اومدن وریا غفوری به اس اس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » اومدن وریا غفوری به اس اس zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 اومدن وریا غفوری به اس اس توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۵۵ روز قبل وریا غفوری قراردادش با نفت تهران به پایان رسیده است.او می گوید هنوز هم خود نفتی ها برای فصل جدید با او وارد مذاکره نشده اند:«پیشنهاد هایی که دارم هیچ کدام جدی نیست.ضمن اینکه هنوز مسئولان باشگاه نفت هم با من مذاکره ای نکرده اند.من پیشنهاد های دیگری هم دارم اما هیچ کدام از آنها جدی و رسمی نبوده است.» به غفوری گفتیم که استقلالی ها در نیم فصل هم به تو پیشنهاد داده بودند که وریا گفت:«این اتفاق افتاده بود اما من یک جورهایی ناراحت شده بودم.آنها می گفتند که خودم باید رضایت نامه ام را از نفت بگیرم.راستش به من بر خورده بود.هیچ کجا یک بازیکن خودش دنبال رضایت نامه اش نمی رود.» وریا غفوری همان بازیکنی است که یکی از زیباترین گل های لیگ برتر را وارد دروازه سید مهدی رحمتی کرد.از او پرسیدیم که اگر به استقلال بروی واکنش ات در نخستن برخورد با رحمتی چه خواهد بود که او گفت:«آقا مهدی بزرگ ماست.او کاپیتان تیمش است.راستش نمی دانم چه برخوردی داشته باشم.اما فکر نمی کنم بتوانم چیزی بگویم و توی روی رحمتی نگاه کنم.» غفوری در پایان گفت:«اگر به استقلال بروم سمت راست این تیم یکی از بهترین خط های استقلال خواهد شد.من زمانی در پاس با خسرو هم بازی بودم.اما خسرو رفت ومن قرارداد داشتم.شک ندارم اگر در کنار خسرو باشم طوری بازی می کنم که همه بگویند این بازیکن تا به حال کجا بوده است؟! مطمئن بودم اگر در نیم فصل به استقلال می رفتم می توانستم به تیم ملی هم دعوت شوم.» میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۵۴ روز قبل امیدوارم که هرچه زودتر تکلیف هیئت مدیره و مدیرعامل و خلاصه تیم استقلال معلوم بشه تا ما ازاین سردرگمی نجات پیدا کنیم... وبازیکنای جوون خوبی به استقلال بیان و امسال با خیال راحت از بازیهای فشرده، شاهد یه تیم قوی و تماشاگر پسند باشیم.... shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی امیدوارم که هرچه زودتر تکلیف هیئت مدیره و مدیرعامل و خلاصه تیم استقلال معلوم بشه تا ما ازاین سردرگمی نجات پیدا کنیم... وبازیکنای جوون خوبی به استقلال بیان و امسال با خیال راحت از بازیهای فشرده، شاهد یه تیم قوی و تماشاگر پسند باشیم.... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی خداییش وریا غفوری بازیکن خوبیه ای کاش اس اس اونو جذب میکرد....خیــــــــلی دوس دارم به اس اس بیاد shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۵۳ روز قبل اومدنش خوبه برای استقلال . دوست دارم بیاد. کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۵۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 خداییش وریا غفوری بازیکن خوبیه ای کاش اس اس اونو جذب میکرد....خیــــــــلی دوس دارم به اس اس بیاد مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۵۳ روز قبل بازیهای قشنگی رو تو نفت انجام داد .امیدوارم زودتر وضعیت استقلال به ثبات برسه تا تیم زودتر بسته بشه و بازیکنای خوب از دست امیرخان سُر نخورن. افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۵۱ روز قبل خود وریا که بدش نمیاد بیاد اس اس ولی به قول دوستمون خداکنه وضعیت تیم زودتر معلوم بشه تا مجبور نشیم باز بریم سراغ بازیکنای مسن مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۳۸۵۰ روز قبل اگر بیاد دیگه مشکلی در جناح راست نداریم .بشرطی که به هر قیمتی خسرو حیدری رو حفظ کنن . ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۵۰ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی خلیلی شهنا اگر بیاد دیگه مشکلی در جناح راست نداریم .بشرطی که به هر قیمتی خسرو حیدری رو حفظ کنن . دقیقا پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا