خاطره از حضور در ورزشگاه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » خاطرات آبی دلان » خاطره از حضور در ورزشگاه saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 خاطره از حضور در ورزشگاه توسط saman karimifar ۵۷۸۲ روز قبل حضور در ورزشگاه آزادی مخصوصا زمانی که با برد استقلال همراه باشه می تونه یه خاطره خوب رو رقم بزنه و تعریف اون می تونه جالب باشه!!!!!! رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۶۶ روز قبل من یادم میاد که یکی از بازیهای که برام در ازادی جالب بود بازی با ارارات بود که استقلال 4-0 بازی را برد تازه 2گل استقلال را ادموند اختر زد که تازه از ارارت به استقلال امده بود نکته جالب ترتماشاگران بودند. که از اول بازی تا اخر بازی استقلال را یک صدا تشویق می کردند.رضا ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۵۰ روز قبل برای بازی استقلال وبرق شیرازمی خواستیم بریم ورزشگاه انقدر خیابون شلوغ بود که نیمه راه راننده تاکسی منصرف شده وبرگشت ما هم مجبور شدیم چند کیلومتری پیاده روی کنیم mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۹۲ روز قبل بدترین خاطره من از حضور در ورزشگاه بازی ایران و ژاپن بود که ایران اون بازی رو برد ولی ما داشتیم میومدیم بیرون که دیدیم از دری که واسه طبقه بالای ورزشگاه بود یه طرفش بسته شده کلی تماشاگر بود که از ورزشگاه اومدن بیرون که نمیتونستن بین بیرون عقبی ها که نمیدونستن در بستس هی هل میدادن جلویی ها هم داشتن له میشدن که یکیشون من و دو تا از پسر عمه هام بودن از ترس داشتم میمردو که یهو پسر عمه هام رفتن زیر پا شانس اوردن زنده امدن بیرون این بترین خاطره از ورزشگاه من بود و بهترین خاطره برد استقلال در مقابل راه آهن جام حذفی دو سال پیش که طالبلو پنالتی ها رو دونه به دونه میگرفت خیلی حا داد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا