جانشین صالح

آواتار محمدحسن ملکی
جانشین صالح
توسط   محمدحسن ملکی   ۳۸۷۶ روز قبل

به نظر من منصوریان چون هم باتجربه تر هست هم با بازیکنای جوان ایران رابطه ی خوبی داره و می تونیم با کمکش راحت جذبشون کنیم

آواتار fariba nikzad
توسط   fariba nikzad   ۳۸۷۶ روز قبل

به نظر من منصوریان چون هم باتجربه تر هست هم با بازیکنای جوان ایران رابطه ی خوبی داره و می تونیم با کمکش راحت جذبشون کنیم

آواتار میثم محمدی قراسویی
توسط   میثم محمدی قراسویی   ۳۸۷۶ روز قبل

منم با علیرضا خان منصوریان موافقم... واین بهترین موقعیت برای کسب تجربه علیرضا ، برای مربی گری در تیم بزرگ و محبوب استقلال کبیره....

آواتار لیلا جوکار
توسط   لیلا جوکار   ۳۸۷۶ روز قبل
نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی

منم با علیرضا خان منصوریان موافقم... واین بهترین موقعیت برای کسب تجربه علیرضا ، برای مربی گری در تیم بزرگ و محبوب استقلال کبیره....

منصوریان یکی از متعصب ترینهای استقلاله انشاله به کمک امیر اس اس رو به موفقیت برسونه

آواتار شبنم علی قنبری
توسط   شبنم علی قنبری   ۳۸۷۶ روز قبل

منم با منصوریان موافقم

آواتار کاووس رشیدی
توسط   کاووس رشیدی   ۳۸۷۵ روز قبل

آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۳۸۷۵ روز قبل

من به پاشازاده رای دادم.هر چند که منصوریان رو خیلی کاربلد و با دانش میدونم ولی آرزوی شخصی من اینه که منصوریان مسوول تیمهای پایه استقلال بشه و بازیکنان جوان و کم سن و سال ولی با استعداد رو کشف کنه و برای نسلهای بعدی استقلال پرورششون بده.اگه یادتون باشه بازیکنای نسل طلایی استقلال نظیر خسرو جباری و آندو رو مرفاوی در تیمهای پایه کشفشون کرد و اونا رو شکوفا کرد.دوست دارم منصوریان هم همین کارو انجام بده برای استقلال.

مجیدی هم که به شخصه خیلی دوسش دارم و دوست دارم بعد از قلعه نویی سرمربی بشه و با کاریزما و شخصیت و دانش و پشتکاری که داره استقلال رو به قدرت اول آسیا تبدیل کنه.چون من همیشه از مربیان جوان با تفکرات نو استقبال میکنم ولی به نظرم الان وقت اومدن مجیدی نیست چه به عنوان دستیار چه به عنوان سرمربی.چون اگه جیدی دستیار قلعه نویی بشه به نظرم یه جور خود زنی انجام دادیم و در استقلال 2دستگی رخ میده و 2 پادشاه در یک اقلیم نمیگنجن.

زرینچه رو هم به شخصه علاقه ای ندارم بیاد.

آواتار جواد نوبخت هروی
توسط   جواد نوبخت هروی   ۳۸۷۵ روز قبل

منصوریان کاربلد ولی اگر پاشازاده بیاد ازکلی جهات برای اسقلال خوبه

آواتار سعید آقامحمدی
توسط   سعید آقامحمدی   ۳۸۷۵ روز قبل

اگه امکان پذیر بود منصوریان و پاشازاده رو هر دوتایی بودند خوب بود. اگه تک نفر باشه منصوریان

آواتار حسین امیری
توسط   حسین امیری   ۳۸۷۵ روز قبل
منصوریان بهتر.داش فرهاد باید سرمربی بشه نه دستیار