پورحیدرى

آواتار اسماعیل شریفی
پورحیدرى
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۴۹ روز قبل
پورحیدرى چهره همیشه ماندگار استقلال و همیشه پیروز دربى
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۴۳ روز قبل
من امید وارم پور حیدری بتونه استقلالو در دربی پیروز کنه ..............
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۴۰ روز قبل
پورحیدرى مرد دوست داشتنى استقلال این روزها بد جور مورد حمله حرفهاى بى اساس امیر قلعه نوعى قرار گرفته من نمى دونم چرا هر کى میاد استقلال دشمن قلعه نوعى میشه آقاى قلعه نوعى دوست داریم اما یه تار پورحیدرى رو با صد تا قلعه نوعى عوض نمى کنیم
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۹ روز قبل
پاسخ سرپرست استقلال به اظهارات امیر قلعه‌نویی
پورحیدری: آن زمان فاصله خانه من تا باشگاه استقلال زیاد بود!

خبرگزاری فوتبال ایران – چالش و جنگ رسانه‌ای امیر قلعه‌نویی با استقلالی ها ادامه دارد. البته او در مصاحبه‌هایش با فاکتور گرفتن از علی فتح‌الله زاده بیشتر به پرویز مظلومی و منصور پورحیدری حمله می‌کند.
قلعه‌نویی که در هفته‌های اخیر چند بار علیه استقلالی‌ها مصاحبه‌ کرده است در آخرین مصاحبه خود باز هم به مظلومی و پورحیدری حمله کرد و گفت: «زمانی که با استقلال در دسته سه بودیم این آقایان از ده‌کیلومتری باشگاه رد نمی‌شدند.» جملات قلعه‌نویی اما واکنش تند پورحیدری را در بر ندارد. سرپرست استقلال با لحنی آرام به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «من اصلا در مورد حرف‌های قلعه‌نویی نظری ندارم و نمی‌دانم او دنبال چیست و چه هدفی دارد. حتما آن زمان که من از ده کیلومتری باشگاه رد نمی‌شدم فاصله خانه‌ام تا باشگاه استقلال زیاد بود!»
پورحیدری ادامه می‌دهد: «به‌هرحال ایشان حرف‌هایی می‌زند و بهتر است خودش هم در مورد این مسائل توضیح بدهد و روشن‌تر صحبت کند. من درحال حاضر فقط به استقلال فکر می‌کنم و نمی‌خواهم دنبال مسائل حاشیه‌ای بروم.» سرپرست استقلال در مورد شرایط فعلی این تیم می‌گوید: «همه چیز خوب پیش می‌رفت ولی اردوی تیم ملی در بدترین زمان ممکن برگزار شد و این برای استقلال که دچار تغییرات زیادی شده است چیزی جز ضرر در بر نداشت. ما ملی‌پوشانمان را در حساس‌ترین شرایط ممکن از دست دادیم و اردوی تیم ملی در بدترین زمان ممکن بود.»
او در پاسخ به این سئوال که آیا استقلال با بازیکنان اصلی در جام ولایت شرکت خواهد کرد تاکید می‌کند: «ما بازیکن اصلی و فرعی نداریم و قرار است با همه بازیکنان در این جام شرکت کنیم که البته ملی‌پوشان خود را در اختیار نخواهیم داشت. در ضمن من معتقدم که زمان برگزاری این جام هم مثل برگزاری اردوی تیم ملی مناسب نیست.» پورحیدری در خصوص وضعیت جذب بازیکن می‌گوید: «به احتمال فراوان یک هافبک‌راست برزیلی به استقلال اضافه خواهد شد.»
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۳۸ روز قبل
من نمی دونم باید با امیر خان خائن چه کار کرد تا دهانشو ببنده و اینقدر به استقلال ضربه نزنه ( فکر می کنم ما هوادارای تیم باید دست بکار بشیم ) ........................
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۸ روز قبل
دوست عزیزم1001 باشما موافقم قلعه نوعى پاش رو از گلیمش درازتر کرده نوبت ماست که اخطار جدى بهش بدیم
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۳۷ روز قبل
اگر دست من بود گواهی مربیگری امیر خان خائن باطل می کردم .................
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۷ روز قبل
امسال در سپاهان قلعه نوعى مهرش باطل میشه
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۳۷ روز قبل
قلعه نوعى باید ادب بشه که جرإت نکنه به پورحیدرى وپیشکسوتان استقلال بى احترامى کنه
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۳۵ روز قبل
به نظر من قلعه نوعی خیلی ادعاش میشه ............
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۲۵ روز قبل
امسال چهره  همیشه ماندگار استقلال امسال اومده حاشیه ها رو از استقلال دور کنه وآقایون اومدن این چهره ماندگار ما رو ببرن تو حاشیه
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۰۲ روز قبل
من امروز وقتی دیدم منصور خان به خاطر نبودن تدارکاتچی چطور بطریهای آب رو جابجا می کرد ودست بازیکنا میرسوند به استقلالی بودن خودم افتخار کردم منصور پورحیدری با این سابقه وافتخارات ببینید تا چه اندازه به استقلال کمک می کنه وهیچ موقه استقلال رو به حاشیه نمی بره پورحیدری دوست داریم
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۲۰۰ روز قبل
امید وارم اقای پور حیدری مثل بقیه دوستان خائن از اب در نیاد ................
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۰۰ روز قبل
دوست عزیز این صحبت شما اون هم درباره پورحیدری اصلا درست نیست پورحیدری رو اصلا با قلعه نوعی ودیگر چهره ها مقایسه نکنید پورحیدری پرافتخارترین چهره استقلاله وهمیشه به خاطر استقلال حاضر شده از استقلال دور باشه
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۲۰۰ روز قبل
چند روز پیش قرار بود پورحیدری استعفا بدهد و برود اما انگار نتیجه استقلال مقابل سپاهان باعث شده تا پورحیدری از رفتن انصراف بدهد! پورحیدری آنقدر از بازی استقلال به وجد آمده که بازی با سپاهان را قشنگ‌ترین دیدار فصل می داند: «فکر می کنم قشنگ ترین بازی لیگ بود چون گل‌های زیادی داشت و مردمی که آمده بودند به ورزشگاه از دیدن این بازی لذت بردند.» پورحیدری علت تفاوت نیمه اول با نیمه دوم را هم بیان می‌کند: «کادر فنی ما برنامه ریزی کرده بودند که نیمه اول به خواسته خود برسیم. همان طور که می دانید تیم ما دیر شروع کرده و از لحاظ بدنی آماده نیست. می خواستیم که نیمه اول به گل برسیم. البته انتظار نداشتیم 3 گل به سپاهان بزنیم اما این اتفاق افتاد.» آیا استقلال از دیدگاه پورحیدری تیم بدون نقصی است. او به این سوال پاسخ می‌دهد: «استقلال از لحاظ بدنی هنوز تیم 90 دقیقه ای نیست. به همین دلیل می‌خواستیم کار را در نیمه اول تمام کنیم و به گل برسیم. بازیکنان ما از لحاظ بدنسازی فرصت کافی نداشتند اما اینکه سه گل در 15 دقیقه می‌خوریم به خاطر جذابیت فوتبال است. فراموش نکنید سپاهان در هرپست بازیکن ملی پوش زیادی دارد. البته قبول دارم که ضعف هایی وجود دارد و باید حتما کادر فنی این مسائل را بررسی کند تا اینقدر راحت گل نخوریم.» پورحیدری تعطیلات پیش‌رو را فرصت مناسبی برای کاستن از ضعف‌ها می‌داند: «در این 2 هفته که نمی توان به شرایط ایده‌آل بدنی رسید اما تا حدودی می تواند مشکل گشا باشد. از این فرصت به خوبی استفاده می کنیم. این تعطیلی به نفع ماست. فکر می کنم تعطیلی بعدی لیگ برای تیم ما موثرتر خواهد بود.» سرپرست استقلال درباره حاشیه‌های به وجود آمده دربازی با سپاهان توضیحاتی می‌دهد. او معتقد است جو ورزشگاه در روز بازی با سپاهان چندان هم بد نبود: «من که روی نیمکت نشسته بودم فقط زمانی که حیدری صاحب توپ می شد، تماشاگران «هو» می‌کردند. مخالف ناسزا و فحاشی ام و همیشه می گویم باید تماشاگران تیم خود را تشویق کنند اما با توجه به ناراحتی که در این دو سه ماهه تماشاگران از خسرو داشتند، جو ورزشگاه بد نبود. تماشاگران ، استقلال را تشویق کردند و مشکلی نبود.» پورحیدری با تشبیه کردن حرکات مجیدی به حرکات لیونل مسی به بحث دعوت نشدن او و میداودی به تیم ملی اشاره می‌کند: «سرمربی تیم ملی گروهی را دعوت کرده و این سلیقه قطبی است. میداودی و مجیدی بازیکنان بزرگی هستند و دیدید که چقدر آماده اند. واقعا آنقدر خوب هستند که نمی توان به راحتی از کنار اسم آنها گذشت. حرکاتی که مجیدی با توپ انجام می‌دهد آدم را یاد مسی می اندازد. بالاخره قطبی مسوول فنی تیم است و باید جوابگو باشد.» حرف‌های پایانی پورحیدری به تست‌های پیاپی کمیته مبارزه با مواد نیروزا از فرهاد مجیدی اختصاص دارد: «همیشه 2 نفر طبق قرعه انتخاب می شوند و تست می‌دهند اما در کنار آن 2 نفر انتخاب شده، از مجیدی هم تست می گیرند. نمی‌دانم شاید کمیته ضد دوپینگ این اجازه را دارد که بدون قرعه کشی از کسی تست بگیرد. این مساله برای ما گنگ است و راحت نمی توان در مورد آن صحبت کرد. آقایان باید پاسخگو باشند. مجیدی حق دارد ناراحت شود. نمی دانم به مجیدی مشکوک هستند یا نه اما فرهاد با این که سن تقریبا بالایی دارد زندگی سالمی دارد، خوب تغذیه و خوب تمرین می کند
آواتار احمد قدس
توسط   احمد قدس   ۵۱۹۹ روز قبل
322 عزیز زیاد مطمئن نباش ...........................