهشمند است نسبت به انتقال نظر خود به تاپیک مرتبط با آن اقدام فرمایید. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۴۱ روز قبل مدیر سایت esteghlaltehranfcچرا بعضی از بخشها پاک شدند؟ مانند بخش قاره .100 saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۳۶ روز قبل با سلام میخواستم بعضی از تاپیک ها رو که مربوط به بازی های قبل هستند رو ببندید مثلا تاپیک نظر سنجی بازی پیکان مدتها بعد از پایان بازی مونده بود این امر باعث میشه سطح سایت بیاد پایین لطفا جواب رو برای خودم هم بفرستید محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۷۳۳ روز قبل دنیا را برایتان شاد شادو شادی را برایتان دنیا دنیا آرزومندمهر روزتان نوروز با تبریک پیشاپیش سال نو به مدیریت این سایت و کسانی که در راه اندازی این سایت زحمت میکشن سال خوبی را برای شما عزیزان همراه با خبرهای خوش برای هواداران آرزو میکنم. به امید خدا استقلال را در همه عرصه موفق پیروز و قهرمان بیبنیم saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمد عسگری ما که آخرش نفهمیدیم اینجا مدیر سایت کیه!!!!!!!!!!!! اعضا میان جای مدیر تایپیک میذارن!!!!! بابا اینجا همه عشق مدیر شدن دارن علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۲۳ روز قبل نوشته شده توسط: saman karimifar ما که آخرش نفهمیدیم اینجا مدیر سایت کیه!!!!!!!!!!!! اعضا میان جای مدیر تایپیک میذارن!!!!! بابا اینجا همه عشق مدیر شدن دارن با سلام خدمت شما دوست عزیز باید خدمت شما عرض کنم که مدیریت سایت و مدیران تالار مشخص هستند و شما میتوانید زیر شناسه کاربری هر شخصی سمت آن را بفهمید کسی هم اگه علاقه به مدیر شدن دارد فقط به خاطر کمک به استقلال و تالارهای گفتگوی باشگاه میباشد بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۴ روز قبل با سلام قانون شماره 11-برای پاسخ دادن به سوالات به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود ممنوع است. آخه این که نشد وضع هرکی هرچی دلش میخواد بنویسه هر توهینیو به بازیکنو مربی بکنه بعد بگیم نظر داده رسمأ از pp تعریف میکنن ما باید تحمل کنیم از مدیران محترم تالار ها میخوام همونگونه که در قوانین ذکر شده برخورد کنید. saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۱۳ روز قبل باسلام می خواستم بدونم جایزه مسابقه پیش بینی بازی استقلال و ذوب آهن تو چه مرحله ایه فرستاده شده یا کنسل شده nima karimi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۱:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط nima karimi ۵۷۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: بردیا امینی با سلام قانون شماره 11-برای پاسخ دادن به سوالات به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود ممنوع است. آخه این که نشد وضع هرکی هرچی دلش میخواد بنویسه هر توهینیو به بازیکنو مربی بکنه بعد بگیم نظر داده رسمأ از pp تعریف میکنن ما باید تحمل کنیم از مدیران محترم تالار ها میخوام همونگونه که در قوانین ذکر شده برخورد کنید. با سلام از اونجا که این مکان قراره بزرگترین تالار گفنگوی تخصصی فوتبال بشه طبیعی هست که امکان داره تو بحث های دوستان از برخی تیم ها تعریف و از تیم خودمون انتقاد بشه . اما در مورد توهین به مربی و بازیکنان ، حتی حریفان در صورت اهانت و فحاشی مطابق مقررات مطمئنا با خاطیان برخورد خواهد شد. بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۱۳ روز قبل با سلام و تشکر از s.s عزیز به گفته مدیران این سایت وابسته به باشگاه استقلاله پس در نتیجه باید بحث های سازنده برای استقلال توش انجام بشه عذر میخوام که مسأله رو مجبورم بشکافم بعد از بازی مقابل ام صلال برای مثال یه نظر CuttingEdge داده بود من لذت بردم یا دوستان دیگه که من بشخصه وقتی مطالبشونو میخونم خوشحال میشم که استقلال هوادارایی با این درک بالا داره حالا عکسش که شما 100% مطالعه فرمودید با تمسخر و توهین قصد نقد دارن که نمونه این افرادو تو استادیومم زیادمیتونید ببینید این جور اعتراض فقط باعث دلسردی مجموعه استقلال میشه و سازندگی نداره. کانون هوادارا بعد بازی ام صلال اعلام کرد کسی سر تمرین استقلال نره اینو میگن اعتراض نه رفتنو توهین کردن . s.s عزیز بازم ممنون که وقت میزارید و برای استقلال زحمت میکشید امیدوارم شدیدأ با افراد خاطی برخورد کنید. رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۱۰ روز قبل پس جایزه ما چی شد بازی استقلالو ذوب آهن رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۱۰ روز قبل بازی استقلال و ذوب آهن را درست پیش بینی کرده بودیم و اعلام کردید جایزه میدم پس کو جایزه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۶ روز قبل چگونه می توانم زیر نام کاربری خود عکس داشته باشم؟ علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۷۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: ali deghan چگونه می توانم زیر نام کاربری خود عکس داشته باشم؟ سلام شما که عکس دارید حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۰۵ روز قبل سلام سایز و فرمت عکسی که میشه گذاشت رو بگید ممنون میشم من که هر چی گذاشتم قبول نکرد و همچین طریقه گذاشتن امضا یا همون زیر خط ثابتی که بعضی ای دی ها و ای دی خودتون دارن ممنون بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۷۰۵ روز قبل با سلام در قسمت تنظیمان من رفته و روی ویرایش پروفایل کلیک کرده سپس تنظیمات بیشتر و در قسمت امضا تایپ میکنی و در انتها ذخیره. حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۰۵ روز قبل سلام بردیا جان ممنون از لطفت ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۴ روز قبل civil-eng ممنون از لطفتون با راهنمای دوستان پیداش کردم سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۷۰۴ روز قبل سلام با عرض خسته نباشید به شما. فکر می کنم که الان خیلی زود باشه که بخواهیم از این سایت انتقاد کنیم ولی یک پیشنهاد (( اطلاع رسانی خیلی ضعیف شده ، من خیلی ها رو می شناسم که از این سایت اطلاعی ندارن ، یکم بیشتر اطلاع رسانی کنید)) و یک تشکر (( آقا دمتون گرم ،خیلی ممنون که باز باعث شدین ما استقلالیها به خودمون ببالیم که سایت نسبتاَ مدرنی داریم ولی پرسپولیسیها هنوز توش موندن )) ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۱ روز قبل اگر امکان داره در قسمت بالای تالار از رنگ آبی پررنگ وعکس بازیکنان استفاده کنید با تشکر محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۶۹۵ روز قبل قهرمانی جانانه استقلال رو که باعث حفظ عزت و حثیت این باشگاه شد به شما مسئولان این سایت تبریک عرض میکنم . موفق و پیروز باشین مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۹۵ روز قبل سلام من می خواستم بدونم این سایت واقعا مورد تاییدباشگاه است یا نه؟ چون یک عده میگن هست و عده دیگر مگن نه- دوم اینکه چطور میتوانیم سوالات خودمون را از مدیران بپرسیم یا به عبارتی نحوه ارتباط چطور است آیا باید در اینجا سوالاتمان را بپرسیم یا از طریق PM?اگه می شه جایی در تالار باشه تا مدیران را معرفی کنه و چرا بعضی مدیران هم جزء اعضا هستند هم مدیر ؟ ببخشی نحوه ارتباط را برای این می پرسم چون از بعضی اخبار که دوست داریم خبر داشته باشیم در سایت راجبش چیزی ننوشته است. ممنون مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۸۹ روز قبل این چند روز چه اتفاقی برای این بخش سایت افتاده بود؟ علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۸۸ روز قبل نوشته شده توسط: مانا کاشانی نژاد این چند روز چه اتفاقی برای این بخش سایت افتاده بود؟ با سلام خدمت شما دوست عزیز به دلیل آپدیت کردن تالارها چند روز مشکل وجود داشت که بر طرف شد علی مقصودی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی مقصودی ۵۶۶۶ روز قبل bande dar in website ozvam vali ye mozoo mano shegeft zade karde!! ma esteghlalia nabayad vase esteghlal hashie 2rost konim. akhe eshghemoone va bayad hamishe az hameye majmooe esteghlal dar har vazee hemayat konim!!! baeen ke man az raftan aghaye ghalenoee narahat shodam vali alon dige esteghlal niss!! نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۶ روز قبل با سلام خدمت civil_eng مدیریت عزیز سایت با عرض پوزش این رنگ نارنجی خیلی چشم رو اذیت میکنه ................. خواهش می کنم به فکر چشمای ما باشین اگه کور بشیم دیگه نمی تونیم تو این تالار فعالیت کنیم (البته این شوخی بود) علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: نیلوفر رسولی با سلام خدمت civil_eng مدیریت عزیز سایت با عرض پوزش این رنگ نارنجی خیلی چشم رو اذیت میکنه ................. خواهش می کنم به فکر چشمای ما باشین اگه کور بشیم دیگه نمی تونیم تو این تالار فعالیت کنیم (البته این شوخی بود) با سلام خدمت شما کاربر عزیز باید خدمت شما عرض کنم که تالارها در حال تغییرات کلی هستند و این رنگ موقتی میباشد به زودی رنگ نارنجی تغییر میکند پیشنهاد میکنم تا قبل از آن موقع از عینک آفتابی با یو وی 600 استفاده نمایید با تشکر نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۶۵ روز قبل عالی شد رنگ آمیزی تالار به آدم آرامش میده ممنون از توجه شما علی یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ خرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی یوسفی ۵۶۵۰ روز قبل آخه چرا قربانی بعد از 12 سال باید بره ؟؟؟؟ وقتی خوندم گریه کردم . آخه براي چی ؟؟؟ دفاع بهتر از این ؟؟؟ اونم بعد از 12 سال . اصلا برام قابل تصور نیست . خواهش می کنم دلیل واقعی بگین تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۲ ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا