جنگجویان آسمان آبی2 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » جنگجویان آسمان آبی2 fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 جنگجویان آسمان آبی2 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل اینم قلب هممون!!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل ازدوستای عزیزمیخوام تواین تاپیک جدید علاوه بربازیکنی خودمون اگه عکسی ازبازیکنای اروپایی باخانوادشون یا با هرشکل دیگه دارین بذارین!!فک کنم اینطوری هم جالب بشه!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل اینم عکسای میلان پسرخوشگل وکوچولوی پیکه وشکیراست!خییییلی جیگره!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل تیاگوی عزیز!!بااینکه بارسایی وطرفدارمسی نیستم ولی تیاگوروخیلی دوس دارم!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل اینم که دیگه سلطان وپسرش جونیور!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad اینم که دیگه سلطان وپسرش جونیور!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۷ روز قبل ایناروفعلاپیش زمینه گذاشتم که اگه کسی خوشش نیومد اعلام کنه تادیگه ازین عکسانذارم اگه هم که خوشتون اومده عکسای بقیه بازیکنای اروپایی روهم میذارم+بازیکنای خودمون! حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۶۶ روز قبل ممنونم که کار منو ادامه میدین.وقت نمیکنم بیام کارمو ادامه بدم.ولی وقتی برگشتم خیلی خوب برمیگردم. ممنونم از همگی. امیرحسین افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۶۶ روز قبل بسیار خوشمان آمد. ادامه بده دوست عزیز zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری خــــــــــــــیلی خوبه عزیزم...ادامه بده fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسین امیری ممنونم که کار منو ادامه میدین.وقت نمیکنم بیام کارمو ادامه بدم.ولی وقتی برگشتم خیلی خوب برمیگردم. ممنونم از همگی. امیرحسینخواهش میکنم!ایشالله زودتربیاین تاعکسای بیشتری بذارین آخه عکساتون خیلی جالب بود! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل مرسی فریبای عزیز عکسات قشنگن.....چقدر مسی و پسرش شبیه هستن آخی عزیزم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل اینو ببینید لایی فرهاد به اسطوره لنگیها!!!!!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل امیر در 5 فریم زیبا... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل رحمتی و ماشین خوشکلش... افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۶۵ روز قبل دوستان عزیز میشه بگین چه جوری عکس میذارین من هر کار میکنم نمیشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان دوستان عزیز میشه بگین چه جوری عکس میذارین من هر کار میکنم نمیشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید. افسانه خانم عکستون هر جا هست رو کپی کنید و اینجا توی تالار مثل وقتی پست میزارین پیست کنید البته باید کلید ctrl+v رو با کیبرد بزنید.بعدش میتونید روی عکس کلیک کنید و سایزش رو تغییر بدین...موفق باشی افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار [quote=afsaneh ss]دوستان عزیز میشه بگین چه جوری عکس میذارین من هر کار میکنم نمیشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید. افسانه خانم عکستون هر جا هست رو کپی کنید و اینجا توی تالار مثل وقتی پست میزارین پیست کنید البته باید کلید ctrl+v رو با کیبرد بزنید.بعدش میتونید روی عکس کلیک کنید و سایزش رو تغییر بدین...موفق باشی دست گلت درد نکنه جبران کنیم. لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل خواهش میکنم عزیزم. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۸۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار اینو ببینید لایی فرهاد به اسطوره لنگیها!!!!!! فقط میشه گفت :زیبا و به یاد ماندنیه ممنون بابت عکسای قشنگی گه گذاشتید . لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۵ روز قبل zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۵ روز قبل اینم امیر بردیا پسر آقا فرهاد سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۵ روز قبل fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل حیف شدکه اون دومیه رفت! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل اتیون جرارد و دوقلوهای نازش!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل فابرگاس باگوگولیش!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل نیماروپسرش! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad کاکا وبچه هاش که خییییلی شبیه باباشونن!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad ویکتوروالدز وکوچولوی تپلش!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۵ روز قبل اینم عشق من با نی نی کوچولوی خوشگلش(مارتین)!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل بیشترم که عکس بارسایی گذاشتی فریبا جوون !!!معلومه خوش سلیقه هستیا!!!!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۴ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار بیشترم که عکس بارسایی گذاشتی فریبا جوون !!!معلومه خوش سلیقه هستیا!!!!! فقط به خاطرشما!! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۶۴ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل مرسی داری عزیزم....این آخری که خیلی خوشکل بود لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل اینم تقدیم به تو و همه دوستای آبی ... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل امیرخان کنار کعبه.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل یادش بخیر هر چند خیلی با رفتنشون تیم آسیب دید. شاید بعضی دوستان ناراحت بشن اما دلم خواست یادی ازشون بکنم.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل خانم حمیدی و اسطوره... که الهام جوون هم یه استقلالی 2 آتیشه هست.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۴ روز قبل فریبا جوون دقت کردی فقط منو تو داریم عکس میزاریم و قبلا هم آقای امیرحسین....فکر کنم جز خودمون کسی ایجا نیاد!!! سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۶۴ روز قبل این حرفا چیه . ما هم میایم منتهی عکس های شما آنقدر زیباست که عکس های ما در قبالش چیزی نیست میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۳ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار فریبا جوون دقت کردی فقط منو تو داریم عکس میزاریم و قبلا هم آقای امیرحسین....فکر کنم جز خودمون کسی ایجا نیاد!!! شما اگر قبل از ورود به تاپیک، به قسمت مشاهده، نگاه کنی، میبینی که غیر از شما هم میان و این عکسهایی که زحمت میکشین و میذارین و نگاه میکنن! فقط اگر بخوان برای هرعکس ازشما تشکر کنن، یه عالمه پست بی مورد بوجود میاد... من همین جا از طرف همه دوستان، از شما دو دوست تاجی و البته بقیه دوستان که یاری میکنن، بخاطر این تاپیک و عکسهای زیباتون ازتون تشکر میکنم وبراتون آرزوی موفقیت دارم... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۳ روز قبل حالا منم چندتا عکس و مطلب جالب میذارم تا شما فکرنکنین تنهایین... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۳ روز قبل آهای لنگی،،،، کلا بما نمیخوری... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۶۳ روز قبل اینم یه دربی ای که لنگیا یادشون نرفته، ولی چون خیلی پررون، خودشونو زدن به فراموشی... تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۳ ۲ ۳ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا