جنگجویان آسمان آبی6 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » جنگجویان آسمان آبی6 افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۸ روز قبل خانم ایزدیار یکی از آبی های دو آتیشه هست از بقیه هم خبری ندارم ولی قصدمن نمایش خوشحالی بچه ها از بابت تیم ملی بود . از اینکه باعث ناراحتیتون شدم معذرت . کاش یکم باهم مهربون تر باشیم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۸ روز قبل مراسم تشییع مرحوم ناصر احمدپور افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۸ روز قبل افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۸ روز قبل کریس رونالدو و برادرش نیل افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۸ روز قبل دختر تازه متولد شده میلاد میداوودی و کری خوانیش واسه پرسپولیسی ها افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۸ روز قبل zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۶۸ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان افسانه جون عزیزم مرسی بابت عکسات....لیلا جون از تو هم تشکر میکنم واقعا عکسای هر دوتون خوب بود....فریبا جون مرسی بابت عکس میلان و پیکه و شکیرا چون من هر سه تاشونو خیـــــــــــلی دوس دارم....بازم مرسی بابت زحمتای هر سه عزیزمون مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۶۸ روز قبل از همه ی دوستان بایت همه ی عکسهای زیباشون ممنونم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 افسانه جون عزیزم مرسی بابت عکسات....لیلا جون از تو هم تشکر میکنم واقعا عکسای هر دوتون خوب بود....فریبا جون مرسی بابت عکس میلان و پیکه و شکیرا چون من هر سه تاشونو خیـــــــــــلی دوس دارم....بازم مرسی بابت زحمتای هر سه عزیزمون خواهش میکنم قابلی نداشت زهرا و مرضیه عزیز افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۷ روز قبل عکس/ نکونام و پسرش در پامپلونا افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۷ روز قبل افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۷ روز قبل عجیب ترین کری خوانی استقلالی ها برای پرسپولیس! shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۷ روز قبل افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۶ روز قبل علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۶۶ روز قبل من نمیدونم دوستان چه اصراری دارن عکس لنگی جماعتو تو تاپیک استقلال بذارن. بابا مگه این کریمی کیه که اینقدر رو عکسهاش مانورمیدین. اونم اینجا افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۶ روز قبل مراسم معارفه جواد در اوساسونا افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی من نمیدونم دوستان چه اصراری دارن عکس لنگی جماعتو تو تاپیک استقلال بذارن. بابا مگه این کریمی کیه که اینقدر رو عکسهاش مانورمیدین. اونم اینجا قصدم نشون دادن اندو ومجید صالحی بود .عجی مجی بلد نبودم تا کریمی رو ناپدید کنم .بعدم تا دیروز که خبر رفتن کریمی بود همه داشتن واسش به به چه چه میزدن که حیفه وفلانه حالا یه عکس ازش دیدین ناراحت شدین واقعا که zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان بچه ی نکو چه نازه...خدا حفظش کنه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۶ روز قبل علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۶۶ روز قبل کی به به چه چه میزد؟ اونا استقلالی نبودن که این کارو میکردن. علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۶۶ روز قبل حالا اگه عکسی از استقلالی ها نداشتین مجبور نیستین از لنگی ها عکس بذارید.اون از محسن افشانی وفشنگچی لنگی اینم از کریمی لنگی اسطوره تراکتور.مثلا اینجا تالار هواداران استقلاله لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۶۵ روز قبل دوستان یه کم لطفا ملاحظه همدیگر رو بکنید.این طوری بحث و دعوا واسه طرفدارای با فرهنگ استقلال خوب و جالب نیست.!!!ببخشید البته که دخالت کردم اما ناراحت میشم طرفدارای تیمم به جوون هم بیوفتن. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۶۵ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۵ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۵ روز قبل محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۶۴ روز قبل دوستان خاهشا عکس از لنگی های شالکه 04 کصافت نگذارید با تشکر دوست آبی من واقعا حالم خراب میشه دست خودم نیست .اینجا که حمام چاله میدون نیست که هی عکس لنگی ها رو میذارید * shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۴ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۴ روز قبل محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: محمد همراه دوستان خاهشا عکس از لنگی های شالکه 04 کصافت نگذارید با تشکر دوست آبی من واقعا حالم خراب میشه دست خودم نیست .اینجا که حمام چاله میدون نیست که هی عکس لنگی ها رو میذارید * shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۳ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۳ روز قبل محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۶۳ روز قبل هر چی آقا فرهاد بگه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۲ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۲ روز قبل جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۷۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان عجیب ترین کری خوانی استقلالی ها برای پرسپولیس! لنگی خیلی خنگی محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۷۶۲ روز قبل هرچی اقا فرهاد بگه shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۶۱ روز قبل میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۶۰ روز قبل جدیدترین عکس فرهاد..... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۵۷ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۵۷ روز قبل shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۵۷ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۵۶ روز قبل این کوتوله رو ببینید.ازش متنفرم هرجا باشه مثل اون لنگیهای احمقه.. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۵۶ روز قبل نوش جان کاپیتانهای مودب استقلال علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۵۶ روز قبل دوست عزیز اگه واقعا ازش متنفری پس واسه چی عکسشو اینجا میذاری.مهدی رحمتی هم که دیگه تو استقلال نیست.پس این کارا چه معنی میده؟ اگه عکسی نداری دلیل نمیشه هر عکسیو تو تاپیک استقلالی ها بذاری zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی مگه نمی دونین که این تاپیک استقلالی هاست پس لطفا عکس رونالدو و مسی و پیکه و رحمتی و هر کس دیگه ای رو نذارین لطفا!!!!!!!!! این مدلیشو ندیده بودیم والا!....... راستی لیلا خانم و شیده خانم عکساتون خیلی خوب بودن....مرسی بابت زحمتایی که میکشین و البته هر دوست دیگه ای که زحمت میکشه و عکسی میذاره...بازم ممنون لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا موسوی دوست عزیز اگه واقعا ازش متنفری پس واسه چی عکسشو اینجا میذاری.مهدی رحمتی هم که دیگه تو استقلال نیست.پس این کارا چه معنی میده؟ اگه عکسی نداری دلیل نمیشه هر عکسیو تو تاپیک استقلالی ها بذاری درسته رحمتی توی استقلال نیست و ماهم یه خورده ازش ناراحتیم ولی آقای علیرضا بالاخره اون یه استقلالیه و یه روز کاپیتان ما بوده درست نیست زحمتهاشو ندیده بگیریم.شما هم به جای اینکه اینقدر از عکسای بقیه ایراد بگیری بهتره فعالیت بهتری داشته باشی. من اصلا دوست ندارم با کسی بحث کنم اما بعضی از آقایون اینجا فقط بلدن ایراد بگیرن !!! این درست نیست. عاشق استقلال و همه بازیکنانی هستم که برای تیمم زحمت کشیدن و میکشن.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۵۶ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۵۶ روز قبل جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۷۵۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار نوش جان کاپیتانهای مودب استقلال واقعا جای عنایتی تو استقلال خالیه خدا وکیلی با این سن وسال همیشه تو گل زنی یک فوق ستاره است واقعا جاش خالیه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۵۵ روز قبل کری خوتنی حامد حدادی در جاده چالوس همرام دوستانش تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد ۱ صفحه ۲ از ۵ ۳ ۴ ۵ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا