دوست دارید مربی امسال استقلال کی باشه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دوست دارید مربی امسال استقلال کی باشه؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 دوست دارید مربی امسال استقلال کی باشه؟ توسط رضا کلاگر ۵۲۹۸ روز قبل منتظر نظرات شما دوستان ابی دل هستم. به امید سربلندی اس اس عزیز.رضا رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۲۹۸ روز قبل سلام شاید این لیگ جدید برای اس اس عزیز ما خوب باشد به یاری خدا. من خودم اول ژنرال وبعد پرویز مظلومی.رضا فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۲۹۷ روز قبل چه فایده آقارضاهمه مه دارن میرن خدابه خیربیاره اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۲۵۱ روز قبل پرویز مظلومى لیاقت این سمت رو داشت من تبریک میگم اومدن پرویز رو به تمام هواداران باغیرت وباتعصب استقلال احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۲۵۰ روز قبل هرکی می خواد باشه فقط تیم رو به سمت حاشیه نبره و با برنامه باشه (( فعلا پرویز خان سرمربی شده باید ببینیم چی میشه )) ..... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۲۵۰ روز قبل استقلال بااین پیشکسوتان قهرمانه احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۲۴۹ روز قبل 322 زیاد به این پیشکسوتا دل نبند..... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۲۴۹ روز قبل آخه پیشکسوتها همیشه تیم رقیب رو به زانو در آوردن احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۲۴۳ روز قبل اگر این پیشکسوتان با تعصب باشن شاید این طور که میگی بشه دوست من ....... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۲۴۰ روز قبل پورحیدرى، مظلومى هم با تعصبند هم کاربلدن امسال سال خوبیه اگه خدا بخواد احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۲۳۸ روز قبل ساله خوبیه اما اگه امیر خان خائن بذاره .. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۲۳۸ روز قبل دستش رو شده دیگه نمى تونه کارى کنه تازه امسال کارى کرده که صدایه هواداران باتعصب استقلال رو در آورده احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۲۳۷ روز قبل من از طرف هوادارای با تعصب استقلال اعلام می کنم ( از امروز امیر قلعه نوعی صلاحیت مربیگری تیم بزرگ استقلال را ندارد و از مقام ژنرالی به سرباز وظیفه نائل می شود ) ....... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۲۳۷ روز قبل من هم بعنوان یک استقلالى حرف شما رو تا زمانیکه قلعه نوعى خودش رو اصلاح نکنه از درجه ژنرالى به سرباز تنزل واز این پس باشعار سرباز دست از سرمون بردار همه یکصدا در ورزشگاه احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۲۲۸ روز قبل به نظر من قلعه نوعی اصلاح پذیر نیست خیانت تو خونش ...................... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۲۲۵ روز قبل آه تماشاگران استقلال و سه تساوی متوالی قلعه نوعی از طرفداران استقلال که همیشه یار ویاور تو بودن معذرت خواهی بکن hana hasti جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ دی ۱۳۸۹ ۱۴:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط hana hasti ۵۰۸۰ روز قبل سلام دوست عزیز من هانا هستم و دوست دارم مربی استقلال شاهرخ بیانی باشه عشق من پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا