جوونای بازی با الریان تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » جوونای بازی با الریان محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 جوونای بازی با الریان توسط محمدحسن ملکی ۳۸۶۹ روز قبل آقا دیدید من هرچی از باصفا تعریف میکردم . درباره اش تایپک میذاشتم بیخودی نمی گفتم دیشب انصافا از مبعلی که بهتر بود اصلا شیوه ی دویدنش کاملا شبیه مجتبی بود امیرخان اگه فصل بعد بیشتر ازش استفاده کنه یه روزی میشه پلی میکر برتر ایران یا اون نعمت الهی عجب قدرت و قد و هیکلی داشت اونم میشه یکی مث حنیف قموشی هم که انصافا از غلام نژاد بهتر بود و پشت سرهم هی خطا نمی کرد حسینی هم که قبلا ثابت شده بود به نظر من امیرخان برای فصل بعد به هیچ وجه نباید اینارو از دست بده افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۸۶۹ روز قبل موافقم امیرخان نباید این بازیکنارو از دست بده zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۶۹ روز قبل آقا دیدید من هرچی از باصفا تعریف میکردم . درباره اش تایپک میذاشتم بیخودی نمی گفتم دیشب انصافا از مبعلی که بهتر بود اصلا شیوه ی دویدنش کاملا شبیه مجتبی بود امیرخان اگه فصل بعد بیشتر ازش استفاده کنه یه روزی میشه پلی میکر برتر ایران یا اون نعمت الهی عجب قدرت و قد و هیکلی داشت اونم میشه یکی مث حنیف قموشی هم که انصافا از غلام نژاد بهتر بود و پشت سرهم هی خطا نمی کرد حسینی هم که قبلا ثابت شده بود به نظر من امیرخان برای فصل بعد به هیچ وجه نباید اینارو از دست بده کــــــــــــــــــــااااااااااااملا موافـــــــــــــــــــــقــــــــــــم.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۹ روز قبل خدا کنه اشتباهی که سر شریفات و مبعلی و میدادودی و بقیه جوونای قبلی کردن با اینا تکرار نکنن... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۶۹ روز قبل باصفا بازیکن خوب و آینده داری هست و خودم شخصا ازش خوشم میاد ولی دوستان بازی دیروز به هیچ وجه نمیتونه عیار یه بازیکن رو مشخث کنه.درسته جوون های ما خوب بازی کردن ولی مقابل چه تیمی؟تیمی که کلا در لیگ قهرمانان 3 امتیاز گرفته اونم با اشتباه سید و جلوی استقلال و در لیگ خودشم به دسته پایین تر سقوط کرد و این بازی واسش تشریفاتی بود.هر چند برای ما هم تشریفاتی بود.در کل حرفم اینه اگر جوون های ما خوب بودن بخشی زیادش به ضعف تیم حریف بستگی داشت. shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار خدا کنه اشتباهی که سر شریفات و مبعلی و میدادودی و بقیه جوونای قبلی کردن با اینا تکرار نکنن... جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۶۹ روز قبل واقعا موندم چطوری امیر خان از این جوونا استفاده نمی کرد خیلی بی انصافی کرده جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی واقعا موندم چطوری امیر خان از این جوونا استفاده نمی کرد خیلی بی انصافی کرده محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۸۶۹ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی باصفا بازیکن خوب و آینده داری هست و خودم شخصا ازش خوشم میاد ولی دوستان بازی دیروز به هیچ وجه نمیتونه عیار یه بازیکن رو مشخث کنه.درسته جوون های ما خوب بازی کردن ولی مقابل چه تیمی؟تیمی که کلا در لیگ قهرمانان 3 امتیاز گرفته اونم با اشتباه سید و جلوی استقلال و در لیگ خودشم به دسته پایین تر سقوط کرد و این بازی واسش تشریفاتی بود.هر چند برای ما هم تشریفاتی بود.در کل حرفم اینه اگر جوون های ما خوب بودن بخشی زیادش به ضعف تیم حریف بستگی داشت. درسته بازی تشریفاتی بود ولی اونا هم داشتن با تمام وجود بازی میکردن یاکوبو بازیکنشون یکی از بهترین بازیکنای لیگ جزیره بوده به نظر من اگه چن تا بازیکن جوان سرعتی و تکنیکی بگیریم با همین داشته های خودمون میشه یه تیم قوی ساخت بازیکنای ما هم اولین بازیشون بود و با اینکه استرس داشتن به نظر من نمایش قابل قبولی داشتن مخصوصا نعمت اله و باصفا اگر بیشر بهشون میدان داده بشه کاآیی شون دو برابر میشه کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۶۷ روز قبل آقا دیدید من هرچی از باصفا تعریف میکردم . درباره اش تایپک میذاشتم بیخودی نمی گفتم دیشب انصافا از مبعلی که بهتر بود اصلا شیوه ی دویدنش کاملا شبیه مجتبی بود امیرخان اگه فصل بعد بیشتر ازش استفاده کنه یه روزی میشه پلی میکر برتر ایران یا اون نعمت الهی عجب قدرت و قد و هیکلی داشت اونم میشه یکی مث حنیف قموشی هم که انصافا از غلام نژاد بهتر بود و پشت سرهم هی خطا نمی کرد حسینی هم که قبلا ثابت شده بود به نظر من امیرخان برای فصل بعد به هیچ وجه نباید اینارو از دست بده موافقم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا