اخبار کوتاه از فوتبال ایران
- سازمان لیگ با مربیانی که در کنفرانس مطبوعاتی بعد از پایان بازی شرکت نکنند، به شدت برخورد میکند.
- شیث رضایی، مدافع پرسپولیس در خصوص نیمکتنشینیاش گفت: به خاطر قولی که به هواداران دادم به نیمکت نشینی در پرسپولیس اعتراضی نمیکنم، همانطور که مقابل صبای قم آرام روی نیمکت ذخیرهها نشسته بودم.
- در حالی که دو بازیکن فرانسوی در تمرینات ابومسلم حضور دارند تا در صورت تایید فنی با آنها قرارداد امضا شود اما فهرست تیم ابومسلم فقط یک جای خالی دارد.
- جلال چراغپور رسما به عنوان مدیر فنی تیم فوتبال استقلال اهواز انتخاب شد.
- هیئت فوتبال همدان به دنبال عدم حضور تیم فوتبال استقلال تهران در تورنمنت چهارجانبه جام سرداران همدان از امیررضا واعظ آشتیانی به کمیته انضباطی شکایت کرد.
- کللی فر سرمربی شاهین بوشهر گفت: . مسوولان تیم شاهین به دلیل نتایج هفتههای گذشته هشداری به من ندادهاند اما ما در بازی برابر ابومسلم محکوم به برد هستیم و به خودم و بازیکنان تیم اولتیماتوم دادهام.
- اردشیر پورنعمت مدیرعامل موسسه فرهنگی ورزشی ملوان منطقه آزاد انزلی با اعلام خبر آغاز فاز دوم بازسازی چمن ورزشگاه تختی انزلی، اظهار کرد: پس از پایان مرحله نخست بازسازی زمین چمن ورزشگاه تختی انزلی که با اعتباری بالغ بر 750 میلیون ریال در طول سه ماه با همکاری و حمایت اداره کل تربیت بدنی گیلان و تربیت بدنی انزلی از سوی موسسه فرهنگی ورزشی ملوان انجام شد، پس از پرداخت هزینه های مرحله نخست از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی با موافقت دکتر فیروز آبادی مدیر عامل این منطقه مبنی بر پرداخت هزینه ها، مرحله دوم بازسازی شروع شد.
- سازمان لیگ برتر فوتبال به دو باشگاه راهآهن و استیلآذین به دلیل نامناسب بودن جایگاه خبرنگاران و رختکن دو تیم و داوران تذکر داد.
- سپهر حیدری مدافع پرسپولیس در خصوص زمان نامناسب تورنمنت چهارجانبه دوبی گفت: مشکل ما این بود که ساعت 12 شب که همه خواب بودند بازی داشتیم و بازی ساعت 2 بامداد تمام شد. در کجای دنیا در این ساعت بازی برگزار میشود؟
- میثم بائو هافبک پرسپولیس گفت: زمانی که در استقلال بازی میکردم اردوی 10 روزهای را در امارات برگزار کردیم و پس از بازگشت پنج هفته در رقابتهای لیگ نتیجه نگرفتیم. امیدوارم چنین اتفاقی برای پرسپولیس رخ ندهد، البته در این مسابقات بازیکنان اصلی پرسپولیس زیاد بازی نکردند.
- اصغر صدری یکی از دستیاران پرویز مظلومی در تیم مس با حفظ سمت به عنوان مدیر فنی تیمهای پایه مس کرمان انتخاب شد.
- تیم فوتبال سایپا در دیداری تدارکاتی با نتیجه 3 بر 2 برابر شهرداری تبریز شکست خورد. برای سایپا امین منوچهری و کریم انصاری فر گلزنی کردند. تیم شهرداری تبریز در دسته اول قرار دارد و اکبر میثاقیان سرمربیگری آن را بر عهده دارد. شهرداری تبریز دو روز پیش هم تیم صبای قم را شکست داده بود.
- جعفر جعفری مدیرعامل مقاومت سپاسی درباره اینکه گفته می شود شهرام گودرزی دو سال قبل به طور غیر قانونی و در حالی که با باشگاه برق شیراز قرار داد داشته است، به مقاومت پیوسته، اظهار داشت: گودرزی دو سال قبل پس از اتمام قراردادش با برق شیراز به مقاومت سپاسی پیوست. مگر می شود یک بازیکن غیر قانونی به تیم ما بیاید.
- کاروان تیم فوتبال پرسپولیس پس از اتمام اردوی خود در امارات فردا در دو گروه به ایران بازمیگردد. گروه اول پرسپولیسیها ساعت 11صبح و گروه دوم این تیم ساعت 16 به سمت ایران پرواز میکنند.
- سازمان لیگ با مربیانی را که در نشست خبری پس از مسابقه حاضر نشوند به شدت برخورد میکند. در صورتیکه مربی برای اولین مرتبه در نشست خبری حاضر نشود با توبیخ کتبی مواجه خواهد شد و در مراتب دوم و سوم و چهارم به ترتیب 2، 3 و 5 میلیون تومان جریمه خواهد شد و اگر مربی برای مرتبه پنجم در نشست خبری شرکت نکند با محرومیت از سوی سازمان لیگ مواجه می شود.
- محمد پروین بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برابر اشتباهات داور با لبخند برخورد کردم، اما جواب او به لبخند من توهین بود.
- علیرضا مرزبان دستیار حمید استیلی که برای تسویه حساب با باشگاه استرادا به اسلواکی رفته و از آنجا به آلمان سفر کرده بود، امشب از طریق فرانکفورت به ایران میآید. او در این سفر یک نرمافزار ویژه آنالیز خریداری کرده که قرار است از آن برای آنالیز تمرینات و بازیهای استیلآذین، استفاده بشود.
- واعظ آشتیانی مدیرعامل استقلال اعلام کرد مجتبی جباری به هیچ وجه از لیست استقلال خارج نخواهد شد مگر آنکه اتفاق خیلی بعیدی بیفتد. او میگوید: «افرادی که در این زمینه اظهارنظر کرده بودند را خواستیم و به آنها گفتیم دیگر در اینباره صحبت نکنند. جباری بازیکن ماست و به هیچوجه او را از لیست خارج نخواهیم کرد. »
- باشگاه صبای قم به عادل کلاهکج و محسن یوسفی گفته که اجازه نمیدهد آنها در تیم دیگری بازی کنند ولی سازمان لیگ اعلام کرد که صبا نمیتواند از این دو بازیکن استفاده کند.
- ناصر شفق مدیرعامل تراکتورسازی در خصوص وضعیت نیکبخت واحدی گفت: تراکتورسازی به نیکبخت علاقهمند است و ما قصد داریم این بازیکن را حفظ کنیم. بنابراین منتظر هستیم محرومیت این بازیکن تمام شود. البته امیدوارم این محرومیت خیلی زودتر بخشیده شود اما تاکید میکنم که او بازیکن تراکتورسازی است و جایی نمیرود.
منبع خبر : سایتhttp://www.hurrahsport.com