گلایه از دوستان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا » گلایه از دوستان رضا زعفری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 گلایه از دوستان توسط رضا زعفری ۴۴۱۷ روز قبل با سلام خدمت دوست عزیز (Griffin)من مطلبت را خواندم ولی چیزی که من می خواهم بگویم در مورد قسمت دوم صحبتهای شما دوست عزیز است و من هم به مانند شما از همه دوستان به خاطر حضور چشمگیرشون در نظرسنجی ها و پیشنهادات تقدیر و تشکر میکنم . saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۱۷ روز قبل حقیقتا وضعیت کانون خیلی دلسرد کننده شده دوستانی که عضو میشن فقط ی هفته هستن بعد دیگه نمیان تازه همون ی هفته هم که دوتا تاپیک بیشتر نمیذارن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا