بهترین خاطرتون از دربی های که داداش فرهاد بود چیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » خاطرات آبی دلان » بهترین خاطرتون از دربی های که داداش فرهاد بود چیه؟ سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 بهترین خاطرتون از دربی های که داداش فرهاد بود چیه؟ توسط سید حسن طاهری ۳۷۸۵ روز قبل بهترین خاطرتون از دربی های که داداش فرهاد بود چیه؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۸۴ روز قبل تونل حقیقی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۸۲ روز قبل شیث رضایی دنبال فرهاد بدو آی بدو آی بدو آی بدو آی بدوخیلیییییییییییییییییییی خوب بود... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۷۷۹ روز قبل من به شخصه فرهاد رودوست د ارم اما فرهاد بارها خاسته یا ناخاسته کمر استقلال را شکست.بلاخره امیدوارم موفق باشه.سیدودود کیمیا قبادی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط کیمیا قبادی ۳۷۷۰ روز قبل توی یکی از دربی های گذشته چندروزی بود که عموم اینا مبلمانشونو عوض کرده بودن ماهم خونه عموم اینا جمع شدیم از اونجایی که ما تو کل فامیل و اقواممون 5پرسپولیسی داریم و اکثریت استقلالیم برا هربازی خونه یه خانواده جمع میشیم دقایق آخر نیمه دوم بود همه یه صدا میگفتیم فرهادماگل میخوایم که گل زد میپریدیم هوا و جیغ میزدیم. پسرعموم پرچم استقلالو رودوشش انداخته بود و میدویید ک دستش به من خورد منم محکم افتادم رو مبل و مبل عموم ایناشکست بعد بازی هزارو یدونه بهونه آوردیم که زنعموم بره خونه ما که مبل رو ببرن و تعمیرش کنن.خداروشکر درست شد و کسی بویی نبرد.این پرهیجان ترین و شایدم بهترین خاطره از دربی بود که فرهاد خان گل زد. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: کیمیا قبادی توی یکی از دربی های گذشته چندروزی بود که عموم اینا مبلمانشونو عوض کرده بودن ماهم خونه عموم اینا جمع شدیم از اونجایی که ما تو کل فامیل و اقواممون 5پرسپولیسی داریم و اکثریت استقلالیم برا هربازی خونه یه خانواده جمع میشیم دقایق آخر نیمه دوم بود همه یه صدا میگفتیم فرهادماگل میخوایم که گل زد میپریدیم هوا و جیغ میزدیم. پسرعموم پرچم استقلالو رودوشش انداخته بود و میدویید ک دستش به من خورد منم محکم افتادم رو مبل و مبل عموم ایناشکست بعد بازی هزارو یدونه بهونه آوردیم که زنعموم بره خونه ما که مبل رو ببرن و تعمیرش کنن.خداروشکر درست شد و کسی بویی نبرد.این پرهیجان ترین و شایدم بهترین خاطره از دربی بود که فرهاد خان گل زد.جاااااالب بود.... مهرداد پدرام جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهرداد پدرام ۳۷۲۶ روز قبل نشون دادن عدد 4 به لنگیا البته نه تو دربی وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۶۰۷ روز قبل بهترین خاطرات من به زمانی برمیگردد که تو اوج پیشرفت بسوی قهرمانی فرهاد تیم را رها میکرد و میرفت که متاسفانه این بهترین خاطرات من تبدیل شد به بدترین خاطرات من . سارا طالبی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۶:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سارا طالبی ۳۵۳۷ روز قبل دربی هایی که فرهادبوده همش خاطره است،زمانی که فرهاد نزدیک دروازه که می شد نا خود اگاه حس میکردم که این توپ گله،وقتی گل میشد خونه رو میترکوندیم. maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۵۲۷ روز قبل هعیییییی..آخ ک چقد دلم واسه حضورش تو زمین تنگ شده..وقتی تو زمین بود دیگ از هیچی ترس نداشتیم،ی تنه کل تیمو حریف بود وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۲۳ روز قبل محو و نابود کردن شیث بی تربیت . صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۷۷ روز قبل گل دقیقه ی 92 داش فرهاد مجیدی که رو پاس مجتبی جباری بود و باعث برد 1 به صفر استقلال بزرگ تو دربی شد. وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۴۵۹ روز قبل تمام بازیهایی که فرهاد شرکت داشت خدایی همیشه یه حس درون به من میگفت که با بودن فرهاد تیم ما برنده است . عشق است فرهاد 7 مقدس . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا