سالگرد مرحوم ناصرخان حجازی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » سالگرد مرحوم ناصرخان حجازی ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 سالگرد مرحوم ناصرخان حجازی توسط ساحره عصار ۳۸۴۱ روز قبل جای ناصر خان خالیه خیلی (مراسم سالگرد ناصر حجازی روز جمعه در بهشت زهرا برگزار میشود. مدیرعامل باشگاه استقلال روز جمعه بر سر مزار ناصر حجازی حاضر خواهد شد. مراسم سومین سالگرد درگذشت ناصر حجازی روز جمعه در بهشت زهرا برگزار خواهد شد. این مراسم از ساعت 11 در قطعه نام آوران بهشت زهرا با حضور خانواده حجازی برگزار خواهد شد. ناصر حجازی روز دوم خرداد ماه سال 1390 در اثر بیماری در بیمارستان کسری درگذشت. ، سومین سالگرد درگذشت ناصر حجازی روز جمعه در قطعه نام آوران بهشت زهرا برگزار می شود و از همین رو بهرام افشارزاده قصد دارد در مراسم سالگرد اسطوره باشگاه استقلال شرکت کند. مدیرعامل جدید باشگاه استقلال به نمایندگی از مجموعه این باشگاه روز جمعه در بهشت زهرا حاضر خواهد شد خودم اگر مشکلی پیش نیاد حتما شرکت میکنم..و از اونهایی که میتونند تقاضا میکنم که حتما تشریف بیارند....روحش شاد (عقاب از شهر کلاغ ها پرید) میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۴۱ روز قبل خدا رحمتش کنه... واقعا یکی از اسطوره های بی بدیل استقلال بود و خاطره ش در ذهن استقلالیا تا سالهای سال میمونه.... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۴۱ روز قبل حس رویا گونه ی من از زندگی من آن گلبرگ مغرورم(به یاد ناصر خان)......................................... من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم ........................... من اون خاکم به زیر پا ولی مغرور مغرورم به تاریکی منم تاریک ولی پر نور پر نورم ........................ اگه گلبرگ بی آبم به شبنم رو نمی یارم .......................... اگه تشنه تو خورشیدم به سایه تن نمی کارم ................... من اون دردم که هر جایی پی مرهم نمی گرده ............... چه غم دارم اگر دنیا به کام من نمی چرخه .................... من اون عشقم که با هر کس سر سفره نمی شینه .............. من اون شوقم که اشکامو به جز محرم نمی بینه ................. اگه من ساقه ی خشکم به دریا دل نمی بندم .................... اگه بارون پر بارم به صحرا دل نمی بندم. ......................... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۴۱ روز قبل ممنون علی آقا مثل همیشه به جا و زیبا بود علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۴۱ روز قبل http://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fkeyhanenovin.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F05%2F600_Goal-1390-03-03.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fkeyhanenovin.com%2F1393%2F02%2F23%2F%25D8%25AF%25D9%2587-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B2%25DB%258C%25DA%25A9%25D9%2586-%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25AA%25D8%25B1-%25D8%25AA%25D8%25A7%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25AE-%25D9%2581%25D9%2588%25D8%25AA%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9%2584-%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2586%2F&h=430&w=600&tbnid=UZ24kwaNOBTWlM%3A&zoom=1&docid=MMUJG4_GNymAMM&ei=RCF9U_zdMIb8ygON0oGYBw&tbm=isch&ved=0CFQQMygAMAA&iact=rc&uact=3&dur=797&page=1&start=0&ndsp=14 افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۴۱ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی خدا رحمتش کنه... واقعا یکی از اسطوره های بی بدیل استقلال بود و خاطره ش در ذهن استقلالیا تا سالهای سال میمونه.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۴۱ روز قبل خدا جایگاهش رو توی بهشت قرار بده انشاله.... میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۸۴۱ روز قبل روحت شاد عقاب.اللهم صلی علی محمدوآل محمد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۴۱ روز قبل fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۴۱ روز قبل اسطوره دلمون خییییییلی واست تنگ شده امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۴۱ روز قبل ناصر خان عقاب دوست داشتنی استقلال ، خاطراتت همیشه در ذهن و قلب آبی دلان نقش بسته و پاک نخواهد شد. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۴۱ روز قبل روحش شاد ویادش گرامی باد مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۳۸ روز قبل این عکسها هم ازمحبوبیت اسطوره ی فراموش نشدنی میگن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۳۸ روز قبل مراسم باشکوهی بود . روحش شاد ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۳۳ روز قبل کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۳۳ روز قبل خداوند رحمتش کنه واقعا مرد بزرگی بود و لقب عقاب آسیا برازندش بود ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۳۳ روز قبل از دوستان میخوام که نگذارید این تاپیک قدیمی بشه.....من هم عذر میخوام اگه تعداد پستام اینجا زیاده دوست دارم همیشه به روز باشه ممنون از همه ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۳۳ روز قبل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا