مجیدی : به احترام استقلال ... تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » مجیدی : به احترام استقلال ... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 مجیدی : به احترام استقلال ... توسط سعید آقامحمدی ۳۸۷۲ روز قبل فرهاد مجیدی که فصل گذشته در دیدار استقلال و مس کرمان از دنیای فوتبال خداحافظی و در کلاس های مربیگری شرکت کرد در صفحه اجتماعی خود پیامی را منتشر کرده است. مجیدی در صفحه خود نوشته است: «سکوت می کنم به احترام تو هوادار، به احترام تیمم استقلال که هر چه دارم از این دو دارم، حرف نزده را همیشه می شود زد... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۷۰ روز قبل کاپیتان دوست داشتنی ما همیشه حرفاش به دل میشینه و من خیلی خوشحالم که داره تو کلاساش موفق میشه و هیچ وقت ارتباطشو با هواداراش قطع نکرده.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۹ روز قبل واقعا مثل همیشه دوست داشتنی.... ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۶۹ روز قبل لیلا جون تو همیشه خواسته و ناخواسته منو به شدت خوشحال میکنی!!!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۶۹ روز قبل خوشحالی شما باعث افتخار منه عزیزم...واقعا دوست دارم هر چی که دارم و فکر میکنم چند لحظه هم شده هوادارای تیم محبوبم رو شاد میکنه بزارم توی سایت . ببخشید اگه بعضی تصاویرم تکراریه... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا