قراره خیابانی بازی امروز رو گزارش کنه! چرا اصرار داره روح امواتش رو عذاب بده تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » قراره خیابانی بازی امروز رو گزارش کنه! چرا اصرار داره روح امواتش رو عذاب بده محمد زارعی پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 قراره خیابانی بازی امروز رو گزارش کنه! چرا اصرار داره روح امواتش رو عذاب بده توسط محمد زارعی پور ۵۴۷۸ روز قبل سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۴۷۸ روز قبل متاسفانه من بازی امروز رو نمی تونم ببینم و مجبورم با هندز فری نتیجه رو دنبال کنم . خب اینطوری دیگه صدای نحس خیابانی رو هم نمی شنوم هر چند هر وقت اون مسابقه ای رو گزارش می کنه من ترجیح می دم صدای تلوزیون رو قطع کنم... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۷۷ روز قبل دوستان واقعا همین طور شده استقلالیها بدجور ازاین آقا متنفر شدند به خاطر گزارشهای یک طرفه که به ضرر استقلال وبه سود پرسپولیس میگیره حامد حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حامد حسینی ۵۴۷۵ روز قبل دوستان میدونید قضیه از کجا اب میخوره؟ از اینکه روز بازی با استیل اذین (که روز قدس هم بود) همه تو ورزشگاه شعار میدادند : ننگ ما ننگ ما صدا و سیمای ما. حالا هم ادم جیره خوری مثل خیابانی مارو حرص میده... اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۷۴ روز قبل دوست عزیز ما استقلالیها چند سالیه که دل خوشی از گزارشات خیابانی نداریم البته برایه ما اینجور آدمها مهم نیستند استقلال همین طرفداران عادیش این تیم رو محبوبتر کرده پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا