قابل توجه گزارشگر حرفه ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » قابل توجه گزارشگر حرفه ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 قابل توجه گزارشگر حرفه ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! توسط بردیا امینی ۵۵۴۳ روز قبل دیروز آقای خیابانی انقدر حول شده بود که پیاپی سوتی میداد تازه من فقط بعضیاش یادمه که جای تأسفه که ایشون میگن من بیطرفم. .تا دقیقه 30 صبا حاکم میدان بود گزارشگر: بازی متعادل و در میانه میدانه . سایت فوتبال برتر گزارشگر: هرکسی هر اطلاع فوتبالی داره بره تو سایت دریافت کنه .ظرفیت ورزشگاه آزادی 100 هزار نفره گزارشگر : دقیقه 30 اعلام کرد حدود 35 تا 40 هزار نفر در استادیومن احتمالأ تا پایان نیمه دیگه سکو خالی نمیبینیم (60 هزار نفر تو 15 دقیقه؟) گزارشگر : دقیقه 40 عده زیادی تماشاگر در استادیوم حضور دارن و جمعیت زیادی داره وارد او میشه. محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۴۳ روز قبل سلام بردیا عزیز میگم اگه یه روز تیم ملی با پرسپولیس بازی داشته باشه خیابانی با صدای بلند میگه یه فرصت خطرناک.....حیف که از 40متری بالای دروازه به بیرون رفت فرصت خوبی بود تا تیم ملی پرسپولیس تیم مقابل رو شکست بده!!!!!!!! احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۴۳ روز قبل خیابانی بیچاره چه کار میتونه بکنه جلوی سوتی دادن رو نمیشه گرفت. رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۴۲ روز قبل بدبختر از این خیابانی ppنیست.رضا سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۴۱ روز قبل همه تون اشتباه می کنید، خیابانی استقلالیه (با این وجود هم ازش خوشم نمیاد) مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۵۱۹ روز قبل طرفدار هر تیمی می خواهد باشه هر انساتی علایق خودشو داره ولی مشکل این آقا اینه که کارش جوری که ایشون باید علایقشو نشون نده ولی این آقا قدرت تفکیک یا پنهان این موضوع رو نداره اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۱۶ روز قبل خیابانی پرسپولیسیه این آقا فقط فریاد نزده که من پرسپولیسیم از سوتیاش که من از خنده می میرم کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۵۱۰ روز قبل خیابانی در گزارشهای خود عدالت را رعایت نمی کنه و از پرسپولیس حمایت می کنه بر خلاف معیارهای حرفه ای پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا