من موندم توکف اینکه قرمزا چجوری سرشونو بالامیگیرن.بعضی وتها خجالتم بدنیستااا..:) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » خاطرات آبی دلان » من موندم توکف اینکه قرمزا چجوری سرشونو بالامیگیرن.بعضی وتها خجالتم بدنیستااا..:) یوسف میرلو جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ تیر ۱۳۹۱ ۲۰:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 من موندم توکف اینکه قرمزا چجوری سرشونو بالامیگیرن.بعضی وتها خجالتم بدنیستااا..:) توسط یوسف میرلو ۴۵۷۵ روز قبل farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۷۵ روز قبل نمونه بارزه بچه پروان دیگه.از وقتی که شنیده چرتپولیس 2 0 به صبا باخته دیگه پیداش نیست saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۷۵ روز قبل تورو خدا انگولکش نکنید بازم میاد اینجا چرت وپرت میگه عقل درست ودرمون که نداره بیچاره farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۷۴ روز قبل کللن اینجورین اینا ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۵۸ روز قبل پرو هستند من یه چیزی فهمیدم اینا سایتشون گفتگو ندارند مجبورند بیاند که اینجا عقده ای که دارند رو خالی کنند farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۵۷ روز قبل واقعا عقده این اگه باهاشون حرف بزنی میفهمی ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۵۵ روز قبل نوشته شده توسط: farzad haghighi واقعا عقده این اگه باهاشون حرف بزنی میفهمی من اصلا حسابشون نمیکنم که بخوام باهاشون حرف بزنم چون یه حرف با ادبانه از دهنشون در نمیره farzad haghighi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط farzad haghighi ۴۵۵۵ روز قبل بخدا حیفه ما اینارو حریف یا رقیب حساب کنیم کسر شانه فرهاد مجیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد مجیدی ۴۵۴۵ روز قبل به عنوان یه ایرونی دلم به حالشون میسوزه بدبختا رو saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۵۴۴ روز قبل سرگرمی خوبی هستن محض خنده, کارشون حرف نداره در حد خنده بازار فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۵۴۲ روز قبل من هم با اقا فرزاد موافقم اینا ما اصلا نباید در حد رقیب بدونیم رقبای ما سپاهان و تراکتورن نه تیم 12 جدول alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۵۰۳ روز قبل آخه ....بابا بنده خدا ها گناه دارن بهشون فشار نیارید اینا لنگای بی خاصیتن!!! برا خنده خوبن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا