آیا مرفاوی لیاقت سرمربی گری استقلال را دارد ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » آیا مرفاوی لیاقت سرمربی گری استقلال را دارد ؟ دانیال یاسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۷:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 آیا مرفاوی لیاقت سرمربی گری استقلال را دارد ؟ توسط دانیال یاسینی ۵۴۱۷ روز قبل به نظر من صد در صد لیاقت این کار را نداشته و نباید برای تیم به این بزرگی چنین سرمربی انتخاب می شد محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۴۰۷ روز قبل استقلال شایسته مربیان بزرگ بود نه.... مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۳۹۹ روز قبل واقعا در حد تیم استقلال نیست البته تا زمانیکه مربی است مجبوریم ازش حمایت کنیم به امید داشتن سرمربی در حد تیم محبوبمون فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۳۸۱ روز قبل مرفاوی که درحداستقلال نیست هیچ واعظ هم درحدمدیرعاملی استقلال نیست اول بایدواعظ بره سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۳۸۱ روز قبل صمد چند فصل پیش هم ثابت کرده بود که استقلال واسش زیادی بزرگه... کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۳۷۹ روز قبل مرفاوی لیاقت هدایت استقلال رو داره چرا که اونهم سالها واثه این تیم در کسوت بازیکنی زحمت کشیده اما توانایی اینکار رونداره اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۷۷ روز قبل به نظر من واعظ باید از صمد حمایت کنه وفصل بعد هم مرفاوی سرمربی باشه البته با کادر فنی قویتر وبازیکنان بهتر به امید روزهایه خوب استقلال احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۳۷۷ روز قبل اگر به من بود صمدو از باشگاه بیرون می کردم . اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۷۳ روز قبل دوست عزیز 1001 خدارو شکر می کنیم که شما هیچ کاره ایدوگر نه فکر کنم میگفتید غیر از من هیچ کس حق نداره طرفدار استقلال باشه سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۳۷۲ روز قبل نوشته شده توسط: اسماعیل شریفی دوست عزیز 1001 خدارو شکر می کنیم که شما هیچ کاره ایدوگر نه فکر کنم میگفتید غیر از من هیچ کس حق نداره طرفدار استقلال باشه من با شما موافق نیستم احمد یه استقلالی متعصبه فقط همین .... احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۳۷۰ روز قبل اقای 322 اگر شما هم مثل من به تیم استقلال غیرت داشتی حتما با من هم نظر میشدی استقلال سرور پرسپولیسه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا