خاطرات آبی دلان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » خاطرات آبی دلان » خاطرات آبی دلان علی آقاصی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ آبان ۱۳۹۲ ۲۱:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 خاطرات آبی دلان توسط علی آقاصی ۴۰۹۰ روز قبل بد ترین روز زندگی من 92/8/7، روز خداحافظی فرهاد عزیزم،است حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۸۶ روز قبل بدون شک بدترین خاطره استقلالیا روز خداحافظی فرهاد خان بوده و اما خاطره خوب زیاده گل دقیقه 90به لنگیا و....... اصغر خلیلی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط اصغر خلیلی ۴۰۷۴ روز قبل بدترین روز من درگذشت ناصرخان حجاری بودوهمچنین خداحافظی مجیدی .اما امآآآآآآآآآآآآآآآآآآ خاطره شیرینم گلی که فرهاد جون از شییث فرار کرد و به لنگیا آخربازی زد و داد دایی را در آورد هم خاطره خوبم بود. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۴ روز قبل بدترین روز من اولین دوره لیگ بود که در بازی آخر ، قهرمانی رو به پرسپولیس تقدیم کردیم . از ملوان واقعا متنقرم حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر اخ گفتی داغ دلم تازه شد!برا اولین بار اون روز اشکم درامد برا استقلال. علیرضا طاقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا طاقتی ۴۰۷۲ روز قبل بدترین خاطره من خداحافظی آقا فرهاد بود و بهترین خاطره ام گل زود هنگام وخراب کردن پنالتی محمد نوری که خرابش کرد مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۷۰ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر بدترین روز من اولین دوره لیگ بود که در بازی آخر ، قهرمانی رو به پرسپولیس تقدیم کردیم . از ملوان واقعا متنقرم واقعاً روز بدی بود ،همیشه بازی های استقلال با ملوان رو با یک حسه بد تماشا میکنم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۹ روز قبل اینم بگم که استقلال در 6 بازی آخر فقط سه امتیاز می خواست که نتونست بدست بیاره . خیلی از بازیکنا و مربیا هم به این موضوع اشاره میکنن و اخیرا مسعود قاسمی هم گفت که خواسته شده بود که پرسپولیس قهرمان بشه محیا دهقانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ دی ۱۳۹۲ ۱۷:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محیا دهقانی ۴۰۳۸ روز قبل از وقتی فرهاد رفته دیگه فوتبال نگاه نکردم امیدوارم که ی روز به عنوان سرمربی استقلال در اختیار تیم محبوبش باشه وااااااااااااااای فرهاد مجیدی و تصور کنید با کت و شلوار کنار زمین وااااای که چه سرمربی خوشتیپی:) مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۸ روز قبل نوشته شده توسط: محیا دهقانی از وقتی فرهاد رفته دیگه فوتبال نگاه نکردم امیدوارم که ی روز به عنوان سرمربی استقلال در اختیار تیم محبوبش باشه وااااااااااااااای فرهاد مجیدی و تصور کنید با کت و شلوار کنار زمین وااااای که چه سرمربی خوشتیپی:)بازیکن خوب الزاما مربی خوبی نیست .ولی امیدوارم فرهاد بشه ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۴۰۳۷ روز قبل فکر کنم با مس کرمان بازی می کردیم . گزارشگر همون اول بازی گفتش که قراره .................................................. اون موقع خیلی ناراحت بودم و یه خورده که چه عرض کنم واقعا استرس داشتم . دقایق 80 بازی بود که برای تعویض به بیرون اومدو لباسش رو در آورد و قلعه نویی رو بغل کرد و بعدش دور زمین دوید و چهار گوشه رو بوسید . " فرهاد مجیدی " مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۶ روز قبل شما اگه سال 76 یادتون باشه مطمئنا اون موقع بدترین خاطره شما خواهد شد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۳۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر شما اگه سال 76 یادتون باشه مطمئنا اون موقع بدترین خاطره شما خواهد شد منظورم اولین دوره لیگ برتر بود فکر کنم سال 79 یا 80 بود مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۴۰۲۹ روز قبل خداحافظی فرهاد عزیز بدترین خاطره من atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۴۰۲۹ روز قبل بدترین خاطره ی من دربی ای بود که 2-0جلو بودیم همه داشتیم آماده میشدیم واسه کری خوندن واسه لنگیا اما 3تا گل خوردیم اونم تو10دقیقه بنابراین ساکت شدیم و کری خونی هایی که لنگیا برامون کردند را گوش دادیم ولام تا کام حرف نزدیم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۹ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi بدترین خاطره ی من دربی ای بود که 2-0جلو بودیم همه داشتیم آماده میشدیم واسه کری خوندن واسه لنگیا اما 3تا گل خوردیم اونم تو10دقیقه بنابراین ساکت شدیم و کری خونی هایی که لنگیا برامون کردند را گوش دادیم ولام تا کام حرف نزدیماون روز بدترین روز رحمتی بود . گلهای خیلی مفتی خورد امجد رحمتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۹:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط امجد رحمتی ۴۰۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر شما اگه سال 76 یادتون باشه مطمئنا اون موقع بدترین خاطره شما خواهد شد اره یادمه استقلال با تیم شمالی بازی داشت و لنگ یکی ازتیم هارابرد وقهرمان شد امجد رحمتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ دی ۱۳۹۲ ۱۹:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط امجد رحمتی ۴۰۱۶ روز قبل نوشته شده توسط: اصغر خلیلی بدترین روز من درگذشت ناصرخان حجاری بودوهمچنین خداحافظی مجیدی .اما امآآآآآآآآآآآآآآآآآآ خاطره شیرینم گلی که فرهاد جون از شییث فرار کرد و به لنگیا آخربازی زد و داد دایی را در آورد هم خاطره خوبم بود. این کامنت ازهمه کامنت های این تالار جالب تر بود ...واقعا برای استقلالی درگذشت ناصرخانه بدترین خاطره وگلهای فرهاد به لنگ زیباترین خاطره هاست لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۴۰۱۵ روز قبل خدا حافظی فرهاد بدترین خاطره گل آندو به بوریرام بهترینش بوده مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: امجد رحمتی [quote=majidazar1360] شما اگه سال 76 یادتون باشه مطمئنا اون موقع بدترین خاطره شما خواهد شد اره یادمه استقلال با تیم شمالی بازی داشت و لنگ یکی ازتیم هارابرد وقهرمان شدالبته سال 79 بود . با ملوان بود . اون بازیا خیلی مشکوک بود چون ما از 6 بازی 2 امتیاز نگرفتیم . شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۴۰۱۴ روز قبل خداحافظی فرهاد...... مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۳ روز قبل باخت به پرسپولیس هم خیلی بد بود احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۹۹۰ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر [quote=@!$(ss)$!@]بدترین خاطره ی من دربی ای بود که 2-0جلو بودیم همه داشتیم آماده میشدیم واسه کری خوندن واسه لنگیا اما 3تا گل خوردیم اونم تو10دقیقه بنابراین ساکت شدیم و کری خونی هایی که لنگیا برامون کردند را گوش دادیم ولام تا کام حرف نزدیماون روز بدترین روز رحمتی بود . گلهای خیلی مفتی خورد بدترین خاطره منهم همین بازی بود .دفیقه 76بود که لنگیها 1سومشون استادیوم را ترک کردن و داشتن گریه میکردن و میگفتن چقدر به استقلال ببازیم و من کلی خوشجال بودم که در اخر بازی 3بر2 باختیم .من نمی دونم چی شد هنوز که هنوزه باورم نمیشه و میگم اخه مگه میشه ؟؟؟/روز تلخی بود .گلهای مفتی خوردیم اون هم توسط یکنفر .این مسخره بود ./ fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۹۰ روز قبل منم بدترین خاطرم همون باخت سه دو بود.یادمه غروب پنجشنبه بود وهواهم بارونی بعدبازی مادرو پدرم جایی دعوت بودنورفتن داداشمم اینقدحالش بدبودکه ازخونه زدبیرون ومن موندمو یه شوک بزرگ وزنگایی که لنگیابه خونمون وگوشیم میزدن.اون شب کلی توتنهایی خودم گریه کردم...خاطره ی بددیگمم خداحافظی کاپیتان بودکه ازبس گریه کردمو داد زدم وقتی مامانم منودیدهنگ کرده بود.پرسیداستقلالت باخت؟ولی نمیدونست چیزی که شده خیلی بدتره.تاچندروز وقتی پوستراشو تو اتاقم میدیدم گریم میگرفت وهنوزکه هنوزه بادیدنشون بغضم میگیره... ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۸۱۱ روز قبل بدترین خاطره من خداحافظی آقا ناصر حجازی از این زمین خاکی بود ... جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۰۵ روز قبل دوست دارم عنایتی وسهراب دراستقلال خداحافظی کنن سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۹۷ روز قبل بد ترین خاطره منم اولیش پرواز ابدی ناصرخان و بعدشم خداحافظی اقا فرهاد. بهترینشم برد استقلال تو جام حذفی جلوی لنگیا بود.روز 18 اذر که بازی تو 90دقیقه = شد تو وقت اضافه اس اس 3-0برد.واسه این برام خاطره انگیزه چون روز تولدم بود.بهترین هدیه عمرمو گرفتم. مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۷۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده بد ترین خاطره منم اولیش پرواز ابدی ناصرخان و بعدشم خداحافظی اقا فرهاد. بهترینشم برد استقلال تو جام حذفی جلوی لنگیا بود.روز 18 اذر که بازی تو 90دقیقه = شد تو وقت اضافه اس اس 3-0برد.واسه این برام خاطره انگیزه چون روز تولدم بود.بهترین هدیه عمرمو گرفتم. اره منم همون روز بدترین روزم همینه روزی که فرهاد جون خدافظی کرد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا