جانشین صالح تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » جانشین صالح محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 جانشین صالح توسط محمدحسن ملکی ۳۸۷۶ روز قبل به نظر من منصوریان چون هم باتجربه تر هست هم با بازیکنای جوان ایران رابطه ی خوبی داره و می تونیم با کمکش راحت جذبشون کنیم fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۶ روز قبل به نظر من منصوریان چون هم باتجربه تر هست هم با بازیکنای جوان ایران رابطه ی خوبی داره و می تونیم با کمکش راحت جذبشون کنیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۶ روز قبل منم با علیرضا خان منصوریان موافقم... واین بهترین موقعیت برای کسب تجربه علیرضا ، برای مربی گری در تیم بزرگ و محبوب استقلال کبیره.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۶ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی منم با علیرضا خان منصوریان موافقم... واین بهترین موقعیت برای کسب تجربه علیرضا ، برای مربی گری در تیم بزرگ و محبوب استقلال کبیره.... منصوریان یکی از متعصب ترینهای استقلاله انشاله به کمک امیر اس اس رو به موفقیت برسونه شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۶ روز قبل منم با منصوریان موافقم کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۷۵ روز قبل به نظر من منصوریان چون هم باتجربه تر هست هم با بازیکنای جوان ایران رابطه ی خوبی داره و می تونیم با کمکش راحت جذبشون کنیم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۷۵ روز قبل من به پاشازاده رای دادم.هر چند که منصوریان رو خیلی کاربلد و با دانش میدونم ولی آرزوی شخصی من اینه که منصوریان مسوول تیمهای پایه استقلال بشه و بازیکنان جوان و کم سن و سال ولی با استعداد رو کشف کنه و برای نسلهای بعدی استقلال پرورششون بده.اگه یادتون باشه بازیکنای نسل طلایی استقلال نظیر خسرو جباری و آندو رو مرفاوی در تیمهای پایه کشفشون کرد و اونا رو شکوفا کرد.دوست دارم منصوریان هم همین کارو انجام بده برای استقلال. مجیدی هم که به شخصه خیلی دوسش دارم و دوست دارم بعد از قلعه نویی سرمربی بشه و با کاریزما و شخصیت و دانش و پشتکاری که داره استقلال رو به قدرت اول آسیا تبدیل کنه.چون من همیشه از مربیان جوان با تفکرات نو استقبال میکنم ولی به نظرم الان وقت اومدن مجیدی نیست چه به عنوان دستیار چه به عنوان سرمربی.چون اگه جیدی دستیار قلعه نویی بشه به نظرم یه جور خود زنی انجام دادیم و در استقلال 2دستگی رخ میده و 2 پادشاه در یک اقلیم نمیگنجن. زرینچه رو هم به شخصه علاقه ای ندارم بیاد. جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۷۵ روز قبل منصوریان کاربلد ولی اگر پاشازاده بیاد ازکلی جهات برای اسقلال خوبه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۸۷۵ روز قبل اگه امکان پذیر بود منصوریان و پاشازاده رو هر دوتایی بودند خوب بود. اگه تک نفر باشه منصوریان حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۸۷۵ روز قبل منصوریان بهتر.داش فرهاد باید سرمربی بشه نه دستیار پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا