علیرضا جوادیان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » علیرضا جوادیان میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 علیرضا جوادیان توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۵ روز قبل دوستان خوب استقلالی سلام متاسفانه دوست خوبمون آقای علیرضا جوادیان عزیز که یکی از هوادارن بسیار خوب و با فرهنگ استقلال و کاربران خوب تالار هستند، بیمار هستند و تا دیروز در بیمارستان بستری بودند. ولی خدارو شکر که دیروز از بیمارستان مرخص شدن ولی هنوز بهبودی کامل حاصل نشده. ازهمه شما دوستان میخوام که برای این دوست بسیار خوبمون که بشخصه ارادت خاص دارم خدمتشون و مطمئنا مورد تایید همه عزیزان تالاره، دعا کنین تا خیلی زود به جمع آبی دلان برگردن.... ضمنا اگر دوستان پیامی به این دوست عزیز میخوان بفرستن، میتونن بمن بگن تا به بهشون بگم...... zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۵ روز قبل واقعا از شنیدن بستری شدنشون هم شوکه شدم هم ناراحت....اما خب خداروشکر که مرخص شدن و ایشالله بهبوی کامل حاصل میکنن.... آقا میثم بهشون بگین ما همه هواداران اس اسی واسه سلامتی یه اس اسی خوب و متعصب دعا میکنیم... ایشالله خوب میشن.... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۶۵ روز قبل واقعا شوکه شدم امیدوارم با خبر سلامتیشون هممونو خوشحال کنن بهشون بگید که ما منتظر نظرات خوب و سازندشون هستیم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۶۵ روز قبل از اینکه دوباره بیماریشون عود کرده و باعث اذیتشون شده واقعاً ناراحت شدم ، فقط امیدوارم هر چه زودتر سلامتی شونو بدست بیارن و مثل قبل شاهد فعالیتشون در سایت باشیم و ازمطالب زیبا و فکورانه ی ایشان استفاده کنیم . و برایشان این دعا را زمزمه میکنیم : “ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم “ ” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. با آرزوی سلامتی و بهبودی کامل -آمین امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۵ روز قبل منم از خبر بیماری علیرضا خان ( 237611ali ) ناراحت شدم.ولی خدا رو شکر که مرخص شدن و ایشالا روز به روز بهتر میشن و سلامت کامل خودشونو بدست میارن.واقعا علی آقا از خوب های سایت هستن و به شخصه ارادت ویژه ای دارم خدمتشون. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۵ روز قبل از شنیدن این قضیه به حدی ناراحت شدم . که نتونستم امتحانم و بدم . ایشاالله دوباره سلامتی شونو بدست میارن و برمیگردن پیش ما fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل وای پس واسه همین بودکه چندوقته سایت نمیومدن؟خداکنه زودترخوب شن.آقامیثم بهشون بگین مابی صبرانه منتظرخوب شدن وبازگشتشون به سایت هستیم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۵ روز قبل از طرف علیرضای عزیزاز همه شما دوستان ممنونم و حتما ابراز محبتهای شما رو به عرضش میرسونم... ولی بازهم از دعای خیرتون بی نصیبش نکنین.... متشکرم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۶۵ روز قبل خدا رو شکر که مرخص شده میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۵ روز قبل البته عذرخواهی میکنم از دوستان!؟ علیرضای عزیز، متاسفانه هنوز ازنظر بینایی و گفتاری مشکل دارند!؟ ولی ان شاء الله با دعای شما دوستان ، حتما سلامتی کامل شونو بدست میارن و برمیگردن پیش ما.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل انشاله زودتر خوب بشن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۴ روز قبل علی آقا اولین نقری بود که تو سایت به من یه لقب داد که فوق العاده لقبشون و دوست داشتم و مثل برادر بزرگتر براشون احترام قائلم امیدوارم که علی آقا زودتر به جمع ما برگرده و من "هم به خاطر استقلالی بودنشون و مهمتراز اون به خاطر اینکه هممون یه جورایی به علی آقا و علی آقاها مدیون هستیم ...ناراحتم ...و این از همه چیز مهمتره که ایشون صحیح و سالم پیش فرزندشون باشن علی آقا شرمندتیم به خاطر همه کارای خوبی که شما و دوستانتون واسه ما کردید و شرمنده ترم که نمیتونم مثل خودتون قشنگ بنویسم ولی مطمئنم زودتر خوب میشید و پیش ما برمیگردید و پیامهارو میخونید....ازآقا میثم هم میخوام که سلام منو حتما به ایشون برسونه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۸۶۴ روز قبل ایشالا شفا پیدا کنن حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۶۴ روز قبل ان شا الله هرچه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و با تن سالم کنار خانوادشون باشن افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۶۴ روز قبل از شنیدن این خبر خیلی متاثر شدم امیدوارم هر چه زودتر سلامتی شونو به دست بیارن و دوباره به جمع هوادارا برگردن. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۳ روز قبل انشالله خیلی زود دوباره سلامتیشونو به دست بیارن . shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: محمدحسن ملکی خدا رو شکر که مرخص شده کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 واقعا از شنیدن بستری شدنشون هم شوکه شدم هم ناراحت....اما خب خداروشکر که مرخص شدن و ایشالله بهبوی کامل حاصل میکنن.... آقا میثم بهشون بگین ما همه هواداران اس اسی واسه سلامتی یه اس اسی خوب و متعصب دعا میکنیم... ایشالله خوب میشن.... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۲ روز قبل یه خبر خوب دارم برای دوستان تاجی... امروز(پنجشنبه) نزدیکای ظهر، با دوست خوبمون علیرضای عزیز صخبت کردم... البته هنوزهم صحبت کردن براشون مشکل بود، ولی باور کنین که بخاطر شما دوستان، باهام تماس گرفت(چون بهش گفته بودم که دوستان پیگیر احوالات شما هستند) تا ما از احوالش که بحمدلله رو به بهبودیه، آگاه بشیم... خودمن بسیار خوشحال شدم و کلی هم خداروشکر کردم. ومیدونم که شما دوستان هم از خوندن این پست، خوشحال میشین.... بامید شفای همه مریضها، خصوصا دوست خوب و تاجی مون، علـیـــــرضـــای عزیز و دوست داشتنی..... ان شاء الله... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۶۲ روز قبل من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۲ روز قبل خب خدا رو شکر که علی آقا وضعیت درمانشون رو به بهبودی هست و ایشالا به زودی سلامت کامل خودشون رو هم بدست میارن. از اینکه میبینم به سایت هم برگشتن خوشحالم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما علی آقا ما کاری واسه شما نمیتونیم بکنیم جز پیگیری احوالاتتون امیدوارم تو این روزها و شبهایی که خیلی خاص هستند شما مثل همیشه سرحال و شاداب مارو همراهی و راهنمایی کنید و بهترین خبری بود که در سایت دیدم...... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=237611ali]من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما علی آقا ما کاری واسه شما نمیتونیم بکنیم جز پیگیری احوالاتتون امیدوارم تو این روزها و شبهایی که خیلی خاص هستند شما مثل همیشه سرحال و شاداب مارو همراهی و راهنمایی کنید و بهترین خبری بود که در سایت دیدم......موافقم.اقاعلیرضاخییلی خوشحالم که دوباره برگشتین به سایت امیدوارم هرچه زودتر بهتربشین!! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۲ روز قبل من از اینکه میبینم دوباره به سایت خودتون برگشتین خیلی خیلی خوشحال هستم . البته از داداش میثم هم باید نهایت تشکر رو کرد که ما رو از احوالات شما با خبر می ساخت. شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۶۲ روز قبل خدا رو شکر که بازم با جملات زیباتون به سایت برگشتین بعد از خوندن کامنتتون خیلی خوشحال شدم.....امیدوارم همیشه شاداب و سلامت کنار خانوادتون باشین و با حرفاتون تو سایت آرامش بخش ما میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شمادوست و برادر خوبم، علیرضای عزیز سلام... خوشحالم که با پستی که گذاشتی، هم سایت رو مزین کردی وهم باعث خوشحالی مضاعف دوستان شدی... درضمن این خوبی شماست که همه رو مجذوب خودت کردی والبته من کوچیک همه هستم. شما که جای خود داری....وان شاء الله که با سلامتی کامل به سایت برگردین.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۱ روز قبل خدارو شکر وقتی کامنتتون رو دیدم خوشحال شدم..از آقا میثم هم متشکریم...همیشه زنده باشید دوستای آبی من shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۱ روز قبل خیلی خوش حالم که حالتون خوبه . انشالله همیشه سلامت باشید . zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۰ روز قبل نوشته شده توسط: shide HR خـــــــــــــــــــدا رو شکر .... آقای علیرضا واقعا از اینکه این نظرو گذاشتین خـــــــــــیلی خوشحال شدم و خبر بهبودیتونو شنیدم... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۵۸ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان من در این دوره تاریکی سرد ...دوستانی دارم مثل عطر گل یاس...... دوستانی دارم همه از جنس بلور ......من دراین دوره سرد گل یخ.....دوستانی دارم مثل آینه زلال ....باسلام به همه دوستان و عزیزانی که در این مدت به یادم بودند و از میثم عزیز که در این مدت مرا شرمنده معرفت خود کرد شاید ماهها پیش که در این کانون عضو شدم فکر نمیکردم در اینجا دوستانی با این عمق معرفتی پیدا کنم ولی امروز بعد از خواندن این تاپیک به خودم میبالم که چنین دوستانی دارم به امید روزهای خوب برای همه شما[/quote از خداوند ممنونم که باعث شد سلامتی تون رو بدست بیارید و ما بتونیم از مطالب زیبای شما استفاده ببریم از این که دو باره به جمع دوستان برگشتید بی نهایت خوشخالم . میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۵۵ روز قبل با عرض سلام خدمت دوستان تاجی.... چندشب پیش با دوست خوبمون علیرضا عزیز صحبت کردم. خدارو صدهزار مرتبه شکر که بیماریشون رو به بهبودیه و ان شاء الله که خیلی زود میتونیم هم درخدمت خودشون وهم از مطالب زیباشون استفاده ببریم... بامید شفای همه مریضا خصوصا دوستان تاجی مون... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۵۴ روز قبل امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۵۴ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن انشالله . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا