شیرین ترین اتفاق استقلال در سال 92 ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » خاطرات آبی دلان » شیرین ترین اتفاق استقلال در سال 92 ؟ امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 شیرین ترین اتفاق استقلال در سال 92 ؟ توسط امیر حسین اسلامی ۳۹۳۹ روز قبل شیرین ترین اتفاق استقلال در سال 92 از نظر شما ؟ نظر خودم گزینه 4 یعنی صعود ایران به جام جهانی و حضور پرتعداد استقلالی ها fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۳۹ روز قبل نمیشه به همشون رای داد؟؟!!!!!آخه به نظرمن همشون شیرین ترین بودن ونمیشه یکیشوانتخاب کرد!! شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۳۹ روز قبل به نظر من پیروزی مقابل فولاد و قهرمانی حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۹۳۹ روز قبل صعود به جام جهانی و قهرمانی استقلال مهم ترینن چون صعود به جام جهانی هر چهار سال یکبار اتفاق میفته( برای ایران هر هشت سال ) و باعث پیشرفت فوتبالیست ها میشه به من نظر من شیرین ترین اتفاق بود علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۹۳۹ روز قبل شیرین ترین اتفاق استقلال در سال 92 از نظر شما ؟ نظر خودم گزینه 4 یعنی صعود ایران به جام جهانی و حضور پرتعداد استقلالی ها میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۹۳۹ روز قبل من به هیچ کدوم رای ندادم!؟ نمیگم هیچ کدوم شیرین نیستند! هرکدوم به نوبه خودشون شیرینی خاص دارن! ولی بنظر من هر اتفاقی که باعث خوشحالی هوادارای فهیم و پرشور و متعصب استقلالی بشه،،،!!! شیرین و ماندگاره.... حالا میخواد چه اتفاق کوچیکی باشه و چه اتفاق بزرگی...... پس بامید پایدار بودن اتفاقات شیرین در استقلال کبیر...... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۳۹ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی واقعا هر کدوم به جای خود شیرینی خاص خودشونو داشتن خصوصا صعود تیم ملی به جام جهانی.... ولی من به جشن قهرمانی،جام در دستان کاپیتان فرهاد رای دادم چون برای خود من یه شیرینی خاصی داشت.... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۳۸ روز قبل اینو همه میدونن که استقلالی ها ایران رو به جام جهانی بردن shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۹۳۸ روز قبل به نظرم همشون شیرین بودن ولی جام در دستان فرهاد یه چیز دیگس.... shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۹۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR به نظرم همشون شیرین بودن ولی جام در دستان فرهاد یه چیز دیگس.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۳۳ روز قبل هر اتفاقی که نوشتین بجای خودش شیرین بود اما جشن قهرمانی و جام در دستان کاپیتان فرهاد قابل توصیف نیست چون عاشق قهرمانی اس اس و افتخارآفرینیشم..... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا