من دوست دارم فوتبالیست شوم اما من نمی دانم باید چه کنم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » خاطرات آبی دلان » من دوست دارم فوتبالیست شوم اما من نمی دانم باید چه کنم اسماعیل زعفرانیه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 من دوست دارم فوتبالیست شوم اما من نمی دانم باید چه کنم توسط اسماعیل زعفرانیه ۴۲۷۳ روز قبل سلام من دوست دارم فوتبالیست شوم اما نمی دانم باید چی کار کنم ممنون می شوم اگه به من ایمیل بزنید و بگوید چی کار باید بکنم لین هم شمارهی گوشیمه 09157694616 یا به من پیامک بزنید چندبار دارم مینویسم اما کسی به من ایمیل نمیزنه ممنون می شوم بگویید چی کار باید بکنم منتظرم لطفا بگوید .اینم ایمیلمه esmail_0077@yahoo.com منتظر پیغام شما هستم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۳۱ روز قبل اگر واقعا بازیکن خوبی هستی از طریق سایت با استعدادیابهای استقلال یا مسوولین تماس برقرار کن و موضوع رو به اونا بگو مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۲۹ روز قبل لطفا بیوگرافی و سوابق خودت رو برام بفرست . کامل باشه حتی ساکن کجایی و .... در کدوم پست تخصص داری و به نزر خودت بازیت چطوره ؟ و اینکه استقلالی هستی یا پرسپولیسی ؟ محمد رجبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رجبی ۴۱۲۷ روز قبل آقا مجید دست ما رو هم بگیر امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۱۲۵ روز قبل یه 5 ملیون برا شروع بزا کنار تست دادنم نمیخاد البته تو تیمای بهتر باید هزینه بیشتری کنی مثلا 10تا15 میلیون ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۲۵ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی یه 5 ملیون برا شروع بزا کنار تست دادنم نمیخاد البته تو تیمای بهتر باید هزینه بیشتری کنی مثلا 10تا15 میلیون واقعا درست میگن ایشون طاها فیروزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مهر ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط طاها فیروزی ۴۱۱۸ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار http://www.esteghlaltehranfc.com/Components/General/ShowImage.aspx?mode=200&imagepath=/esteghlal_content/media/image/2008/07/137_orig.jpg مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۱۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر لطفا بیوگرافی و سوابق خودت رو برام بفرست . کامل باشه حتی ساکن کجایی و .... در کدوم پست تخصص داری و به نزر خودت بازیت چطوره ؟ و اینکه استقلالی هستی یا پرسپولیسی ؟ من اصلا شوخی نکردم . توان این کار رو دارم . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا