فردوسی پور

آواتار کاربر ناشناس
فردوسی پور
توسط   کاربر ناشناس   ۵۵۱۸ روز قبل
با سلام از همه استقلالیهای عزیز تقاضا دارم در خصوص اینکه چرا خیلی ها نمی توانند انتقادات سازنده فردوسی پور را تحمل کنند مطالب خودشان را بنوسند .
آواتار محمد عسگری
توسط   محمد عسگری   ۵۵۱۸ روز قبل

کلاً اکثر اشخاص جامعه ما با انتقاد رابطه خوبی نداران حتی میدونن کارشون اشتباه و انتقاد طرف درسته ولی زیر بار نمیرن ، در مورد فردوسی پور هم چون کسی دیگه نمیتونه مثل فردوسی پور اینا رو تحت فشار بذاره معلومه که از دستش ناراحت میشن. البته با هم اینا فردوسی پور هم خیلی گیره به نظر من آدم یک برنامه بسازه 5 دقیقه پخش کنه یک بار تاثیر داشته باشه بهتر از این برنامه هاست که جزء جنجال تاثیری رو فوتبال ما  نداره، این اشخاص که زیر بار نمیرین فقط وقت برنامه هست پر میشه . 

آواتار عباس رهنمای یزدی
توسط   عباس رهنمای یزدی   ۵۵۱۸ روز قبل
 به نظر من چون خیلی از اون آدم ها صادقانه کار نمی کنند و یا شاید لیاقت اون پست ومقام رو ندارند ونمی توانند از عهده ی آن برآیند  در نتیجه  سعی دارند تا وا نمود کنند مشکلی از جانب آنها نیست وبه تخریب مخالفانشون بپردازند
آواتار اسماعیل شریفی
توسط   اسماعیل شریفی   ۵۵۱۶ روز قبل
به نظر من فردوسی در برنامش به این آقایونی که درست کار نمی کنن وگند می زنن گیر میده واینا ازاین کار خوششون نمیاد ولی در مورد انصاری فرد حقیقتش من هم ناراحت شدم چون بد طور خوردش کرد