خاطرات ابی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » خاطرات آبی دلان » خاطرات ابی زهره جعفری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۸۷ ۱۶:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 خاطرات ابی توسط زهره جعفری ۵۷۶۲ روز قبل شبی که استقلال مقابل الاتحاد باخت قلبم چند ثانیه ای از حرکت ایستاد.و این بدترین شب زندگیم بود که با گریه سپری کردم. ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۵۱ روز قبل بهترین خاطره من اون روزی که نیکبخت اون پنالتی رو بیرون زد تا جام به سپاهان برسه نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۷۴۶ روز قبل خاطره بد: وقتی فقط 4 سالم بود مجبور بودم با پدر م به همراه همه فامیلم به استادیوم برم برای تماشای بازیهای لنگی ها وای چه روزای بدی بود چون مامانم میرفت سر کار من همش با بابام میرفتم استادیوم آخه من عاشق استقلال بودم مجبورم می کردن بازی های لنگی ها رو ببینم تا 15 ، 16 سالگی این ننگو تحمل کردم تا اینکه یه روز جلوی بابام وایسادم و گفتم بابا جون من استقلالیم قیافش دیدنی بود خاطره خوب: قهرمانی استقلال در جام حذفی سال قبل سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۷۴۶ روز قبل خاطره خوب : گل رضا عنایتی که مجتبی جباری بهش پاس داد و به پرسپولیس زد که اون بازی رو 1-0 بردیم . خاطره بد : این چند تا بازی دربی اخیر که همش جلو می افتیم بعدش بازی رو مساوی تموم کردیم . مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۷۴۳ روز قبل خاطره خوب اقتدار استقلال در این فصل بدترین خاطرات بازیهای اخیرش در لیگ قهرمانان وزمانی که گل دقیقه 92را از سایپا خورد تا چند دقیقه مات و مبهوت بودم باورم نمی شد هنوزم نمی شه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا